שבוע טוב לכל

שבוע טוב לכל ../images/Emo110.gif

היידישיסטים. שאלה לי אליכם. מאד אוהבת שירים ביידיש שירים שאמא שלי שרה לי בהיותי קטנה האם יש ברשת שירים ביידיש שאוכל לשמוע. וחוץ מזה החברים של נטשה זו להקה נהדרת ושמחתי שהאידישסט נהנה מהם האם אתה קיבוצניץ?

לאורך תקופת קיום הפורום

היו כאן כמה שירים שהעלו חברים. עדיין לא ראיתי ב´קישורים´ שקובצו יחדיו. לתשומת לבך יידישיסט פורום המתמחה במנגינות יהודיות, פורום ´כליזמרים´ (446) ללחוץ על "קישורים". יש שם, די חומר ראוי לשמיעה.

יש בעיה עם הקישורים

חלק מהקישורים אינם פעילים יותר. המקום שיש לנו על השרת אינו עולה על 30 מ"ב ולכן אני נאלץ למחוק מדי פעם שירים ישנים. רוב הקישורים עדיין עובדים, אך בעתיד חלקם יוחלפו בשירים חדשים שנעלה לפורום. יש ברשותי דף קישורים לכל השירים בפורום, אעלה אותו כרגע.

העלתי את זה למאמרים ולטאגליין

הא... אני גר בקיבוץ מצפה שלם אך אני לא "קיבוצניק", זאת אומרת, לא חבר קיבוץ. אני פשוט אוהב את המקום ולכן שכרתי שם דירונת. אני תושב מצפה שלם. ואם אתם באזור ים המלח, לא אסלח לכם אם לא תקפצו לבקר... מי שלא יעשה זאת יחסם לנצח בפורום הזה!

מתנדב

New member
יידישיסט.......

ס´איז קען זיין אז דעם וואך איך זאל זיין און ים המלח, און איך וויל דיר נישט זאגן, דעם טאג, אז זאלסט מיר נישט מאכן א חסימה פון דפורום

t a m n u n a

New member
ידישיסט תודה עשית ../images/Emo110.gif

לאימי ז"ל את היום. היא תהיה מרוצה ממני, חוזרת לשורשים..ובעזרתכם. אתם חמודים מאד כאן בפורום, רק פגישה עוד לא הוצאת לפועל........היש מתנגדים בקרב הציבור הדתי.....רק שאדע.

t a m n u n a

New member
גם לך בן אהרון תודה......./images/Emo110.gif

אכן נכנסתי לקישורים ומצאתי שם שירים שבחלקם כלל אינני מכירה מבית אמא ואבא, אבל המון תודה על ההתייחסות, וכתבתי כאן לפני כמה דקות ליידישיסט שאתם כאן "אחלה".

למעלה