שבוע טוב לכולנו ובוקר מצוין - הצעות לפינות

יוכי68

New member
שבוע טוב לכולנו ובוקר מצוין - הצעות לפינות../images/Emo41.gif

בוקר טוב, שרשרו לכאן הצעות לפינות קבועות שכדאי שננהיג בפורום מיוחד זה.......אם יש מישהו שירצה לקחת על עצמו פינה קבועה אשמח. הצעות שלי לפינות: פרשת שבוע מידי שבוע...... לקראת הפסח.......30 יום טרם הפסח - הלכות הפסח מידי יום שב"ה נזכה לגאולה. מבשלים לשבת מידי יום חמישי פינת הממולצים לשבוע....... לקראת פורים: שרשור עוגיות מכל הסוגים והצעות למשלוח מנות כולל עיצוב..... יום מוצלח ושבוע מצוין

cial 1

New member
בוקר אוב ושבוע מבורך אני בעד והכול אחריך../images/Emo47.gif

רק מה שאתם מחליתים אני פה גם זה טוב גם אני בעד כול הסדר ופרשת השבוע אני כאן יום טוב לך לפני שאלך לשון קצת אשלך לכם מה הכנתי קצת דברים טובים לי ובן את יודעת יוכלה לא כול דבר אני אןכלת אבל לא יכולה לתת לאחרים את הדעת שלי מה לאהוב ומה לא נשבעת לך יש לי אלפי מתכונים של עוך למשל והכול עסיסי אבל אני לא אכלת יותר ואני מכינה לאחרים לבן וזה קצת קשה לי כי אני לא אוכלת טוב בוקר טוב גם לכולם ואני מהרשונים מפטרת מהחמץ למה כי אני לבד עושה הכול בעזרת האל כמובן יש לי קצת עזרה אבל רק אני לי.... ועכשיו פורים לא לא להפחיד ולא למהר? הכול יבוא על מקומו כך אני חיה

רותי410

New member
אחלה רעיונות. צריך לגייס לכאן את הרב רונן

לאחת הפינות שהצעת. אפשר בקצרה את פרשת השבוע. וגם הלכות פסח. ויש את פינת הדברים הטובים של גולדה, רק צריך לעורר את האחרים להשתתף בה. ואני מבטיחה להעלות את אוזני המן שאכין, גם אם תהיה לי סמטוחה שלמה. היום חברה שלי שאלה אותי אם אני לא מתביישת לספר לכם שאני לא יודעת איך מקפלים אוזני המן. אז אני יודעת שבורות זה לא משהו שצריך להתגאות בו, אבל אם אני לא יודעת משהו, למה אני צריכה להתבייש? כבר נאמר שאין הביישן למד. אז נקווה.... ושבוע טוב ומבורך לכולכם

למעלה