שבוע טוב לכל הגולשים

שבוע טוב לכל הגולשים

כל שני וחמישי יוצא מחקר על מוצר מסויים שלכאורה "מרפא את מחלת הסרטן" שכן כמו כן במה לא מצאו כבר "חומרים מסרטנים" ?כמעט
בהכל...

אני חושבת שמחלת הסרטן באה ונובעת ממתחים ולחצים נפשיים בנוסף, שכן ידוע לי "גופנו נושא תאים סרטניים ומצב מסויים גורם להם להשתנות ולהתפתח...

מאחד גיסא "הטיפולים הכימותרפיים וההקרנות" מונעים את התפשטות תאי הסרטן ומאידך גיסא" בדרכם גורמים לנזקים בלתי הפיכים
כלומר שממתים תאים בריאים בגופנו...

גם טענו שסרטן הוא בהכרח גנטיקה "אף לכשלקיתי בסרטן הלימפומה" ונשאלתי ע"י הרופא שאם ויש במשפחתי סוג של סרטן כל שהו? והשבתי שאין ולא היה הרופא הרים גבה...

מאז שעברתי את הטיפולים הכימותרפיים וההקרנות שאף למרות נכותי הקיימת אני חשה שגופי רופף מיום ליום כבודם במקומו מונח של הרופאים אבל הם ממהרים לתת טיפול... מבלי להמתין ולבדוק במקרה שלי האישי כך שלאמיתו של דבר עד עצם היום הזה אינני יודעת את דרגתו ושלוויו של הסרטן שבו לקיתי,כי בכל פעם לכששאלתי את פיו של הרופא תמיד קיבלתי שתובה חמקנית...

מאד מסכימה איתך

גם אני כמוך, חושבת שהמחלה היא סימפטום פיזי למצוקה נפשית. גדולה או קטנה, כל אחד מגיב לזה אחרת.
אחת השאלות שחזרו בשיחות אחרי גילוי המחלה היתה - למה חלית? לקח לי זמן לתת תשובה.
אני מאמינה שיש מרכיב גנטי בסוגי סרטן מסוימים, זה אף מוכח מדעית. יחד עם זאת, יש גם הוכחות מדעיות לקשר בין מצבי סטרס ממושכים לסוגי סרטן אחרים, ההצבעה היא על איזשהו כשל מערכתי של הגוף לחסל תאים סרטניים בזמן התמודדות עם מצב סטרס ממושך (משהו כמו בחירת מערכות הגוף להסב את המשאבים להתמודדות הנפשית..)
אני מניחה שהסתכלות על מחלה, כל מחלה שהיא, היא דרך ההתמודדות איתה. יש מי שקל להם לומר - חליתי, זה מאלוהים, אני מקבל את זה כך. ואלו שיגידו - למה זה קרה לי? האם יכולתי לשנות את זה? האם אני יכול לתקן? האם אני יכול למנוע הישנות המחלה?
בעיניי יש שם בחירה.

לגבי אי קבלת תשובות - לא לוותר. זו זכותך לקבל את כל המידע הרפואי שאת דורשת. אם את מרגישה שאין את מקבלת מענה מספק מהרופא המטפל, זכותך להחליף רופא. את גם יכולה לקרוא את התיק הרפואי שלך, אם המידע לא ברור, תמיד יש גוגל ופורומים כמובן.
יש כאן אנשים בעלי המון ידע. הם שמחים לעזור, לכן הם כאן. אל תהססי לשאול.
רק בריאות
גלי

ציפרלילה צהרים טובים

ראשית תודה מקרב לב על תגובתך "ומי כמוך ורבים כמונו לדאבוני שיכולים להבין בלוגיות ובאמפטיה את אשר עוברים אנו על הגוף והנפש...אכן אני אישית רואה בעיניי רוחי שאצלי המחלה הופיעה כתוצאה ממתחים ולחצים נפשיים ,שכן בטרם שלקיתי במחלה "עברתי כמה שנים של דיכאון וחרדות שנבעו מגורמים בריוקרטיים"...ואכן זאת התוצאה... זה ובנוסף לחולי שפקד גופי עוד משחר ילדותי ,דווקא אולי אשמעה הזוייה ומוזרה לכשנתגלתה אצלי המחלה כלל לא נחרדתי אולי ומשום שמאז זוכרת עצמי כאדם בעלת מוגבלויות של חולי ואכן יש דברים בגו ...שלא כאדם שהיה בריא לחלותין שלפתע נחתה עליו המחלה וזה די מקשה על החולה עוד יותר...
אז מה אייחל לך יקירתי שיהיה לך ולכל בניי משפחתך חג שמח והרבה הרבה בריאות אמןןןןן בעצם מאחלת לכל הגולשים בפורום ובכלל לכל עמו ישראל אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אגב אני לא חדשה כאן בפורום בניק הקודם הייתי אשת לפידות

אני בסדר

בשלבי התאוששות אחרי ניתוח לב פתוח, ולאט לאט חוזרת לעצמי
השבוע הייתי במפגש עם הקרדיולוג במרפאת מסתמים שאמר שהניתוח הצליח
ועכשיו צריך לשקם את הריאה אחרי דלקת ריאות שחטפתי החורף , אבל תודות לניתוח החלמתי מהר
וברוך השם עכשיו אפשר לתכנן מה אני רותה להיות שאהיה גדולה , לתכנן חיים ומשימות הלאה
השנה קבלתי מתנה את החיים תודה לאל

נשמע הרבה יותר מבסדר

למרות זמן החלמה והתאוששות והתרגלות למצב חדש, נשמע שאת על דרך חדשה.
את עושה תוכניות, את מבינה?!

זה חדש ורענן אצלך, וזה כיף כיף כיף לשמוע!

זה כייף לשמח אותך

התחלתי שיקום לב שהייתי בהחלמה ומחכה לאפריל
שאז אתחיל 3 חודשים של שיקום חולי לב באסף הרופא
הייתי אמורה להתחיל בסוף ברואר ואז גילו את הדלקת ראיות שאני מחלימה ממנה
כן יש שיפור משמעותי בטחיים , קבלתי את החיים במתנה ,
זה היה פרויקט של מחלקה פנימית ו שהחליטו להוביל ועדה של מומחים רב תחומי הם החליטו על הניתוח
ועד אז ישבתי 3 שבועות בפנימית מחוברת לביפאפ , השבוע שהלכתי להגיד להם חג שמח
גרמתי לכמה רופאים לשמחה ולחיוך גדול הפרויקט הצליח תודה לאל
מסתבר שגם ברפואה הציבורית יש כמה רופאים בעלי נשמה גדולה ושליחות לרפא בכל מחיר ולא לותר
תודה לאל שהתפילות נענו והניתוח הצליח , יצאתי מהבית שבת לפני ראש השנה
ואחרי החלמה חזרתי הביתה בנר שלישי של חנוכה , את לא ידעת את הסיפור הזה?

מטילדה11

New member
אצלך הכל פרויקט .

מאחלת לך שתתחלי בפרויקט השיקום שיצליח .

חג שמח ומלבלב

מטילדה11

New member
ציפור ???

הקול התור נשמע בארצנו (פורומנו) ?

כייף לקרוא חברים ותיקים .

זה לא תור, זה דררה... המון רעש....

מה שלומך??
כן, ראית נכון :]
שיהיה חג שמח ופורח וטעיםטעיםטעים

הענף של רפוי בתזונה

אני באתי בשאלה לד"ר פנינה בר סלע , זו שביאה לארץ את שיטת אן וטיגמור לפני שנים
היא מתמחה ברפוי בתזונה , בוגרת הדסה עין כרם שהלכה לכוון האוכל הצמחוני והטיפול הרפוי באמצעות אכילה נכונה
לפני שנים היא עזרה לי ועשיתי דיאטה שהיא נתנה לי וזה חיזק אותי הרגשתי , הייתי בת 40 אחרי 10 שנים קשות
ומאז החיים נראים אחרת , אני חזקה על אף הצרות בבריאות , אוכלת שונה מאחרים אבל מצליחה להתאושש מהר מהצרות
האתר שלה נקרא התחדשות וכיום יש לה בן שמנהל מרפאה בטבעון , תנסי ליצור איתה קשר
אולי היא תבנה לך דיאטה מותאמת אישית לך וזה יחזק את הגוף שלך ,
ינקה אותו מהכימכלים המיותרים ויחזק את המערכת החיסונית שלך
אני מתנצלת על הזמן שלקח לי לענות לך , אבל היום בא לי הרעיון להפנות אותך לכוון הזה לחזק את גופך

למעלה