שבוע טוב לכל הסטלנים והסטלניות

Karina85

New member
שבוע טוב לכל הסטלנים והסטלניות ../images/Emo6.gif

מה שלום כולם??? נכנסתי להתעדכן קצת בפורום ואני חייבת להודות שההודעות פה אכן מתרבות בקצב מבהיל... אבל לא נורא! ראיתי שהפורום קצת שוצף וגועש, אז תרשו לי רק לומר שאנחנו אומנם מתגעגעות אבל ג'קו נפלא איך שהוא... שיעשה מה שבא לו... וימשיך להיות בדיוק הוא... אנחנו כאן בשבילו ולא להיפך... ועושות את זה מכל הלב ורק מאהבה... ואהבה אמיתית היא כזו שלא מצפה לתמורה... ולא רוצה להוסיף מעבר כי הנושא קצת נטחן יתר על המידה... (אבל לידיעת הקורא ג'קו מאוד נשמח למפגש אם וכאשר יתאפשר... מבטיחות להתנהג יפה
וכמובן להופעות ולהפתחויות חיוביות...) בקשר לארץ נהדרת... אסי הורס כתמיד, אני חולה עליו עוד מימי אסי וגורי... גם מצחיק גם סקסי...
החיקוי של אביב... קורע ברמות... ואני חולה על המוזיקה של אביב
ורן... איזה יופי שהוא נכנס כדי להחיות את המערכון המשמים הזה... כמה שהוא מהמם וחמוד...
אהבה וגעגועים לג'קו ולבנות... וג'קו, תן לי שששכטההה!!! שבוע טוב

Karina85

New member
ויש לי עוד 2 דברים לומר...

1. החלמה מהירה לכל החולות...

Karina85

New member
ו-2

מחר יומולדת לרותמוששש!!! מאמוש אני לא אהיה פה מחר עד הערב... מקווה שאספיק לברך אותך בבוקר ואם לא אז אברך אותך מחר מאוחר יותר בעזרת השם...!!! לאב יוש!!!

rootteem1

New member
חח קארינוש נששששששששמתייי

תודה מאמוש אוהבתך! מחר אני גם לא אהיה כל היום בבית וכל מה שאני אעשה מחר זה ללמוד=[ אני אהיה בערך בשבע בבית ואז גם אמשיך ללמוד=[ אופי

rootteem1

New member
קטרין נראה לי שזה יהפוך

להיות שרשור שרק אנחנו ה"פקאצות" מגיבות לעצמו.. אז לפני שנדרדר לכל מיני סוגים של יכצ'ות למינהן.. תלכי לחפוף! משולשים!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח ביוש נששששששמונת!

Karina85

New member
אני לא פקצה...

והולכת לחפוף... שיער... ויש מצב גם משולשים, אבל אחרי "מסודרים"

rootteem1

New member
חחחחחחחחח לא מה פתאום!

בצחוק.. טוב די גמרתי לשרשר לפה! הגבתי לך בבלוגוש שיט אני צריכה לחפוף משולשים למחר... בעע

rifkin1

New member
היי, אני גם יכולה להצטרף???

לכולן כאן ידוע שיש משהו עם תמונות בשחור לבן.

rootteem1

New member
איזה חתיךךךךך

תודה=] הכנסתי לקולאז' כמה תמונות שעשית בשחור לבן שקארינה העבירה לי לדיסק... אוף אני מקווה שאני אסיים אותו היום חח..

למעלה