אז השתמשתי בשאריות בצק עלים שנשאר לי ממשהו שהכנתי ועדיין היה טוב והכנתי שבלולי פיצה. האמת שאני בד"כ מכינה את זה מבצק של מלוואח שהוא מעט שונה (מבוסס מרגרינה) ועל בסיס חמאה זה הרבה הרבה יותר טעים ובריא
אצלנו עדיין אין לי מושג, תלוי איזה בשר/עוף יראה טוב בוולפוד ולפי זה נעשה.
אולי אכין איזו פשטידה או משהו כזה כדי לגוון לבעלי את התוספות ולצד זה תפוחי אדמה בתנור.
 
אני מחר בחופש כך שכנראה אחגוג בלאכול בחוץ, אם אצליח לאכול-אני כמה ימים אחרי עקירה ועדיין קשה לי עם לעיסות וכו'. אתמול אכלתי חביתה ולקח לי כמעט שעה לאכול כי חתכתי לחתיכות קטנות