שבוע טוב לכולם
א אודליה סליס New member 15/4/07 #2 שבוע מדהים! בית"ר לוקחת אליפות אין מה להתווכח על זה.. ואני יחגוג על שמפנייה בכיכר ספרא אז אל תתפלאו אם תראו אותי למחרת בעיתונים חח
שבוע מדהים! בית"ר לוקחת אליפות אין מה להתווכח על זה.. ואני יחגוג על שמפנייה בכיכר ספרא אז אל תתפלאו אם תראו אותי למחרת בעיתונים חח
1 1mayush New member 15/4/07 #4 ../images/Emo204.gifשבוע מקסים !.. חח אודליהה אני לא אתפלא באמת.. אבל לפי מה שהבנתי בית"ר לא ניצחה היום (לא ראיתי, ככה אמרו לי) אבל שיהיה יאלה שבוע מוצלח לכולם !
../images/Emo204.gifשבוע מקסים !.. חח אודליהה אני לא אתפלא באמת.. אבל לפי מה שהבנתי בית"ר לא ניצחה היום (לא ראיתי, ככה אמרו לי) אבל שיהיה יאלה שבוע מוצלח לכולם !
O orianush New member 15/4/07 #6 שבוע טובבב מאיה הם לא ניצחו.. יצא תיקו אבל עדיין הם מובילים עם הנקודות או משהו כזה.. יאללה אליפווות מתאים שיקחו.. יהיה חגיגות בירושלים חחח וגאידמק אמר ברים חינם! כל השתייה חינםם אודליה את באה סיבוב ברים?
שבוע טובבב מאיה הם לא ניצחו.. יצא תיקו אבל עדיין הם מובילים עם הנקודות או משהו כזה.. יאללה אליפווות מתאים שיקחו.. יהיה חגיגות בירושלים חחח וגאידמק אמר ברים חינם! כל השתייה חינםם אודליה את באה סיבוב ברים?