שבוע טוב לכולן! קצת הרהורים.. |חיבו

אפרסקה

New member
שבוע טוב לכולן! קצת הרהורים.. |חיבו

אני שמחה לראות שהפורום קיים ומשגשג. הייתה לי שבת מוזרה, נעתי בין מצב רוח טוב לרע. מצד אחד, קבלת המחזור (ביום שלישי) עברה די חלק וללא דיכאון משמעותי. מצד שני, פתאום נכנסתי לי למצב רוח רע. כמו מין מניה דיפרסיה. פעם אפ, ופעם דאון... ישבנו בארוחה אצל המשפחה של בעלי, מישהו זרק איזה בדיחה על הריון ואמרתי שאני לא, הכל היה במצב רוח ממש קליל (אני מתה על המשפחה של בעלי, הם מקסימים וממש לא לוחצים) אבל זה הכניס אותי לבאסה. אח של בעלי הצעיר וחברתו לחיים אמרו "בצחוק" שלהם יש הכרזה, אם אנחנו לא בהריון אז הם כן, זאת הייתה כמובן סתם בדיחה נחמדה אבל לשניה חשבתי שזה רציני וליבי פשוט צנח בקירבי. לא הייתי עומדת בזה. אז אני נעה בין יאוש לתקווה. והפחד הזה שזה לא יקרה אף פעם... מיכלי, אני מבינה ומזדהה עם הרגשתך. כנראה שכולנו צריכות הרבה כוחות ולהמשיך להסתכל על החיים באורח חיובי ולקוות ולא לאבד תקווה. שבוע טוב, שלכן, אפרסקה.
נ.ב. משהו אחר: מישהי יכולה להמליץ על שיטות טובות ל"חיזוק" הביוץ (כמו שיטת מיץ האשכוליות שהוזכרה כאן)? אשמח לשמוע. כי למשל על שיטת מיץ האשכוליות בחיים לא שמעתי לפני כן.

m i c h a l y

New member
פשוט בא לי

לבכות כשאני קוראת את ההודעה שלך, קלעת בול לעצב הכי רגיש.... הדמיון בבתאורי ארוחת הערב שלך ושלי דומים להכאיב, ולכן גם הרגשות המלווים... אני רק רוצה לציין כי בצורה מכאיבה ביותר היתה לנו שיחה דומה עם חברים אך לא בצחוק - הם אכן נכנסו להריון.... אויש, כמות הדמעות באותו הלילה במיטה כמעט הטביעה את שנינו... נדמה לי שכבר כתבתי כאן פעם, שאם יש משהו טוב שיוצא מכל תקופת ההמתנה הזאת זה הביחד שלי ושל בן זוגי - שהולך ומתחזק מיום ליום.. אז לשבוע מוצלח, או יותר נכון - למחזור מוצלח... מיכל.

אפרסקה

New member
אבל אני משתדלת להיות אופטימית...

כי סה"כ טוב לי כרגע בחיים (בלי עין הרע, טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים וכל מה שצריך) ואתמול הייתי כל כך עייפה ואמרתי לעצמי, כמה טוב שאני יכולה ללכת לישון לכמה שעות ולא צריכה לטפל בתינוק... ויש לי זמן לקרוא ספר טוב ולהנות לי בכיף. וביום שישי בארוחה התינוקת של גיסתי הרגישה לא טוב והקיאה ואני הייתי כל כך עייפה ואמרתי לעצמי: הנה, איזה כיף שלא צריך להתעסק עכשיו עם תינוקת חולה... אבל האמת היא שבתוך תוכי מאוד קינאתי. ומשהו מוזר נוסף: אני מאוד אוהבת תינוקות ולשחק איתם ולהתפנק וכל זה. אבל מאז שאני "מנסה" אני פחות סבלנית אליהם. ממש מוזר? הייתי מצפה שיהיה ההיפך. אולי זה מנגנון של הגנה עצמית. בכל מקרה, אחרי הארוחה הלכנו הביתה בלי שום תינוקת חולה ומקיאה והיה לא רע בכלל. או שאני סתם מרמה את עצמי... מי יודע?

מעיןבר

New member
לעניין הסבלנות...

לי מעולם לא היתה יותר מדי סבלנות לילדים וגם היום כשאני כבר בהריון, למרות שאני הרבה יותר נהנית להחזיק אותם על הידיים, בכי אחד קטן ואני מחזירה בשמחה להורים. שאני אגיד לך שאני לא לחוצה מזה? עוד כמה חודשים לא יהיה למי להחזיר... זה כנראה טבעי החוסר סבלנות הזאת. אמא שלי אומרת שזה פשוט אחרת כשזה הילד שלך...

m i c h a l y

New member
אפרסקה, אני מודה

ממש חסרת לנו כאן... טוב, כל מה שתארת היה כצפוי די דומה (בצורה כזאת או אחרת) לחוויות שלי בזמן האחרון... חוץ מיזה, אני כבר רוצה להסיר את מעטה האנונימיות ולשלוח לכאן כמה תמונות כדי שתדעו מה מסתתר מאחורי ה"מיכלי"...(אולי מפלצת? סתאאאאאם...) בכל אופן, זה יקרה כנראה רק כאשר אודיע לעולם על נסיונותיי (שמא אומר "הצלחותיי"?) להיכנס להריון. עד אז דמיינו: מטר וחצי, שער מדובלל ושרוף בקצוות עם שאריות של צביעה לגוון לא מוסבר, אף מחוטט וארוך, ואוזניים גדולות.... טוב אז אחרי שהשתעשנו קצת עכשיו חכו במתח עד שאוכל לשלוח תמונה...

פּוֹנְג

New member
וואי וואי וואי איך נגעת לי בנקודה

רגישה... מאז שאנחנו מנסים (ולא כל כך מצליחים) אני מגלה (אני? מילא אני, כל הסובב אותי מגלים) שאין לי סבלנות לילדים של האיש שלי... זה רע. זה רע לי זה רע להם וזה בטח רע לו , אבל הוא מותק והוא אומר שהוא אוהב אותי
זה ממש לא מוזר זה כל כך הגיוני...

אפרסקה

New member
כנראה שזה משהו שקשור בהורמונים...

ואגב, מתנצלת מראש שאני לא כאן בסופי שבוע באופן קבוע (גם הלאה), האינטרנט שאני משתמשת בו הוא בעבודה (למזלי אין לי שותפים לחדר).

פוקית27

New member
היי בנות,גם אני כמו אפרסקה גולשת

בעבודה כי אין לי מחשב בבית וגם לנו ביום חמישי הודיעו חברים שהם בהריון. בדרך הביתה אחרי כמה דמעות אמרתי לבעלול שאני מאחלת לכל מי שאני מכירה ורוצה להכנס להריון שזה יבוא לי ציק צק כי אז אני בטוח אהיה הבאה בתור. בנתיים עבר סוף שבוע והחלטנו שנמאס לנו לספור ולתכנן,אז מחקנו את כל התאריכים מלוח השנה. קצת הפסקה יכולה רק לעזור.

למעלה