שבוע טוב לכל המאזינים והמאזינות

lirenum

New member
שבוע טוב לכל המאזינים והמאזינות

טוב אז לאחרונה ביקשתי ממכם לרשום את הגילאים שלכם והאמת סתם רציתי לדעת איפה אני נמצא.
רשמתי סתם על הדרך שתהיה מסקנה בסוף..
כנראה בניתי איזו צפייה מסוימת ואחורה אני לא יכול לחזור אז זרמתי

ומה שעשיתי העצם זה לקחתי את הנתונים ובניתי לנו גרף אישי משלנו שמראה לנו סטטיסטית את הממוצע שלנו כחברי הפורום.
בניגוד לסטטיסטיקות שקיימות פה אנחנו יכולים יותר להסתכל על עצמנו כמאין קהילה וזה מגיע ממקום יותר אישי.

אז בעקבות הגרפים המוצגים הכנתי לנו מספר שאלות על עצמנו. אז בזמנכם הפנוי..
השאלון רשום בלשון זכר כי אני פונה רק לגברים..סתם אתם יודעים למה..

1. כאשר אתה מסתכל לקבוצת גילאים עליה אתה שייך ואתה מסתכל על יתר הקבוצות איך חייך נראו באותם זמנים שהיית שייך לאחת הקבוצות השונות?

2. כאשר אתה מסתכל לקבוצת גילאים עליה אתה שייך ואתה מסתכל על יתר הקבוצות. אם היית צריך להמר מה לדעתך היה מצבך כאשר תגיע לגילאי אחת הקבוצות השונות? (או יותר)

3. האם ישנה קבוצה מסוימת שאינך בה והיית מעוניין להיות ולמה?

4. האם היית רוצה לחזור קבוצה או שתיים אחורה בשביל לשנות דברים מסוימים ואז לחזור חזרה לקבוצה שלך? (תענו גם אם מדובר על לפני 27..)

5. אם היית היית חוזר אחורה בכמה קבוצות אתה מאמין שדברים היו מתנהלים אחרת בחייך? או שסיפור חייך הוא בלתי נמנע?

6. איזה סביבה חברתית היית בוחר משלושת הקבוצות?

7. איזה קבוצה זכורה לך בתור הכי טובה בחייך עד כה?

8. איזה קבוצה זכורה לך בתור הכי רעה בחייך עד כה?

9. האם מלהסתכל על הגרפים ועל הקבוצות השונות אתה מרגיש דיכאון כלשהו בהקשר לחייך?

10. כאשר אתה מסתכל על הגרפים ועל הקבוצות מה זה גורם לך לחשוב?

11. האם ישנו מין שהיית רוצה להשתייך עליו ואתה לא שייך? אתה חושב שזה היה מוטיב את מצבך? גורע את מצבך? או אותו הדבר?

תודה לכל מי שהשתתף בשאלון וחשוב לציין שמי שלא הספיק לרשום את גילו מוזמן לרשום תמיד ושבוע הבא אני יעשה עוד פעם.. בנוסף גם אם יש לכם נושא שמעניין אתכם לעוד שאלון סטטיסטי בהקשר לפורום גם זאת אשמח לבצע
.

שבוע טוב חברים ועכשיו קצת פרסומות..

וואוו לירנום

ואולי המסקנה היא פשוט שאי אפשר לאפיין פה קבוצות?

מה עוד שחסר בגרפים נתון חשוב - כמות המשיבים.
אינני מומחית בתחום אבל נראה לי שהכמות מועטה בשביל הכנת סטטיסטיקות

לפי מה קבעת את תחומי קבוצות הגיל?

וכמובן ח"ח על ההשקעה
הן בניתוח הנתונים והן בהכנת השאלון

השאלות טובות ומענינות באופן כללי ואשיב מאוחר יותר

ואוו חתיכת שאלון

1. כאשר אתה מסתכל לקבוצת גילאים עליה אתה שייך ואתה מסתכל על יתר הקבוצות איך חייך נראו באותם זמנים שהיית שייך לאחת הקבוצות השונות? תמיד הרגשתי נטולת חיי ח'ברה מצד אחד, מצד שני תמיד היו לי 2-3 חברות. השנה דווקא עם כניסתי לשנות ה-30 של חיי המצב הורע, מצד שני למדתי לא לוותר על עצמי בשביל חברות ואני לא מתעקשת על קשרים, אם זה לא קשר טוב ואם האנשים לא הולכים לקראתי בשביל לשמר את החברות אז זה פשוט לא חברות טובה.
הבנתי שלפעמים טוב שיש נפילות כי עולים מהן למקום טוב יותר מאשר להיות תקוע בקשר עם אדם שלא עשה לך טוב

2. כאשר אתה מסתכל לקבוצת גילאים עליה אתה שייך ואתה מסתכל על יתר הקבוצות. אם היית צריך להמר מה לדעתך היה מצבך כאשר תגיע לגילאי אחת הקבוצות השונות? (או יותר) בשל המסקנות הנ"ל וגם בגלל המאמצים שלי למצוא לעצמי קשרים מיטיבים יש לי הרגשה שדברים כן יהיו טובים יותר, גם אם קשרים ילכו ויבואו זה תמיד יהיה מצב דינאמי אנשים באים והולכים והכי חושב למצוא את אלו שגם ניתן לפתוח בפניהם את הלב אבל לא לשכוח גם לחפש פרטנרים לבילויים. לא להיכנע

3. האם ישנה קבוצה מסוימת שאינך בה והיית מעוניין להיות ולמה?הייתי רוצה לחזור לשנות ה20, לעשות תיקונים ואולי היום להיות במקום אחר

4. האם היית רוצה לחזור קבוצה או שתיים אחורה בשביל לשנות דברים מסוימים ואז לחזור חזרה לקבוצה שלך? (תענו גם אם מדובר על לפני 27..) ע"ע שאלה 3..

5. אם היית היית חוזר אחורה בכמה קבוצות אתה מאמין שדברים היו מתנהלים אחרת בחייך? או שסיפור חייך הוא בלתי נמנע? יכול להיות שכן ויכול להיות שדברים היו דווקא גרועים יותר, ברור לי שבדיעבד אני מוצאת לא מעט טעויות שעשיתי בחיי, מצד שני מי כיול לדעת מה היה ניתן לשנות ואם כן לאיזה כיוון היה הולך השינוי...בקיצור תראו את הסרט דלתות מסתובבות

אין לי כזו

8. איזה קבוצה זכורה לך בתור הכי רעה בחייך עד כה? השנה האחרונה

9. האם מלהסתכל על הגרפים ועל הקבוצות השונות אתה מרגיש דיכאון כלשהו בהקשר לחייך? מתחרטת לגבי שנות ה20 והעבר
10. כאשר אתה מסתכל על הגרפים ועל הקבוצות מה זה גורם לך לחשוב? שלא משנה בני כמה אנחנו, כולנו רוצים ח'ברה, חום ויחס

11. האם ישנו מין שהיית רוצה להשתייך עליו ואתה לא שייך? אתה חושב שזה היה מוטיב את מצבך? גורע את מצבך? או אותו הדבר? רק בנסיעות ארוכות כשיש לי פיפי מתחשק לי להיות גבר ולהשקות עץ במקום לחפש שירותים

Larik

New member
dude

צריך להקדיש לשאלון שלך זמן ומחשבה.

לא היה לי זמן לענות אתמול.

אנסה לענות היום

בכל מקרה, כל הכבוד על ההשקעה

lirenum

New member
קח ת'זמן גיסנו..

בינתיים אתה מזומן לספר לי איך עבר עליך היום?..

ממש לא קשור שזה יקפיץ את השרשורון

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עונה

לא, אני מקבל מה שאני.
4. האם היית רוצה לחזור קבוצה או שתיים אחורה בשביל לשנות דברים מסוימים ואז לחזור חזרה לקבוצה שלך? (תענו גם אם מדובר על לפני 27..)
לא , מה שהיה היה ולא ניתן לשנות..אפשר לשנות את מה שיהיה על אף מה שהיה.

5. אם היית היית חוזר אחורה בכמה קבוצות אתה מאמין שדברים היו מתנהלים אחרת בחייך? או שסיפור חייך הוא בלתי נמנע?
לא..כי אם אתה חוזר אחורה מה שלמדת בדרך הלך ואתה חוזר בעצם על אותם דברים..
את מה שאני בה עכשיו.
זו שתהיה...כי לא הייתה זכורה לטוב.
20+
לא ,
לא ממש זה מעניין לראות לא משנה משהו אמיתי .
11. האם ישנו מין שהיית רוצה להשתייך עליו ואתה לא שייך? אתה חושב שזה היה מוטיב את מצבך? גורע את מצבך? או אותו הדבר? בגרף לא..
בחיים עצמם כן קבוצה של לומדי תורה היה עושה לי טוב.

תודה על ההשקעה אחי!

תשובות

1. ככל שהתבגרתי החיים שלי השתפרו
2. ממרומי גילי כבר עברתי בכל הקבוצות....

3. הייתי רוצה כמובן לחזור לקבוצה צעירה יותר אבל רק בתנאי שחוכמת החיים שרכשתי תשאר איתי. אחרת אין עסק!
4. בטח. הלוואי והייתי יכולה לשנות דברים בעבר. אני לא באה בטענות לעצמי כי בלי לעבור מה שעברתי לא הייתי יודעת מה לתקן.
5. דברים הבחלט היו מתנהלים אחרת אבל רק מבחינת ההתיחסות שלי לדברים. זה היה מספיק בשביל שהכל ייראה טוב יותר. טוב ממש.
6. נוח לי עם אנשים שבערך בגילי
7/8. שנות ה 40 התחילו הכי גרוע וממשיכות הכי טוב...
9/10. אני חושבת שהבסיס לגרפים ולקבוצות קטן מכדי לאמץ אותם כמשקפים את המציאות בכלל. מה עוד שאין הרבה הבדלים בין הקבוצות.
11. תמיד חשבתי שהחיים שלי היו הרבה יותר קלים אם הייתי גבר. בזמן האחרון הבנתי שתפקיד הגבר כיוזם זוגיות היה בלתי אפשרי בשבילי....

תודה לך על ההשקעה והשאלון המעניין

Larik

New member
תשובות

1. כאשר אתה מסתכל לקבוצת גילאים עליה אתה שייך ואתה מסתכל על יתר הקבוצות איך חייך נראו באותם זמנים שהיית שייך לאחת הקבוצות השונות?
לא יודע, בתור בן 29 אף פעם לא הייתי שייך לקבוצות האחרות, ואני לא זוכר את הגלגולים הקודמים שלי.

2. כאשר אתה מסתכל לקבוצת גילאים עליה אתה שייך ואתה מסתכל על יתר הקבוצות. אם היית צריך להמר מה לדעתך היה מצבך כאשר תגיע לגילאי אחת הקבוצות השונות? (או יותר)
מגניב לחלוטין!

לא. יש עוד זמן. גם ככה אגיע לשאר הקבוצות בעתיד

לא. נוו, אולי כן.... לחסוך לעצמי כל מני רגעי מבוכה שעדיין תקועים אצלי בזיכרון.

אווו, אם הייתי חוזר אחורה, עם הידע שלי היום הייתי יכול להיות מיליונר.

טוב לי בסביבה שלי.

זאת שעכשיו?! (לא נרא לי שאני מבין את השאלה)

הכל יחסי.

אאא, לא. החיים שלי נהדרים. זה שאני בדיכאון מדי פעם לפעם, ולא הכל הולך חלק, זה נורמאלי. לכולם יש את זה.

ואו, בפורום יש הרבה אנשים מבוגרים ממני, יותר ממה שחשבתי.

11. האם ישנו מין שהיית רוצה להשתייך עליו ואתה לא שייך? אתה חושב שזה היה מוטיב את מצבך? גורע את מצבך? או אותו הדבר?
בטח!
המצב לא היה משתנה, פשוט זה תמיד סיקרן אותי איך זה להיות בחורה.

למעלה