שבוע טוב לכולם

דידי72

New member
שבוע טוב לכולם

שבוע טוב שמי דידי ואני אמא ל4 כמובן אני חד הורית ויש לי בעיה עם הילד שלי לפני 4 שנים הוא אובחן כ היפר אקטיבי ועם בעיות של קשב וריכוז לפני 3 חודשים העלו לו את המינון של הכדורים אבל שוב דבר לא עוזר דיברתי עם הפסיכולוגית שהיא יעצה לי להיות טיפה יותר רכה אליו ואחרי חודשים חזרתי אליה ואין שוב דבר לא זז הוא נשאר אותו דבר מתעצבן בקלות מגיב באלימות מקלל רב עם כולם כולל את האחיות שלו הוא בן יחיד בבית שאלתי היא איך אני יכולה לשרוד את זה בלי לאבד את השפיות שלי איך לרכך את הילד חברים אני לפני היטמטטות עצבים אני מבקשת עזרה תודה ביי שבוע טוב

שבוע טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מחזקת את ידייך ומאחלת לך המון בהצלחה אומרים שיש טיפולים הומופאטים טבעיים שיכולים מאוד לעזור , ואני הייתי אף מנסה לקחת אותו לדיקור סיני או טיפול רפלקסולוגי אם לא יועיל לא יזיק ולדעתי יועיל מאוד אין לך מה להפסיד . בהצלחה ואל תתמוטטי לנו .

daniela1975

New member
שבוע טוב לך ולכולם...ישנם טיפולים רבים

לדעתי כדאי לשאול את היועצת מהן האלטרנטיבות העומדות בפנייך. אוליי קיים איזה שהוא חוג שבו הוא יכול להוציא את כל הרגרסיות, ייתכן כי טיפול באמצעות בעלי חיים יכול להתאים, לעיתים גם רכיבה על סוסה עושה נפלאות... וכמובן...כמו שחלבלובה (אהובתי) אמרה...טיפולים הומאופטיים... מאחלת לכולכם
ושהשקט ישרור במעונכם...

ron68

New member
האם ניסית מרפאה באומנות???

אם יש באיזורך מרפאה באומנות והיא טובה, מבטיחה לך שתוך חצי שנה תראי תוצאות מדהימות. תתייעצי עם התחנה הפסיכולוגית באיזור מגורייך לגבי טיפול משולב. הייעוץ אמור להיות בחינם.

סיוולה

New member
אני לא יודעת אם את "מוכרת" בלשכת

הרווחה בעירך. אם כן. תיגשי לשם, לעו"ס ותבקשי את עזרתם היום, כדי שמחר לא תקומי ותקלטי שהמצב רק החמיר והחמיר. מה שכן אני יודעת ש: - טיפול באמנות, - טיפול בבעלי חיים - טיפול די-אדי (אם- ילד, זמן איכות נדיר, שלך ושל ילדך ביחד, ונושא תוצאות מדהימות שחבל על הזמן (מנסיון ומומלץ) כל אלה, עושים ניסים ונפלאות, וגם שמעתי בזמן האחרון, שגם לשחיה יש השפעות טובות. בהצלחה. ורד

דידי 72 ואחרות יש ספר מעולההההה

ילד פיצוץ של רוס גרין ציטוט "בספר זה מציע ד"ר גרין ראייה שונה של הילדים האלה. הקשיים שלהם, הוא טוען נובעים מחסך התפתחותי בשני כישורים חיוניים גמישות ועמידה בתסכולים. אם הם היו מסוגלים להתנהג יפה הם כבר היו עושים את זה. בעזרת דוגמאות רבות מניסיונו הקליני והמחקרי מציג גרין גישה חדשה והומאנית. המאפשרת לעזור לילדים אלה בבית, ובבית הספר. העקרונות הבסיסיים הם:
צמצום העוינות בין הילד למבוגרים.
צפיית מצבים שבהם הילד עשוי "להתפוצץ"
יצירת סביבה נוחה למשתמש, שבה יש פחות סבירות לפיצוצים. כולנו מכירים ילדים כאלה כל בקשה קטנה, כל קושי, גורמים להם להתפוצץ אנחנו נוטים לחשוב עליהם בתור ילדים עקשנים ומניפולטיביים ומשתמשים בשיטות של שכר ועונש כדי להגביר את המוטיבציה שלהם להתנהג כיאות. הבעיה היא שבמקרים רבים הגישה הזאת לא מצליחה הילדים ממשיכים להיתקע מול הבקשות והמצבים הרגילים ביותר. הם חרדים ,נרגזים, מתקשים להסביר מה מתסכל אותם ולא מצליחים לחשוב על פתרונות במושגים קליניים. אני בתור אמא נעזרת בספר המון.

למעלה