שבוע טוב לכם
!

שבוע טוב לכם ../images/Emo140.gif!

החלטתי להפסיק לעשן ( 7 שנים, קופסא ביום), אני מרגישה שסיגריות מוציאות ממני את כל האנרגיות. ניסיתי בעבר, הפסקתי לחצי שנה ובסופו של דבר נכשלתי. האם הגעתי לפורום המתאים
?

נורית112

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

כל התמכרות מתאימה כאן. את מכירה את תכנית 12 הצעדים?

נורית112

New member
אני מצרפת לך קישורים ../images/Emo13.gif

כולנו כאן עובדים את התכנית הזאת שמשחררת מהממכרויות ומצילה חיים!

אני לא מבינה ../images/Emo10.gif.

אני לא מאמינה בכוח עליון בשום צורה שהיא, לדעתי אין כוח גדול מהאדם עצמו שאחראי על חייו ומעצב אותם בהחלטותיו
. אולי כדאי שאפנה לרופא ואבקש תרופות כלשהן שמדכאות את העצבנות שבגמילה...

שטול1

New member
ברוכה הבאה חמניה בשמש ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון זה פורום שמיועד לכל סוגי ההתמכרויות רובנו נעזרים בתכנית העולמית של מכורים אנונימיים כדי להמנע מחזרה לשימוש התכנית מתבססת על 12 צעדים שהשלישי בהם ממליץ למסור את רצונותינו וחיינו להשגחת אלוהים כפי שאנו מבינים אותו התכנית אינה מחייבת אף אחד לעשות שום דבר היא רק ממליצה הדרישה היחידה לחברות היא הרצון להפסיק להשתמש הנחת הבסיס של התכנית היא שלא התמכרנו ביום אחד לכן גם את ההחלמה צריך לעשות צעד אחר צעד נשמח אם תמשיכי לבוא ולענות על שאלותייך הנסיון המצטבר של התכנית מלמד שרק ביחד זה עובד רק להמשיך לבוא אוהבים שטול

שטול1

New member
חמניה יקרה ../images/Emo24.gif

כפי שאמרתי אף אחד לא מכתיב לך במה להאמין אם מנקודת המבט האישית שלך השכל הישר הוא כוח גדול מספיק בשבילך זה בסדר אלוהים אוהב כפי שאנחנו מבינים אותו היא הגדרה שמעניקה לכל אחד את החופש להחליט מזה בדיוק אלוהים אלוהים כפי שאני מבין אותו אינו בהכרח אותו אלוהים כפי שאת מבינה אותו אני הגדרתי את שלי ואת תגדירי את שלך שלי מתאים לי ושלך יתאים לך זו הפשטות הגאונית של התכנית היא לא מנסה להכתיב הגדרות היא רק עוזרת לשמור על עוד יום נקי אוהבים שטול

אני לא מתווכחת חלילה, אני שואלת

כי אני לא מצליחה להבין איך התוכנית עובדת. שכתבתי עם תיקון רלוונטי: 1. הודיתי שאני חסרי אונים מול הניקוטין, שאבדה לי השליטה על חיי. 2. הגעתי לאמונה שכוח גדול ממני יכול להחזיר את שפיות דעתי. 3. החלטתי למסור את רצוני ואת חיי להשגחת אלוהים כפי שאני מבינה אותו. 4. עשיתי חשבון נפש מוסרי, נוקב וחסר פחד. 5. התוודיתי בפני אלוהים, עצמי ואדם נוסף על טבעם המדויק של פגמיי. 6. הייתי נכונה לחלוטין שאלוהים ישחרר אותי מפגמים אלה באופי. 7. ביקשתיהו בענווה שישחרר אותי מחסרונותיי. 8. עשיתי רשימת כל האנשים שבהם פגענתי והייתי נכונים לכפר על כל מעשיתי בפניהם. 9. כיפרנתי על מעשיי במישרין בכל מקום שהדבר ניתן פרט למקרים שמעשה זה היה פוגע בהם או באחרים. 10. המשכתי בחשבון הנפש, וכאשר שגינתי, הודיתי בכך מיד. 11. חיפשנתי בדרך של תפילה והרהורים לשפר את הקשר ההכרתי עם אלוהים, כפי שאני מבינה אותו, כשאני מתפללית רק לדעת את רצונו ממני ומבקשת את הכוח לבצע זאת. 12. משעברה עליי התעוררות רוחנית כתוצאה מצעדים אלה, ניסיתי לשאת בשורה זו למעשנים וליישם עקרונות אלה בכל תחומי חיי. זה נשמע מעולה, איך מפסיקים לעשן אבל? איך זה אמור לעזור לי לא ליפול ובאיזה שלב בכלל ההפסקה נכנסת לתמונה? איך זה עובד בדיוק, זאת השאלה...

שטול1

New member
חמנית יקרה ../images/Emo24.gif

חשוב להמשיך לשאול , כי מי שלא שואל לא מקבל תשובה ולפיכך לא יודע אני לא יכול להגיד לך איך להפסיק לעשן כי בעוונותי עוד לא הפסקתי לעשן סיגריות כן הפסקתי להשתמש בסמים בבת אחת ביום אחד ותחת השגחה צמודה אני מאמין שיום אחד אפסיק לעשן גם סיגריות ואני מניח שזה יהיה באותה צורה בדיוק מה שעבד בשבילי פעם אחת וודאי יעבוד שוב מאוד אהבתי את הגרסה שלך ל-12 הצעדים למעשנים כבדים במכורים אנונימיים אנחנו מתחילים עוד לפני זה בהגדרת מיהו המכור ורק אחרי שאנחנו מבינים את המשמעות של מחלת ההתמכרות אנחנו יכולים להתחיל לטפל בה בעזרת הצעדים בכל מקרה לדעתי האישית אם רוצים באמת להפסיק מפסיקים וזהו אחרת זה לא עובד כך לפחות לגבי אין לי זכות או רצון לקבוע לגבי אחרים בכל מקרה חברי ואני כאן לענות על שאלות נוספות אוהבים שטול

שטול1

New member
בוחרת כנסי בבקשה

אם המון אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי שמח ומאושר לבשר שהצלחתי (בפעם הראשונה בהסטוריה) לשלוח קישור וואלה אלוהים אוהב אותי ואם אני מוצא את האומץ לשנות הוא עוזר ללחוץ על הנכון ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד אוהבים שטול

הללויה../images/Emo6.gif

אוהבים אותך שטול
רק עכשיו נכנסתי הביתה מהבוקר... כיף לראות את ה
הוירטואלי שוקק חיים, ועוד כשמדברים החלמה נטו... אוחח החיים יפים
יום עמוס בעבודה וסידורים היה לי ואני עייפה,,, כל כך עייפה שפשוט צונחת על המיטה. מאחלת לעצמי ולכולנו אחלה לילה של שינה רגועה ושלווה. אוהבים

יאללה לא עלה אז העתקתי,

הורדתי את החלק המיותר - כן עלה
. אזי גם בפעם הראשונה הצלחת
. עדיין בשלבי הקריאה
...

למעלה