שבוע טוב לכולן המכשפה הגיע ...

שבוע טוב לכולן המכשפה הגיע ...

אליי היום בצהריים ...וממש חשתי אותה מתקרבת ..אני מכירה את גופי כ"כ טוב שזה מדהים ! אני שמחה שהיא באה כי סוף סוף אפשר להתחיל עם הגונל והמונוגון מחר בדיקת דם על הבוקר וUS בלילה אצל ברקוביץ מקוה שהדקא יראה שפעל כשורה ... זהו שיהיה ערב טוב לכוללללללןןןןןןן!!
יונית החיננית

נוג

New member
ליונית ../images/Emo65.gif

הי, איזה יופי, נחמד מהמכשפה האדומה החמודה הגיע לביקור אצלך והקבלה בזרועות פתוחות ובשימחה. מחזיקה לך אצבעות ליבול יפה וקליטה רכה ונעימה. הרבה הרבה
מקווה שהפעם יהיה גם
.
נוג

נועם@בת

New member
טוב שמישהו מקבל בשמחה את בוא

המכשפה האדומה
יוניתי, היום הראשון למחזור הוא היום הראשון להריון. והפעם תשעה חודשים בריאים וילד בריא
שבוע טוב נועם

נועם מקווה שיהיה פה איזשהו נס חנוכה |חמ

לשתינו ...אני זוכרת שסיפרת שהטיפול הבא יצא על חנוכה אז כמו שפח השמן יספיק ל8 ימים כך ההפריה הבאה תעשה לנו 9 חודשים מאושרים ...ותינוקי !! א-מ-ן יונית החיננית

רומי^^

New member
חיננית יקרה (אני עוד מתלהבת שאימצת

את השם שהענקתי לך
את נשמעת לי מאוד מתוקה והוא מגיע לך... לעניינינו - לכשתסיימי את עסקייך עם מכשי, בבבבבבקקקשששההה תטיסי לי אותה - כבר אין לי כוח לחכות. מאחלת לך לשמח אותנו עם בטא היסטרית בעוד חודש+- שבוע טוב

רומי תודה אני מתה על השם שנתת לי ..

וברצון אשמח להתפטר מהמכשפה בקרוב ולהעבירה אלייך ... אני שונאת שאני במחזור אבל ..אוהבת אותו רק כשאני מוכרחה להתחיל עם הזריקות .. ביי
יונית החיננית

מיטלי*

New member
היי יונית - החיננית, בהצלחה ענקית |חיבו

יוניתי, אני לא נכנסת הרבה לפורום הזה ולכן יוצא לי לפספס את ההודעות שלך, אז אני שמחה ש"תפסתי" אותך בהודעה משמחת, מאחלת לך חודש מוצלח, שבדיקת הדם תראה שהדקא פעל כשורה והחודש רק בשורות ועדיין מחכה לך בפורום השכן.....

מרב.

New member
יוניקה

שיהיה בהצלחה הטיפול הזה, שיתחיל ברגל ימין ויסתיים עוד 9 חודשים בדיוק בחדר הלידה
אמן! מרב

מרב. אני אוהבת שאת קוראת לי יוניקה

שווה גם לאמץ את השם הזה ....אבל בנתיים אני יונית החיננית !תודה על העידוד את מקסימה .. בהצלחה לנו @

../images/Emo32.gif סתם שאלה אישית

שנובעת מכך שאני יחסית חדשה כאן- יונית זה השם האמיתי שלך? כמובן, שתעני רק אם בא לך ואני מקווה שלא עברתי על איזה כלל (ואם עברתי-נועם, תמחקי).

למעלה