שבוע טוב לכולנו

ליאן.

New member
../images/Emo143.gif סיכום סקר -

האם בחורות מעדיפות גבר עם תדמית חזקה\מחוספסת או את הגבר הרגיש ? סה"כ היו 29 מצביעים שזה לא רע.
ובכן, רוב הבנות (13) הצביעו לטובת הגבר בעל התדמית המשולבת של החזק והרגיש, 3 בנות בחרו בגבר החזק, 2 בנות בחרו ברגיש, ובת אחת הצביעה ´לא זה ולא זה..´... מעניין למה התכוונה.. או שהיא לסבית או שהיא מעדיפה חייזרים.
לגבי הגברים שבחבורה, 3 הצביעו לטובת הגבר המשולב, עוד 3 לטובת הגבר הרגיש, 2 לטובת הגבר החזק ועוד 2 לא יודעים.. טוב, גם להודות שאינם יודעים, זה בהחלט משהו
הגבר המשולב זכה ברוב קולות. גברים, תפנימו

ליאן.

New member
הסקר החדש עלה לאויר ../images/Emo70.gif

האם לדעתך גברים מעדיפים בחורה עם תדמית אסרטיבית\חזקה או את הבחורה הרגישה ? הצביעו והשפיעו
אין לי בעיה לשנות את התגובות אם יש צורך.

sam2

New member
כמו שהבטחתי..

לא יודע אם אתם עדיין זוכרים אותי, אבל זה אני שהבטחתי לעדכן אותכם מההודעה הקודמת.. בקיצור, לא קרה כלום בינו לבין הבחורה ההיא בתוך כל השבוע שעבר, לא ראיתי אותה, ולא דברתי איתה, ואני בדרך לשכוח אותה (הלוואי).. אבחר לסכם בשתי שאלות: 1. למה הבנות כל כך מוזרות? 2. האם הבנות גם מזיינות את הראש שלהם בבנים? אשמח לשמוע תשובות תודה בן ה 18

ליאן.

New member
´בנות´ לא מוזרות.. יש כאלה שכן.

כנראה היא אחת מהמוזרות. בבקשה אל תכליל. יש עוד מקרה שגרם לך לחשוב על מישהי שהיא מוזרה ? ספר לנו.. בכל אופן, אולי כדאי שתבדוק טוב עם מי אתה מדבר ומבלה ותחסוך לעצמך מפח נפש מיותר. לפעמים זה בלתי נמנע, אבל פחות אתה כל הזמן לומד מהטעויות והנסיון.
ליאן.

ליאן.

New member
שבוע טוב לכולנו ../images/Emo42.gif

הצטרפו אלינו לא מעט חדשים, ברוך הבא לכולכם
, ובכדי שלא אזניח אף אחד ואחת כולל הותיקים יותר שביננו, אז
ו
ל: armab, avielss, BATIGOAL, deep ocean, deyulia, emt1, gerry, golem, hierophant, Joel1855, kiticat, loveGirl15, mariana, nazmps, Neuron, Nikiii, nurit_27, Obelix, ortal_sh, ronen1981, sam2, seadiver, shmOOpit, suzana2, The-Saint, tsveeka26, voguemaster, Zoko El Loco, zooti, אבשי ג, אישי, אלדד26, אלמקס, הייתי בגן עדן, הנוטה להאמין, הפיקולו החיפאי, זיו וזהו, טל קר, כוכב האהבה 0בת0, כוכבונת, כמו פרח בר, לב שלם, לירוי25, מלאך האהבה, מלאך הלילה, נטליה מוזרה, נתן.ל, עודני, עינב20, עינת האחת והיחידה, עינת מירון, על האש, פ ז פ ז, פומפיה, פשוט אישה**, קופרניקוס, רובין I Came In, שיר22 (סליחה לכל אלה שפיספתי) יאאאא איזו לקקנית שאני...

למעלה