שבוע טוב לכולן! ושאלה...

אפרסקה

New member
שבוע טוב לכולן! ושאלה... ../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולן,
קודם כל אני רואה שהפורום היה מאוד פעיל בסוף השבוע, ממש כל הכבוד. לצערי אין לי כל כך גישה לאינטרנט בסופי שבוע אבל אני משתדלת לפצות על זה ב"פעילות יתר" במשך השבוע... יש לי שאלה למבינות עניין... כידוע אני משתמשת בערכת מייבי ביבי. אני מבינה שלאף אחת אחרת פה אין את זה בינתיים (עד כמה שידוע לי) אבל העיקרון הוא שרואים שינוי בכמות המלחים שמעידה על עלייה בכמות הפרוגרסטרון לקראת הביוץ. ואז בימים לא פוריים רואים צורות דומות לחלוקי נחל, בביוץ עצמו רואים מעין עלי שרך ולקראת הביוץ (ומעט אחריו) רואים חצי-חצי. בחודש שעבר היה לי את ה"חצי-חצי" אבל לא הייתי במצב שרואים רק עלי שרך. האם זה אומר שלא היה ביוץ? האם יכול להיות מצב בו יש עליה בפרוגרסטרון אך לא מספקת, והאם זה אומר שאין מספיק הורמון על מנת לקלוט הריון? אני אנסה לשאול גם בקו החם אבל אני תוהה מה דעתכן. תודה, ויום נפלא לכולן!

m i c h a l y

New member
אפרסקה ../images/Emo20.gif

אני ממש לא מבינה בעיניני הורמונים, אבל הקושי שאת מתארת הוא פחות או יותר הסיבה שלא התענינתי בערכה (תמיד נורא קשה לי לאתר במיקרוסקופ דברים....) בכל אופן, אני בטוחה שאם תגבי את "מייבי בייבי" ב"חום השחר" אז תוכלי להבין בצורהיותר מדויקת את המתרחש בגופך. כמובן שתמיד יש ת הברירה של בדיקות דם, אבל לא נראה לי שיש צורך. שבוע מצוין לכולנו, מיכל.

מעיןבר

New member
לא יודעת מה לומר...

זו בדיוק הבעיה של כל בדיקות הביוץ (גם אלה המשתמשות בשתן) - לא תמיד התוצאות ברורות ולא תמיד את יודעת שאכן היה ביוץ ואז מתחילות התהיות. כמו מיכל גם אני חושבת שגיבוי ב"חום השחר" בימים הקריטיים יעזור לך למצוא תשובות טובות יותר.

למעלה