שבוע טוב לכל חברי הפורום.

Rצינית

New member
שבוע מצוין:)

אני לא מאמינה שאני אחריי הכללללללל..... זהו חלאס' גמרתי ת'עבודה.. אבל שיוווו עוד שבוע להחזיר ת'חמץ..לא חושבת על הרגע הזה. ועוד יותר, אין מ-ו-ז-י-ק-ה. מה עושיםםם???????

שבוע טוב ומבורך וחג כשר ושמח

לכל חברי הפורום. לא אהיה כאן מעכשיו ועד ליום רביעי לפחות, אז מאחל לכולם רק טוב ולהשתמע. כל טוב לכולם!

וכאן אני מצרף לכם קובץ מידי

לכבוד החג. אני לא יודע אם הגולשים בסלולרי יכולים לראות את התמונות ולשמוע את המוסיקה, אני מניח שלא, אז אני מצטער על כך אבל שיהנו לפחות הגולשים במחשב. חג כשר ושמח לכולם !!!

מתנדב

New member
מרדכי צבי, חג כשר ושמח....

ותבוא לבקר מדי פעם, אפילו רק להגיד שלום...

ר' מתנדב היקר

אני לא נעלם מכאן. פשוט מחר אני יוצא מוקדם מהבית כדי להשתתף בהגעלת כלים באחד מבסיסי צה''ל במסגרת שרות מילואים וזה יקח מן הסתם עד שעות הערב ואחרי זה לא יודע אם יהיה לי זמן וכח וביום שני המשפחה נוסעת לסדר מחוץ לעיר וביום רביעי חוזרים הביתה בצהריים ויתכן שנוסעים לטייל...לכן העדפתי להקדים ולברך את כולם. אז שיהיה לכולם חג כשר ושמח ומי שיכול להנות מהמוסיקה שהעליתי שיהנה.

מתנדב

New member
אהה אוקיי הבנתי

אז אני מאחל לך כבר מעכשיו לך ולמשפחתך חג כשר ושמח, ותטיילו בחול המועד כי השנה זה ממש קצת החול המועד...

חג שמח למרדכי צבי...

עשה לי טובה אל תשמע את רזאל בחול המועד הוא לא עושה לך טוב.

תודה וגם לך ולמשפחתך ולכל עם ישראל

ואת האיש שהזכרת לא אשמע בכלל ואם אזהה ברדיו שמתחיל שיר שלו ישר אסגור או אעביר לתחנה אחרת. ובפעם הבאה בבקה אל תגיד לי את זה אפילו בצחוק כי אפילו רק המחשבה מרגיזה אותי נורא... לא יודע איך אנשים אוהבים אותו. בושה !!! הם פשוט בורים ולא מבינים !!!

ה מ ש י ח

New member
....

אני מבינה איך אתה מרגיש.. אבל אני עדיין נהנית מהלחנים שלו. טוב, דשנו מספיק בנושא. שיהיה לך חג שמח והמון כיף ושבוע טוב.

ה מ ש י ח

New member
א גוטע וואך!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך, חג שמח, המון אור והמון אהבה ^^
שונית משיח

למעלה