שבוע טוב לכולם

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
שבוע טוב לכולם

כן, כן, בניגוד לשבוע הקודם הפעם יש לי מצברוח טוב. לקחתי כמה ימים חופש מהעולם, טבעתי במשחק מחשב ויצאתי אדם חדש. טוב, לא חדש, אבל מעודד. כשמתחילים שבוע עם מצברוח טוב ארבה יותר קל לצפות לבאות
אני מקווה שהשבוע יהיה כיף. מה אפשר עוד לרצות? לכבוד השבוע האביבי:
בקשות מיוחדת מהשבוע?

korpiklaani

New member
משאלה

שהשכנים עם התינוק הבכיין שלהם יסעו מכאן !!! הפעם אני קצת מדוכדך כתוצאה מחוסר שינה

Limbonic Art

New member
דרישה אחת ויחידה

לרגל פיטוריי מהעבודה (נכון מ-1 למאי) שאמצא עבודה אחרת במהרה ולא אצטרך את הטובות של דמי אבטלה. ואם לא חוצפה לבקש שתיהיה עבודת לילה- כי אלה השעות שאני ערה באופן נורמלי ולא מאולץ . ולשבוע שיהיה הרבה ראיונות עבודה על אף פסח הקרב

p019

New member
../images/Emo212.gif

תרגישי חופשי להשתמש בדמי ההבטלה. זו לא טובה. את שילמת כסף כל חודש ביטוח לאומי כדי שכשתיצטרכי - יהיה. בכל מיקרה, מקווה שתמצעי עבודה במהרה, בלי יותר מידי כעבים.

queen helen

New member
לא קל, לא קל...

כבר ארבעה חודשים שאני מחפשת עבודה, ובינתיים, (כמעט) כלום! וזה לא שאני זכאית לדמי אבטלה, לצערי הרב... אני מאחלת לך בהצלחה בחיפושי העבודה, כי באמת שלא קל שם בחוץ!

Limbonic Art

New member
4 חודשים זה כלום ../images/Emo13.gif

סוג של התנחמות כזה... לפני העבודה הזו ( שאני עומדת לעזוב) חיפשתי עבודה במשך 8 חודשים!!- ושלחתי פקסים מפה ועד הודעה חדשה ובקושי חזרו וקראו לראיון עבודה... אז בכלל... מאחר ואני פחות מגיל 25 אז גם אני לא נהנת במיוחד מדמי אבטלה (רק לחודשיים וזה משהו בקושי 3,000 אז ביחד 6,000) נעל! ממש לא קל שם בחוץ
בכל אופן בהצלחה לך ולי ותודה

Tristitia

New member
תתעודדי

לקח לי שנה וחודש למצוא את העבודה העכשווית שלי. בסוף כולם מוצאים אין סיבה שתשארי כל החיים בבית , לפעמים זה לוקח זמן, אבל בסוף משתלם
תראי זאת כך... כל החיים תעבדי (עד הפנסיה), בנתיים נצלי את החופש

למעלה