שבוע טוב לכולם!!!!

keren arbel

New member
שבוע טוב לכולם!!!!

כן,זאת אכן אני,אם מישהו עוד זוכר אותי....
נעלמתי לאיזה מאתיים שנה - מודה באשמה. אבל לצערי לא מסיבות כ"כ משמחות... הייתי מאוד חולה בשפעת קשה ובעקבות זה הייתי מאושפזת בבית חולים
ולשמחתי פגשתי בבי"ח את הילה שלמי שלא יודע מוכרת תיקים מקסימים של חברה שלה שהיא מעצבת ( זה בסדר הילה-הפרסום חינם עליי...)-והתחדשתי לי בתיק. ומעבר לדברים הלא כ"כ טובים, יש דבר אחד מאוד משמח - קנינו דירה!!!! לאחר שנה מייגעת בחיפוש אחר הדירה שתמצא חן בעינינו ותתאים לכל מה שרצינו מצאנו דירה מקסימה. זהו חברים, התגעגעתי עד מאוד ואני מקווה לא להיעלם יותר... יום מקסים

glitter8

New member
הי קרן!

ברוך רופא חולים!! (גם אני ביליתי שבוע בבית חולים, כנראה היה מבצע אישפוזים למעריצי דיויד ברוזה...) אני לעומת זאת לא פגשתי שום מוכרת תיקים חביבה... ברכות על קניית הדירה! היכן תגורו? חבל שלא אמרת, היינו עושים משלחת לבקר אותך בבית חולים...(עם מסכות כמובן...) אחלה יום גם לך, ו...תישארי...נחמד פה...

H I L A M A

New member
לאן נעלמה ההודעה של קרן?

קרן, אני שמחה שחזרת. ומקווה שאת מרגישה יותר טוב. איזה כיף לכם שמצאתם דירה. מברוק. גם אנחנו מחפשים. וזה בהחלט מייגע! תתחדשי על התיק המהמם שלך..ועל הדירה, כמובן. ביי בנתיים הילה אגב, גם לי יש את ISLA MUJERES, אחלה דיסק. ידעתם שזה שם של אי במקסיקו? (או שרק אני לא ידעתי?!)

למעלה