שבוע טוב לכל הנשמות הטהורות

389 היחיד

New member
שבוע טוב לכל הנשמות הטהורות

'' כל מה שאנחנו זה תוצאה של מה שחשבנו'' מוכר לכם? ציטוט זה לקוח מהסוד. צפיתי השבת בסרט ואני חייב לאמר שהתרשמתי מהסרט מהעוצמתיות והאנרגיה שהוא שידר כלפי. עד כמה שזה נשמע פשוט וטרביאלי אכן הסוד הוא בכח המחשבה. האמת לא הבנתי למה קראו לזה הסוד? האם זה בכדי להעצים את הפוטנציאל שבאפקט המחשבה? האם זה באמת נראה לכם ריאלי עצם העובדה שמחשבה נכונה יוצרת מציאות חדשה וטובה יותר? אשמח לקבל דעתכם.

rama69

New member
הסוד שבסוד הוא

שאף פעם זה לא היה סוד, מימים ימימה אנשים אופטימיים הייתה להם חשיבה חיובית והצליחו ליצור לעצמם מציאות טובה יותר, ואלה הפסימיים חייהם גם נראו כך עד שיום אחד דלת נפתחה עבורם, והם מצאו את דרכם לשינוי דרכי החשיבה וכך גם המציאות שיצרו היתה טובה יותר. יום של חשיבה אופטימית וחיובית היצרת מציאות מעצימה. אסתר

הסוד הגדול

לכל החברים, הסוד הגדול הוא לדעת לקבל ולשחרר. להתפלל כל בוקר לאל, או למה שאנו מאמינים בו, ולבקש את שאנו זקוקים ולא לעשות דבר. פשוט לשבת בשקט ולהרגיש את החמימות הנעימה ששוררת בכל הגוף, להתמלא באהבה זו ולשחרר את כל מה שאנו לה זקוקים בו. יש לחזור על תרגיל זה כל יום עד שיהפוך להרגל בריא. באהבה ואור, אורן www.orentikshur.com רפואה משלימה, תקשור, ביואנרגיה, הילינג

לבקש את מה שאתה זקוק

זאת אומרת חסר לך את הדבר ולכן תמשיך למשוך חוסר... לא?

סיריוס1

New member
הסוד הוא משהו שאינו ידוע לכולם ולכן...

...כוחו במהותו הסודית. כאשר ידוע הדבר לכולם אין כוחו כוח. ככה זה בעולם המאגיה. שמירת הסוד מקיימת כוחו. זה העקרון מאחורי המנעות אנשים מפרסום וצילום בפומבי. אולם, מה עושים כאשר רוצים להשפיע על כוחות החזקים מאתנו הן באיכות והן בכמות כגון ביקוש של לקוחות וכו' ? אז התשובה: לחשוב מחשבות ( שכן אף אחד אחר לא שומע אותם) ובזה כוחם. אולם יש יצורים שקופים סביבנו שכן שומעים דיבור ואף דיבור חלוש יתגלה לאותם יצורים שקופים שיטוסו מהר למקום מפגשם ויסתודדו יחד נגד אותו אדם שלחש מה שלחש ואז הם ינסו לפגוע בו בדרכים שונות ומשונות כגון הסחת דעתו בזמן נהיגה וכו'. לכן, נכון, יש להשתמש במחשבה הבלתי נשמעת כדי לאפשר לסוד שבכוונה לפעול את פעולתו. מצב הפוך קיים כאשר עושים מחקר מדעי, אז יש מטרה לפרסם את התגלית כדי שהיא לא תשאר בגדר סוד ולא תשנה את העולם לפי רוחו של אותו מדען. לכן לא נותנים לכל אדם לעשות מחקר אלה לאחר שהוכיח כי ליבו לפרסם כל סוד באינספור מאמרים ושיעורים שלימד תלמידים תחתיו ואוהב אותם בשל כך. זה סוד האקדמיה וקיומה. אולם, גם לכתוב על פתק ולשמור בסוד למשך 3 ימים יעשה את אותו אפקט. יחי הסוד וטוב שיהיה סוד טוב... (" ראיתי פרח יפה מאחורי העץ"...ששש...זה סוד !)

389 היחיד

New member
תודה לכולם על השיתוף בסודותיהם

כל אחד והסוד שלו איך שהוא מבין אותו ורואה אותו. כמובן מה שנותר לי לשמוע דעות רעיונות לפה או לפה ואז לבחור.......הרי בסופו של דבר אדם בוחר את דרכו וגורלו בחיים.

ובכן 389

זה סוד לכל מי שהוא נסתר ממנו, ואני יכול להכיר לך אנשים שהסוד נותר עבורם סוד גם לאחר שניסו להסיר ממנו כיסוי עבורם. שזה ריאלי, לי זה ברור, ויתר על כן, הראו תכנית על ספורטאים, זה היה בהקשר לכיצד פועל המוח שלנו, שכשהם לומדים תרגיל חדש, הראו מתעמלת כדוגמה, נתנו לה לבצע תרגיל כלשהו ולא כל כך הצליח לה, בעצם לא הצליח לה בכלל. ואז אמר החריין, "זו העת להשתמש באמצעים דרמטים יותר", ונתנו לה לעשות הדמיה כיצד היא מצליחה ומבצעת את התרגיל, מיותר לומר שבאמת הצליח לה אחרי שעשתה עבודה מחשבתית. אז הם מסבירים את זה בקישורים חדשים שהמוח יוצר בעת שאתה לומד משו חדש, ובאותה מידה הקישורים הללו נוצרים כשאתה מבצע אותם בסימולציה מחשבתית...זו כוחה של מחשבה, שהיא יוצרת דרך ערטילאית ואפיק לזרימת האנרגיה שבתרגומה הגוף/החיים יכולים לזרום בה במעשי אם התרשמת, עבוד איתו

hikok

New member
סוד זה טוב ליצור עניין, ומעבר לכך

שום דבר במציאותך הריאלית לא הפך לכזה אם לא חשבת אותו קודם כמציאותי לטוב ולרע מה שריאלי לגביך הוא מה שתאמין ותחשוב כריאלי מעולם לא נוצרה מציאות חדשה לאדם אם לא חשב כזו כריאלית לילה טוף באהבה סיגל

הסוד הזה היה גלוי למי שמתרגל מדיטציה וגם

את כוחה של המחשבה וניסה. נסה גם אתה ותיוכח. פעם הלכתי לרב והוא אמר לי תחשבי טוב יהיה טוב ומאותו יום ראיתי שזה פועל. הוא לא ראה את הסרט הסוד כלומר זה דבר שמימים ימימה קיים. בהצלחה בתרגול ובהבנה

הסוד וצילו

בנוסף לכל הדברים שנאמרו בדבר חשיבה חיובית, ואמונה, וחזון, והגשמה. יש ב-"הסוד" צדדים נוספים פחות מוארים לדעתי. הסוד מקדש את ההצלחה. אצל האמריקאים ואצל רובנו זו הצלחה כלכלית. זה יכול להיות, כפי שדוד כתב, גם הצלחה ספורטיבית. בכל אופן הוא סוגד להשגיות. להיות יותר מהאחרים בכל נושא שהוא. "הסוד" קובע שהכל בידנו. אין תרוצים. לא השפעות סביבתיות, לא משפחות הרוסות, לא נקודת התחלה נחותה. גם לא פגמים גנטיים ואחרים. שאנו גרים בבית מפואר, הרי זה מגיע לנו. שאנו הומלסים מסוממים הרי שגם זה מגיע לנו. "הסוד" מבוסס על ההנחה שדומה מושך דומה. כלומר כל מה שקורה לך אתה זימנת אותו לחייך בצורה כלשהי. האם אותה בחורה מסכנה שנגררת לחדר מדרגות ונאנסת שם ואולי גם נרצחת, משכה את האנס אל חייה? האם היא האשמה? מה שחסר לי ב- "הסוד" זו חמלה. זו שותפות, זו נשמה. אין בו נשמה בסוד. פן נוסף בסוד הוא האינדבידואליזם. אתה תדמיין, אתה תעשה, אתה תצליח, אתה לא צריך אף אחד.אין פלא שהוא סחף את אמריקה. הוא מבליט את שתי התכונות הנערצות על ידם. ההצלחה והאינדבידואליות. לדעתי, הסוד הוא גילומה של הפילוסופיה נאינדבידואליסטית של הסופרת איין ראנד. אני לא יודע כמה היום מכירים את ספריה "כמעיין המתגבר" ו- "מרד הנפילים". הם היו להיט גדול בזמנו, והנה הם חוזרים בתחפושת אחרת. יעקב

אין בו נשמה בסוד....מוזר ידידי מוזר בעליל

כשנותנים מפתח ואומרים לך פתח דלת חסומה עבורך כשאתה אובד עיצות ומגרד את פדחתך מתוך תהייה וכאב ומחשבותיך נודדות למצוא פתרון...איזו נשמה אתה רוצה שתהיה בו במפתח הלז? הרי הוא ברזל , ומעולם לא ראיתי אפילו ברזל אחד בעל נשמה ושתהיה אפילו קטנה קטנטנה, שאמנם יכולים לומר המקטרגים שעדיין לא ראיתי הכל, אך אני איתן ומחזיק בדעתי זו אף על פי כן. את הנשמה והלב יש לחפש אצל מוסר הסוד שמתוך שיתוף וחמלה וידיעה הוא מוסר שעבורו הסוד אינו סוד והוא גלוי ברבים ומובן בהחלט והוא חלק בלתי נפרד מהחיים והוא מגולל את כיסויו עבורך עתה אז הנשמה שהיא כזו גדולה, איך שתהיה בתוך פיסת מתכת קטנה? פוטנציאל טמון בנו לכל שתאווה נפשנו להגיע להישגים ולבדוק גבולות אינו חייב להעשות מתוך תחרות וברור שאפשר לפעול מתוכה...ואפשר לומר שזו בחירה בין אמת לאמיתה (אם ניקח בהשאלה). בברכת מסירי סוד ומגלי עולמות

hikok

New member
הסוד הוא שאפשר

הסוד מדבר על רצונות של אנשים , וכיצד אפשר לשנות מצב חיים למצב שברצוני כמובן שאם אין ברצונך תישאר במקומך הסוד הוא שאפשר שהכל פתוח והרשות נתונה יש מצבים בחיים שאינם בידינו , אז באמת אפשר להשתתף בצער , להביע חמלה , ואפשר גם לתת תובנות על הדרכים לשנות מצב חיים כנראה יש לך ערכים מסוימים מאד מוצקים שגרמו אצלך להתנגדות משהו דומה להתנגדות שהיתה לך בזמנו כאשר דוד סיפר שהוא נהנה להשתעשע במניות / כסף וערכים מוצקים הם ערכים מקודשים ערך טוב וערך רע זה כבר סיפור של שיפוט מוסרי אישי לא חייבת להיות לעומתיות בין הנשמה ובין ההגשמה לא חייבת להיות לעומתיות בין הרוח ובין הגשמי לא טוב לו לאדם להתעכב על מה שהתרחש נגד רוחו ורצונו טוב לו לאדם המבין שהשינוי לעולם בידיו עם הנשמה התשוקה הרצון הרגש המחשבה הכל פתוח אם לא נתעקש להינעל או להצטמצם במו מחשבתנו סופשבוע נפלא באהבה סיגל

389 היחיד

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולם על השיתוף בסודותיהם

כל אחד והסוד שלו איך שהוא מבין אותו ורואה אותו. כמובן מה שנותר לי לשמוע דעות רעיונות לפה או לפה ואז לבחור.......הרי בסופו של דבר אדם בוחר את דרכו וגורלו בחיים.

ההתמקדות באדם, מבטלת את האדם.

ההתמקדות באדם מבטלת את הבריאה, את האלוהות, את האונברסליות, את האחדות. האדם הוא יציר כל אלו וחלק מכל אלו. שהוא מבטל אותם, הוא מבטל את עצמו. הסוד מתמקד באדם. הוא מעלה אותו לדרגת אלוהים, ואת רצונו לצו האלוהי. הוא מוסר בידי האדם את כל הכח. הוא לא כלי תמים ולא מדבר על רצונות של אנשים. הוא פילוסופיית חיים המקנה ערכים של תועלתנות אישית ומעצבת את התת-מודע למחשבה חד-מימדית על מנת להשיגם. המחשבה החד-מימדית היא ראשיתו של כל פשיזם. שאני מדבר על נשמה, אני מדבר על רוח של שיתוף מתוך אהבה, של אחדות עם הסביבה והבריאה. של היות חלק מהכל והיות שלם עם הכל. אולי בהסוד - 2 לילה טוב יעקב.

הצופה משפיע על הנצפה

היה לחבר ילדות שלי אבא. האבא הזה היו לו אופניים והיה נוסע בהם הלוך ושוב, מצד אחד היה נוסע לעיסוקיו ומצד שני חוזר מהם הביתה. ככה שתמיד היה לו הלוך וגם שוב, מסודר כזה. יום אחד הוא עושה ושוב באמבולנס, שואלים אותו מה קרה והוא אומר שעמוד אחד נדחף לו למסלול הנסיעה והיה להם מפגש קשה. כשחושבים על זה במחשבה שניה זה היה צפוי מראש ורק עניין של זמן עד שיקרה, כי הוא היה כל הזמן מוצא חפצי ערך שהיה אוספם מהקרקע, פעם מצא שעון ופעם אחרת שרשרת זהב וכו' והיה עסוק מאד וממוקד בענייני קרקע. כך שאילו למשל היו לו עיני זבוב שכידוע מורכבות מעיניות רבות המצטרפות לכלל עין שלמה, יש להניח שיכול היה להתמקד/להתפזר גם וגם, מאידך זבוב אינו יודע לרכב על אופניים. וכשאני לוקח את סיפור ילדותי זה בהשאלה לכאן, הרי שאני יכול לומר בלב שקט שהמיקוד לוקח אותנו וזה בסדר. אנחנו "עושים" ואלוהים צוחקים ובהסוד 2 נמצא את אותם הדברים אם לא נשנה גישה

hikok

New member
בין הקצוות יש עכשיו

בין האישור והביטול בין הרע והטוב בין החשוב והסתמי בין הלתת ולקחת בין האישי לאוניברסלי בין הפאשיזם לפאטליזם בין החד-מימדי לרב-מימדי רגעי האחדות הם רגעי עדן ורגעי עדן הם טובים לנשמה אולם לא מניעים התרחבות אוניברסלית החיים מתרחשים בזכות היותנו אינדיבידואלים הרבה בדידים מגוונים שמשחקים בפאזל הגדול לא סתם נבראנו לעולם עם תכונות של רצון ויצר ותשוקה ורגשות נבראנו עם תכונות אלו לא על מנת שנבטלם שבת שלום באהבה סיגל

למעלה