שבוע טוב לכם חברי פורום יקרים...

D a p h n e

New member
שבוע טוב לכם חברי פורום יקרים...../images/Emo13.gif

אז אני D a p h n e ואני מבקרת אתכם בזמן חופשתו של FADI ... ביום יום אני מנהלת שותפה בפורום תרבות צרפת. ומי יודע? כחובבת מוזיקה אולי עוד "תדביקו אותי" בחיבה שלכם.... שבוע טוב

ראשית ברוכה הבאה../images/Emo45.gif

שנית אני לא יודע למה צריך למנות מחליף לפאדי-מה זה פורם לחקר האטום?או מרכז החלל ביוסטון? שאסור שזה ישאר בלי משגיח?
אבל ברצינות את באמת חמודה ושוב ברוכה הבאה.
אבל אני קצת מודאג-את מפורום תרבות צרפת-ואם אני ארצה תרגום לשיר ביוונית אז מי יתרגם לי?
שבוע טוב יא דפני

בעצם זה בסדר אל תהיה מודאגת שכחתי שיש את גרב

גרב מרדיו איליוס-את עוד תכירי אותם היא והחברים שלה- אלופים בתרבות יוון ותרגומים. הם מסוגלים לתרגם גם שירים בצרפתית של אנריקו מסיאס ושרל.אזנבור. וגם של מייק ברנדט

D a p h n e

New member
אממ אממ אממממ.. קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

צר לי שיוונית אני לא מדברת.... אבל כשאני חושבת על זה - היה יותר טוב מישהו מפורום תרבות ניו זילנד?
וככה זה בתור מנהל שיוצא לחופשה, אתה תמיד רוצה שמישהו ידאג לפורום כשאתה לא נמצא.... לי יש מנהלת שותפה בפורום שלי - כך שאצלי אין בעיה...

Aliti

New member
ומה עם הקשרים התרבותיים צרפת-יוון ?

אני חושב על קשרים רבים כאלה. שירים יווניים שהושרו גם בצרפתית אמנים יווניים שהתחבבו על הקהל הצרפתי. משליפה בזיכרון אנ יכול להעלות את ננה מושקורי, מלינה מרקורי, אליקי, אלקסיו שמופיעה גם כיום הרבה באולימפיה. גם שיתופי הפעולה בסרטים - "זד" שביים היווני קוסטא גאבראס, עם שחקנים צרפתיים, הסרט "רק לא ביום ראשון" שביים ז'ול דאסן, עם אוסקר על המוזיקה לחאדזידאקיס. מה עוד דפני?

D a p h n e

New member
זה רעיון... אני אחשוב על דרך לעשות פרויקט

משותף בין שני הפורומים. תיהיה מוכן לסייע? שבוע טוב

למעלה