שבוע טוב לכל חברי הפורום ה-מ-ד-ה-י-ם-!

TAL BAR ZOHAR

New member
שבוע טוב לכל חברי הפורום ה-מ-ד-ה-י-ם-! ../images/Emo13.gif

חברים, אתמול היה ערב יוצא מן הכלל במוגדור !! אווירה מאוחדת ודור חדש של בני הנוער התלאביבי ! אווירה מאוחדת שהמון זמן לא חווינו בנוער ! דודי עם סט משובח שתוכנן לשעה אחת בלבד ,אך עם כמות הדרישה של הקהל המדהים ההפקה אילצה, ודודי נתן סט ארוך מהרגיל וניגן שעתיים וחצי סט שלא כל יום שומעים! חברים ה-מ-ו-ן---ה-מ-ו-ן----ה-מ-ו-ן---! ע-י-ד-כ-ו-נ-י-ם-!! ואתם זוכרים מה היה פה כשאמרתי פעם שעברה שיש המון עידכונים :] אז שימו לב במהלך השבוע גל מטורף ומרתון של עידכונים ! דודי שרון & ג'ואל הרכב הקלאב המוביל בישראל ! אני מברך את כל הגולשים, שבוע מקסים ! טל בר-זוהר ! ירושלים להתכונןןןןן פסייכו סט מגיע אילכם !!!!!!! **********************************************

ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו אני מחכה לעידכוניםם

אמאאללהה הפרצוווףף שהיה ליי כשראיתיי תתמונהה ושהולךך ליהיות עדכונים שנוגעים לירושליםם הייתיי פשוטט :O ! ב=ה=ל=ם ! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מחכהה לזהה כל כך !

jakovstyle120

New member
ערב ה--ז--ו--י , שלא עברתי בחיים !!

ערב כזה הזוי ומפתיע לא ראיתי מאז כל תקופת ימי הבילוי בחיים שלי , אני באמת לא יכול לתאר למה הכוונה, אבל מה שבטוח ,היה ה-ז-ו-י ביותר !! קהל שלא רואים כל יום, קהל מגוון ושונה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן !! מה שהפתיע אותי בעיקר .. בקיצור בקיצור , ערב הזוי הזוי הזוי , עם ה--מ--ו--ן הפתעות מפתיעות ביותר !! מסט שהיה אמור להתנגן למשך שעה, התנגן לאורך שעתיים וחצי שלמותתתתתתתתתתתתת !!!!! שגעת אמיתית, והחומרים שהסט כלל ? אין מילים, לא ציפיתי להפתעות האלה בכלל !! מי שלא בא, באמת הפסיד , תבינו למה אני מתכוון כשתתייצבו באירועים הקרובים של הצמד המדהים DUDI SHARON & JOUEL !!! לו"ז קרוב בומבסטיייי,המון הפתעות בדרך!! שבוע מדהים לכולם, בטוח יהיה מדהים :) יעקב.

למעלה