אצלי ביום ראשון לא מכינים. מחסלים מה שנשאר משישבת.
שניצלים.
קציצות.
ירכי עוף ותפוחי אדמה במלח (בתנור). פרסמתי פה פעם.
סלט טונה.
הבוקר צירפתי כמה תפוחי אדמה מבושלים (לרזרבה) וקנקן מיץ תפוזים סחוט טרי (קניתי מכשיר סחיטה. נמאס לי לעבוד קשה בשביל קצת מיץ).
 
אצלינו,
בבוקר הבחור פינק ב"גלידת יוגורט" עם סוכר סיגליות.
 
עכשיו אני חזרה בבית ואבא החליט להתפרע עם החזה עוף.
אז הוא הכין לחמניות המבורגר עם חזה עוף ותוספות (בצל, חסה, פטריות)
ופסטה ברוטב שמנת-פטריות-חזה עוף
אני בד"כ מבשלת יום לפני את ארוחת הצהריים של בעלי לעבודה.
מחר אנחנו ביום סידורים-רופאים ולכן ביום חופש מהעבודה...
יש קציצות ברוטב עגבניות שהכנתי אתמול-מניחה שנאכל אותם יחד עם פסטה או משהו הערב.