שבוע טוב לכל הפורום הישן והחדש!

Nova5

New member
שבוע טוב לכל הפורום הישן והחדש!

אביב הגיע פסח בא ואחרי זה קיץ... ומחכה לנו קיץ החם ביותר ואני לא מתכוונת לפוליטיקה או איומים אסטרטגיים. אני אפילו לא מדברת על ג'קו.
תראו מי מגיע אלינו: - אוונאסנס (ה-26 ביוני 2007) - 360 ש"ח, אמפי רעננה - Blonde Redhead - שבועיים אחרי - אבריל לאבין - נלי פורטדו יש סיכוי "ענק" שגם: " איגי פופ והסוג'ס, , מיי כמיקל רומנס ופרדייס לוסט כבר התחילו לארוז בדרך לתל אביב ומסתמן לנו קיץ לוהט במיוחד. גם לני קרביץ חייב לבוא מתישהו" אני בשיא הרצינות מרימה כאן שרשור לוגיסטיקה ראשון בנושא. לפחות לדעת מי מעוניין באיזו הופעה וגם הנחות אפשריות במקומות העבודה. אני בנתיים די סגורה על אוונאסנס, אבריל לאבין ונלי פורטדו .אני גם יודעת שמכירה לאוונאסנס בעיצומה. ???

talytal

New member
בהחלט קיץ חם ../images/Emo42.gif

טוב שחוזרים להופיע כאן... עוד לא לגמרי התגברתי על הבאסה מהביטול של דפש מוד בשנה שעברה.

a d i d a s 2 1

New member
ברוכה השבה.. לא ממש שווה...

גם כן לחם... בני ישראל לא יכלו לחכות קצת!? בקשת הם משתינים עלינו עכשיו, ולא קשת האתר... איףףף

היי נובה... שבוע טוב...

אז ככה על נלי פורטדו אני חולה... פשוט אוהבת אותה... אז תכללו אותי בפנים... לגבי אוונסנס... יכול להיות... הם טובים... צריכה לחשוב על זה...

דורית41

New member
לילה טוב ושבוע טוב!!!

לגבי ההופעות-יש מצב-נדבר בהמשך.סביר להניח שיהיו אצלי בעבודה כרטיסים במחירים נורמאליים יחסית-ואז אוכל לקנות 4-5 . שיהיה שבוע טוב

Nova5

New member
היי, דורית!!

מזמן לא נפגשנו... אצלנו בנתיים מופעים במבצע יש רק לתחילת יוני

דורית41

New member
אני אבדוק את זה מחר !!

נדבר טלפונית ואני אעדכן אותך אם כבר יש כרטיסים לאחד מאלה.(באותה הזדמנות תספרי לי על ההופעה שהיית בה). הולכת לישון-מחר יום עבודה רגיל -ואפילו מלא דיונים.אין דמן אין דמן-כל היום דיונים..... נשיקות ולילה טוב

Nova5

New member
../images/Emo199.gifלילה טוב, דורית

מחז נמצא דמן לדיונים

Karina85

New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo13.gif

אותי מניין אוונאסנס ואבריל...

rootteem1

New member
YEAH

YAYYYYYY אוונאסנס; אבריל לאבין; נלי פורטדו !!!!!!!!! HOT HOT SUMMER

חולית5

New member
מתאים לי!!!!

אני הולכת על אוונאסנס . הם מדהימים . אמנם גם האחרות (לאבין ופורטדו) אך אני מעדיפה את הלהקה המדהימה הזאת . איזה סולנית מדהימה . לי עדיין אין הנחות דרך העבודה . בכל מקרה צריך להזדרז , מי שמעוניינת להצטרף אליי - אשמח !!!! תודה נובה .

moon line

New member
חג שמח לכולן../images/Emo155.gif

מה רק אני לא אוהבת את אוונאסנס? (לא יודעת -הזמרת שלהם צעקנית מדי ), אבריל לאבין ונלי פוטדו לא בשבילי, אבל אם צריך לבחור אני בוחרת את נלי. איגי פופ והסוג'ס הם בהחלט שווים. באופן כללי בכיף אני אשמח לבוא להופעות עם כולן :) חג שמח

למעלה