אני לא מתווכחת חלילה, אני שואלת
כי אני לא מצליחה להבין איך התוכנית עובדת. שכתבתי עם תיקון רלוונטי: 1. הודיתי שאני חסרי אונים מול הניקוטין, שאבדה לי השליטה על חיי. 2. הגעתי לאמונה שכוח גדול ממני יכול להחזיר את שפיות דעתי. 3. החלטתי למסור את רצוני ואת חיי להשגחת אלוהים כפי שאני מבינה אותו. 4. עשיתי חשבון נפש מוסרי, נוקב וחסר פחד. 5. התוודיתי בפני אלוהים, עצמי ואדם נוסף על טבעם המדויק של פגמיי. 6. הייתי נכונה לחלוטין שאלוהים ישחרר אותי מפגמים אלה באופי. 7. ביקשתיהו בענווה שישחרר אותי מחסרונותיי. 8. עשיתי רשימת כל האנשים שבהם פגענתי והייתי נכונים לכפר על כל מעשיתי בפניהם. 9. כיפרנתי על מעשיי במישרין בכל מקום שהדבר ניתן פרט למקרים שמעשה זה היה פוגע בהם או באחרים. 10. המשכתי בחשבון הנפש, וכאשר שגינתי, הודיתי בכך מיד. 11. חיפשנתי בדרך של תפילה והרהורים לשפר את הקשר ההכרתי עם אלוהים, כפי שאני מבינה אותו, כשאני מתפללית רק לדעת את רצונו ממני ומבקשת את הכוח לבצע זאת. 12. משעברה עליי התעוררות רוחנית כתוצאה מצעדים אלה, ניסיתי לשאת בשורה זו למעשנים וליישם עקרונות אלה בכל תחומי חיי. זה נשמע מעולה, איך מפסיקים לעשן אבל? איך זה אמור לעזור לי לא ליפול ובאיזה שלב בכלל ההפסקה נכנסת לתמונה? איך זה עובד בדיוק, זאת השאלה...