שבוע טוב לכולם...
מה שלומכם/ן? אוחח השבת מסתיימת ומחר שוב לעיניינים...אתם חיבים לעזור לי....אני רוצה לדבר איתכם כשאתם פה אך...לרוב זה בשעות היום ואני איננה....אז מי יבוא לקראתי גם בערבים קצת? לא מאוד מאוחר בין 20:00 ל22:00 גם ככה ב- 22 אני במיטה... דבר שני...תודה לזימס על האתר של גסטרו ילדים-אכן קיבלתי שם תשובה מרופא גסטרו ילדים מוסמך וסופקתי זמנית....אכניס את האתר לקישורי הפורום...
לזימס... ועוד בהקשר הבעיה ההיא שהצגתי לפני זמן מה...מחר ליהיא מוזמנת לבדיקת ו.ק.ת (עם שתיית חומר בריום).. אז אני לא זוכרת מי אמרה (אני חושבת שקרן1) וזה פיס אוף קייק ולא להיתרגש אך אני חוששת....אנו עושים את הבדיקה כי ליהיא מקיאה הכל!! אז ברור שגם את הבריום היא תקיא ואז לא תהיה ברירה אלא להכניס לה את החומר בזונדה ואני
בגלל זה! ביום רביעי הקרוב אנו מוזמנים לפרופ´ נווה רופא גסטרואנטרולוג ואני מפקידה את ילדתי בידיו בתיקווה שיעזור לה/לנו איכשהו...אני מרחמת עליה (וכשהיא מקיאה גם על עצמי)...זה פשוט לא משתנה!! שבוע טוב לכולנו....הרבה
ובשורות טובות קרן
מה שלומכם/ן? אוחח השבת מסתיימת ומחר שוב לעיניינים...אתם חיבים לעזור לי....אני רוצה לדבר איתכם כשאתם פה אך...לרוב זה בשעות היום ואני איננה....אז מי יבוא לקראתי גם בערבים קצת? לא מאוד מאוחר בין 20:00 ל22:00 גם ככה ב- 22 אני במיטה... דבר שני...תודה לזימס על האתר של גסטרו ילדים-אכן קיבלתי שם תשובה מרופא גסטרו ילדים מוסמך וסופקתי זמנית....אכניס את האתר לקישורי הפורום...