שבוע טוב לכולנו

טיפקסית

New member
שבוע טוב לכולנו

שהשבוע הזה לא יהיה חורפי מדי שנדע למצוא בתוך תוכינו את הדרך להתגבר על איתני הטבע [זהירות מהגשם] שנדע ללמוד כל יום משהו חדש. שהאומנות הזו,השפה הזו,שפת המוזיקה תיתן לנו כלים להתמודד עם הצפוי להגיע ולקרות. שכל אחד ינסה להגשים השבוע את כל מה שהיה רוצה. שבוע טוב לכולם מהצפון הקר

תמונה אחת שווה אלף מילים....

היא חושבת שהיא חזקה בזה שהיא מנסה להעיף אותי, ואני שואלת לזה קוראים כוח?????? אני באמת מקווה בשבילך שתצליחי להגשים את עצמך, אבל לא לשכוח הכוח הוא מבפנים. נו טוב היא מנסה לעשות פוזות שיש לה כוח??? מי שיש לו כוח לא מנסה להראות את זה לסביבה אלא משתמש אם הכוח שלו בתבונה, ולהצלת הסביבה לא? קחו דוגמא את סופרמן, ספדירמן וכול אלה הרי איש לא ידע שהם זה הם לא?? אז שיהיה לכם באמת כוח, את תשמרו אותו לעצמך, ותשתמשי בכוח שלך רק לטובה, ככה כול האגדות מספרים (דרך אגב זו התמונה שאת שמת, אני רק פיתחתי עליו תאוריה) אז הכוח הוא מבפנים אמן אמן אמן ויהיה לכול אחד אחד כוח מבפנים לדעת איך איך לחיות חיים מאושרים.

Funky Giraffe

New member
אוהווווווווווווווווווווווו

לכי כבר לפורום פסיכולוגיה, כמה אפשר?!

כמה אתה יכול להגיד את זה?

ללכת מפה אני אלך כשאני ארצה, ולידע כללי אם לא הבנת אני לא הולכת לשום מקום,זה ידוע שיש לך הפרעות בהבנה שלך, אז תשנן את זה שוב, ותתחילו להתרגל לרעיון שאני לא הולכת לשום, אם לא כייף לך עם זה,,,,, לך אתה
שיהיה יום טוב
יאללה ביי

אה ודרך אגב.....

לך לא נמאס להגיד לי ללכת מפה??? אז שאתה תוציא את הקלטת המקולקלת שלך, אולי אבל אולי אני אפסיק לומר את הדברים שאני חוזרת עליהם יאללה ביי

הוד11

New member
עידו אחי

שאתה קורא לה קרצייה זה רק משרת את האינטרסים שלה. עדיף חבר'ה פשוט להתעלם והמטרד ייעלם ואם הוא לא ייעלם נעלים אותו

הוד11

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

מה הקשר תגידי לי? בין מה שהיא כתבה לזה שהיא רוצה להוציא אותך מהפורום? עכשיו באמת זה היה אחד הרגעים המצחיקים שלי בפורום

מה קשר?? ומה כול כך מצחיק?

תראו חמודים שלי, יקרים שלי, זה שאתם מתנהגים ככה זה לא מספק לי את האינטרסים שלי, האינטרס שלי לא שיעפו אותי מפה, ואם אתם רוצים להעיף מישהו תעיפו את עצמכם! ואני לא מבינה מה כול כך מצחיק, או שאין לכם דבר חכם להגיד אז אתם צוחקים והאמת אתם יוצאים לגמרי מפגרים, או שאתם לא מבינים אז אתם מתחילים לצחוק, ואז גם פה אתם יוצאים מפגרים לחולטין, אז מכול מצב שאני מנסה להבין את הסיטאוציה אתם יוצאים מפגרים שחבל על הזמן, כמו שנאמר צוחק מי שצוחק אחרון ושאתם אומרים דברים כאלה כמו תצאי מפה, מפגרת, וכו וכו,,, אז זה בסדר (והאמת שהייתם מעדיפים שאני אשתוק בשביל שיהיה לכם יותר קל, אבל לא אני לא הולכת לשתוקשזה אומר חבל בשבילכם) וכשאני אומרת אז אני מפגרת, קרציה וכו וכו,,, למה אתם יותר טובים ממני, צאו מהאשלייה הזו, שאני אתן לכם להתנהג אלי ככה, אף אחד בעולם הזה לא ידבר אלי ככה, ןואני אמשיך לשתוק, אז אם מישהו לא מקובל מה שאני עושה שילך הוא לחפש את חבריו. יאללה ביי

Funky Giraffe

New member
אז לא מקובל עלייך שנקלל אותך

מה את עושה, מחפשת את החברים שלך? את באמת מאמינה שאנחנו החברים שלך? (100 שקל אני שם לכם שהיא תתחיל לזיין במוח עכשיו על זה שכולנו חברים שלה ותביא חפירה מהסרטים)

מה אני עושה כאן??

בטוח שכאן אני לא מחפשת את החברים שלי! מכיר את השיר סיגפו של בית הבובת "היא חזרה משם כדי להשלים לה את המעגל שלה" משפט אחד מספיק לא?? ואני כ"כ רואה איך אתה הולך להגיד אין לי מושג על מה את מדברת וכאלה למרות שתמיד יש הפתעות כמו הנה ההפתעה שלי "חפירה מהסרטים" לא הייתה שזה הפתעה לא?

למעלה