שבוע טוב לכם, מבקשת את עזרתכם

zoika

New member
שבוע טוב לכם, מבקשת את עזרתכם

ראיתי מגפיים לתינוקת, משהו מהמם לדעתי אבל ההוראות באנגלית. מישהו יכול לעזור?

zoika

New member
לא הצלחתי להעביר מנסה שוב

http://megan/kiwi.gen.nz/bootee

HollyGolightly

New member
אל דאגה. מייגן היא חברה של גוגי

ליפשיץ וזה האתר שלה (של מייגן). אז כל מה שנותר הוא לחכות שגוגי תכנס לפורום, שם בביתה הרחוק בארץ הקיווי וקרוב למייגן. (אלא אם כן מישהי תוכל לתרגם לפני).

zoika

New member
ההסבר קצת ארוך. אני מקווה

שיש עוד מתלהבים מהדוגמא ונוכל בכוחות משותפים לפנח.

HollyGolightly

New member
הסבר להסבר

גוגי ליפשיץ היא חברת הפורום. היא מתגוררת בניו זילנד. האתר ממנו לקוחות נעלי הבית הוא של חברה של גוגי, ששמה מייגן. ונעלי הבית הן מעשה ידיה של מייגן
ואת כל זה אני יודעת כי אני מחוברת בווריד לבלוג הסריגה של גוגי. סליחה שלא הסברתי קודם. הנה:

זה נכון מאד!

מיגן היא הגורו שלי! היא התחילה לסרוג בגיל 3, ולא הפסיקה מאז (והיא גם יודעת לתפור, לרקום, קרושה וטאטינג). יש לה בבית ספריה של ספרי סריגה שהשתלטה על הסלון, חצי מטבח ומסדרון של הבית. היא מדהימה ביותר! אבל לגבי המגפונים, זה בקרושה, ככה שאני לא יכולה לתרגם את זה, כי אני לא סורגת במסרגה אחת (נכון לעכשיו
), לכן אף פעם לא התעמקתי בלנסות להבין מושגי קרושה באנגלית. כשאני אחזור מהעבודה אני אנסה לעבור על ההוראות, לראות אם בכל זאת אני מבינה משהו.

טובה ב

New member
היי גוגי, דש ממני

אני יכולה לתרגם את הקרושה, אם זה יוריד ממך את הנטל, מייד אתחיל

המממ.... ../images/Emo4.gif

חזרתי מהעבודה (יום קצר היום), והסתכלתי בהוראות, אבל אני באמת לא יודעת איך לתרגם את זה. אני לא מכירה את כל הקיצורים של קרושה... HTR? DC? TR? אבל לא ניראה לי שזה מאד מסובך למי שמבין מושגים בקרושה? (הקישור ששלחת לא עבד, אבל אני משערת שלזה הכוונה?)

טובה ב

New member
אני מכירה את הקיצורים

גם באנגלית וגם בגרמנית, כי עבדתיהמון עם חוברות זרות, כבר לפני הרבה הרבה שנים. אם יהיו מושגים שלא אכיר, ניעזר בחברות שלך שם, בסדר?

טובה ב

New member
לכל המעוניינים בהוראות לנעליים

של מייגן: עברתי בעיון על ההוראות המאוד מאוד מפורטות שלה. יש נוסח באנגלית בריטית ועוד אחד באנגלית אמריקנית. הייתי מעדיפה להמציא לכם תרגום אחרי ניסיון ביצוע, כי אז אני בטוחה יותר במה שאני אומרת, וגם מוסיפה תוך כדי את ההבנות המקומיות שלנו. אבל זה ייקח לי קצת זמן. לדעתי שווה לחשקיע, כי המוצר שלה פשוט יפהפה, היא מנצלת תך מיוחד של פרחי אשכולות, שיוצר מבנה יציב וממש יפה. אני בוטחה שאחרי השקעה ראשונית, נוכל לסרוג אותם בקלות ובמהירות, וזה ממש כדאי. אז אתם נותנים לי את הזמן שאני צריכה?

zoika

New member
טובה שלום, אני מאד מעוניינת במגף

הזה. אם תפרסמי כאן את התרגום ההתחלתי, אולי גם אני אנסה ונוכל יותר מהר לפתור שגיאות. מה דעתך?

טובה ב

New member
מה אצלך עכשיו? תשע בבוקר?

כן, עכשיו הצלחתי להיכנס, יש גם תמונה? אני תכף מתחילה לתרגם אבל זה המון המון טקסט, אולי לא אספיק הכל במכה אחת.

zoika

New member
תודה, תודה ומצפה לתרגום בקוצר

רוח וגם התינוקת שלה מיועדים.

טובה ב

New member
היי גוגי בוקר טוב, נתקע לי

בסוף אתמול המחשב,והוא די צודק, ממש התעללתי בו כל היום. היתה כאן ההלוויה של הרב כדורי, וצלצלו לי מהעבודה לא לצאת מהבית, כי 300 אלף אבלים מסתובבים בין חמשת אלפים שוטרים מתחת לבניין העבודה שלנו. אז נשארתי בבית כל ביום, לכן היה לי זמן לחשוב שאני יכולה לתרגם. אני מקווה שיהיה לי היום זמן לזה. האתר של פאסט ששלחת, הוא "וואנס אין א לייף טיים" - כבר חשבתי שראיתי הכל, ולא היא. עכשיו יהיה גם הספר של מייגן? כל החיים שלי, ממש מגיל 4 אני מושכת ידיי במלאכות שונות, בעיקר בחומרים רכים, ועכשיו זה פתאום מקבל משמעות חדשה.

לא יפה להתעלל במחשבים ../images/Emo6.gif

מיגן לא מוציאה ספר שלם, הדוגמאות שלה הופיעו (ויופיעו) בספרים ואוספים שונים (מיגן היא אלופה אמיתית). (למרות שהיא סיפרה לי שהציעו לה להוציא ספר, אבל בנתיים היא לא עושה את זה). קייף פאסט אכן מדהים. כשסיימתי את הצעיף הצבעוני בהשראתו, לקחתי אותו לחנות הצמר שלי להראות למוכרות (החביבות ביותר), והן סיפרו לי שלפני 5 שנים הוא היה אצלם בחנות והעביר סדנא (!). אבל לפני 5 שנים בכלל לא הייתי פה
שיהיה לך יום יפיפה ביותר

הזקנים

New member
בוקר טוב טובה

האתר ששלחת עם הפונצואים וכו מדהים יש שם 2 דוגמאות חופשי כלומר הפונצו עם הוראות האם יש לך אותו בעברית

למעלה