שבוע טוב לכולם...

קרנושה

New member
שבוע טוב לכולם...

מה שלומכם/ן? אוחח השבת מסתיימת ומחר שוב לעיניינים...אתם חיבים לעזור לי....אני רוצה לדבר איתכם כשאתם פה אך...לרוב זה בשעות היום ואני איננה....אז מי יבוא לקראתי גם בערבים קצת? לא מאוד מאוחר בין 20:00 ל22:00 גם ככה ב- 22 אני במיטה... דבר שני...תודה לזימס על האתר של גסטרו ילדים-אכן קיבלתי שם תשובה מרופא גסטרו ילדים מוסמך וסופקתי זמנית....אכניס את האתר לקישורי הפורום...
לזימס... ועוד בהקשר הבעיה ההיא שהצגתי לפני זמן מה...מחר ליהיא מוזמנת לבדיקת ו.ק.ת (עם שתיית חומר בריום).. אז אני לא זוכרת מי אמרה (אני חושבת שקרן1) וזה פיס אוף קייק ולא להיתרגש אך אני חוששת....אנו עושים את הבדיקה כי ליהיא מקיאה הכל!! אז ברור שגם את הבריום היא תקיא ואז לא תהיה ברירה אלא להכניס לה את החומר בזונדה ואני
בגלל זה! ביום רביעי הקרוב אנו מוזמנים לפרופ´ נווה רופא גסטרואנטרולוג ואני מפקידה את ילדתי בידיו בתיקווה שיעזור לה/לנו איכשהו...אני מרחמת עליה (וכשהיא מקיאה גם על עצמי)...זה פשוט לא משתנה!! שבוע טוב לכולנו....הרבה
ובשורות טובות קרן

madas

New member
שמחתי לעזור......

ובנוגע לפורום הנקה אני אמנם ממש לא פעילה בו אלא רק קוראת להבדיל מZIMES אבל הוא אחלה שאבתי משם טונות מידע ואני עדיין מניקה שתי בנות חמודות ו"שמנמנות" והרבה בזכות השיחות שרצות שם והידע שמועבר בין הבנות. מקווה שיהיה בסדר אצל הרופא

קרנושה

New member
עוד הכנסתי לקישורי הפורום....

עוד פורומים שמנהלים מומחים (בעיקר רופאים או פרופ´...) ...פורומים כגון: הנקה, רפואת עיניים לילדים, רפואת שיניים לילדים ופעוטות, כירורגיית ילדים ועוד....זה שימושי וזה מומלץ ....אני השתמשתי בפורום גסטרו ילדים שמנהל רופא מאיכילוב וקיבלתי תשובה יום למחרת... תהנו... קרן (ושוב תודה למדאס)

טל של 4

New member
קרנושה וליהיא ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif

אני מקווה שהיה כבר, אני מקווה שהיה קל... תעדכני אותנו
. לגבי הערבים..מה דעתך שנקבע יום קבוע ושעה קבועה ...?

nonana

New member
אפשר אפילו להפגש בצט בערבים

מה דעתכם? קרנושה המון בהצלחה וקבלי
גדול ממני ומהילדים. את יודעת שבערב אני יכולה להפגש איתך בצט אז בואו ונקבע ימים.

קרנושה

New member
לגביי הערבים....

נשמע לי נפלא.....ופעם בשבוע יכול להיות אחלה......אז...תתחילו לשרשר ימים שנוח לכם ונסגור עניין......
שנעשה זאת יום קבוע או יום משתנה? לדעתי קבוע עדיף ככה לא נפספס מתי קבענו ..... מבחינתי תבחרו יום ואני שם.....מה שכן לא מאוד מאוחר...
אני עובדת...חחחחח כאילו שאתם צריכים תזכורת לזה...

טל של 4

New member
קרנושה וליהיא ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני מקווה שהיה כבר, אני מקווה שהיה קל... תעדכני אותנו
. לגבי הערבים..מה דעתך שנקבע יום קבוע ושעה קבועה ...?

keren1

New member
טל את לא מכירה יהודים. איפה שיש

2 אנשים יהיו 3 דעות. אי אפשר יהיה לקלוע ל- 100% רצונם של אנשים. אפשר לנסות. אני בד"כ מעדיפה בוקר. אבל מוכנה לנסות גם ערב. נראה לי הרבה יותר כייפי לדבר עם כולם.

טל של 4

New member
גם לי עדיף בבוקר

אבל מוכנה פעם בשבוע להיפגש בערב, אם זה יום קבוע אז יותר קל לי להתארגן על זה... להודיע לבעל שהוא אחראי וכולי.. מה דעתך?

keren1

New member
בהחלט שווה נסיון אבל בואי נחכה

ונראה מה השאר אומרים.

rotrot

New member
לצערי המחשב אצלי בבית שבק חיים

בשבוע שעבר - הספק התפוצץ והיה ריח של עשן בכל הבית.... אז בינתיים יש לי מחשב רק בעבודה, בבקרים. SORRY

קרנושה

New member
אז חזרנו היום מ-ו.ק.ת ו........

אתם לא תאמינו היא היתה ענקית!! את חומר הבריום שותים תוך כדי הצילומים...נתבקשנו להביא בקבוק ריק שלה......והטכנאי שעשה את הצילומים אמר ש.....או או פה הולךכים בטוח להיתעכב ואני חששתי מהזונדה......ועשו נתנו לה לישתות קצת והילדה הפלא ופלא היתאהבה בבריום חחחחחחח נפלתי מצחוק עוד צילום ועוד שלוקים והילדה נהנית מכל העסק.....בואינה אני שוקלת להביא קצת בריום הביתה להוסיף לה לאוכל
.....תשובה תהיה לנו רק מחר.....
לכולכם!!

nonana

New member
בהצלחה עם התוצאות והמון../images/Emo24.gif

ליהיא הגיבורה ידעתי שתהיה גיבורה. איזה יופי מגיע לה

keren1

New member
שמחתי לשמוע קרנושה. איזה יופי

יאללה הלוואי שגם התוצאות יהיו כל כך פשוטות כמו הבריום.

למעלה