שבוע טוב לכולנו

היי גם אני מובטלת זה היום הראשון

זהו זה היגיע נגמרו המשאבים וזהו סוגרים אני יצאתי לחופשה עד להודיעה חדשה הייתי אומרת שהחברים כאן ישנים היי להתעורר להכין לכם
השמיעו קול אילנה

pinibs

New member
משמיע קול ../images/Emo168.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo13.gif

הי אילנה, רוצה קצת לפרט?
למי "נגמרו המשאבים"?
מי "סוגרים"?
ומה זה אומר "יצאתי לחופשה עד להודעה חדשה"? בכל מקרה, הרבה בהצלחה! פיני

פינילה סוף סוף יש מישהו ../images/Emo82.gif

כן, לפני מס' שבועות שיתפתי שמצב החנות שבה עבדתי כמוכרת מעצבת כ- 5 שנים סגרה לפני 3 חודשים את העסק ושני השותפים נפרדו הייתי מפוטרת שבועיים ופתח אחד השותפים שוב את העסק בשם אחר והציע לי לחזור לעסק שמחתי מאוד אך החנות לא התפתחה היתה די ריקה ולא התחדשה וביום רביעי הגיע בעל הבית בהודעה זהו נגמר אין יותר מאיפה וממה סוגרים למען האמת הייתי מוכנה לידיעה זו כל יום לא היו מכירות כל יום ישבתי עם מזגן טלפון ביד אך אף לא לקוח נכנס אפילו התחלתי לסבול מזאת הישיבה שכל שעה כמו נצח בקיצור אני מובטלת עד להודעה חדשה כלומר עד שאמצא עבודה מחליפה פיני מה קורה אצלך? ספר שתף מה התחדש ומה רוצה לחדש נורא שקט כאן אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

pinibs

New member
שינויים - איזה כיף זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הי אילנה, את כותבת: "בקיצור אני מובטלת עד להודעה חדשה כלומר עד שאמצא עבודה מחליפה". האם זה אומר שלא משנה מה יבוא העיקר שיבוא (שזה נהדר), או שאת רוצה ומחפשת משהו ספציפי (שגם זה נהדר). ואולי בכלל את לא יודעת בינתיים, וכרגע נותנת לעצמך זמן הסתגלות / הערכות מחדש / התאקלמות (שזה בוודאי נהדר גם נהדר). שאלת מה קורה אצלי... אני מקשיב, מחפש, בודק, מנסה, זז, משנה, שוב בודק, שוב מנסה... באופן ענייני אני יכול לומר שאני ממשיך לקדם את העסק שלי, ואת עצמי בתוכו, אבל מן הסתם, זה יותר מזה... הייתי אומר שזהו החיפוש התמידי אחרי הדרכים לעשות לעצמי ולסובבים אותי עוד יותר טוב (ולא לשכוח להינות מהחיפוש עצמו!). המון הצלחה בהליכה בדרך. פיני

היי נגה../images/Emo140.gif

מה את בדכאון? צאי מזה כבר בשבוע הראשון נסי להנות תסעי תבקרי נתנה לך חופש תנצלי לעבוד להתפרנס גם זה יהיה היי אופטימית הכל יתגשם איך אוכל לתמוך בך? שמרי על המורל אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

נגה

New member
היייי משעמם נסעתי וחזרתי...כלום לא

למה אנחנו לבד בפורום???

שאלה טובה, רק מתי שרותים תמיכה../images/Emo6.gif

לא חשוב להם מה שלומי או מה שלומך נסלח להם אז לפחות יש לנו אחת את השניה אז חוץ מנסיעות איך את מעבירה את היום? אני אתמול הלכתי לחתום סדרתי סידורים כלים וכבסות קצת באינטרנט ונגמר היום היום אני הולכת ל"כפר האהבה" שלשם התנדבתי ויש לי כמה שקים של ביגוד שאקח איתי אקפוץ לאחותי ודרך אגב הרמתי כמה טלפונים להציע את עצמי ממודעות העיתונים בשתיים יש לי ראיון עבודה למשהו זמני נראה אם ימצא חן בעיני והם בי אז יום מלא אהבה שמרי על המורל אילנה

למעלה