שבוע טוב לפורום הישנוני

nuly123

New member
שבוע טוב לפורום הישנוני

מקווה שכולם עסוקים בדברים טובים ונהנים מתקופת החגים

בגזרה הקוריאנית, התחלתי לצפות ב-She Was Pretty ושני הפרקים הראשונים היו חמודים ומהנים יותר ממה שציפיתי :) כיף לראות שוב את פארק סו ג'ון על המסך, וגם הוואנג ג'ונג אום מפתיעה לטובה, למרות הפריזורה העגומה. מצרפת קטע חמוד מאחורי הקלעים, שבו אפשר לראות שגם הבמאי והשחקנים צוחקים לא מעט על הסט

שיהיה שבוע מצוין עם בשורות טובות
וצום מועיל לצמים.

milly12

New member
האמת, היה לי שבוע קצת מוזר

בימים שני, שלישי הייתה לי מעין הרגשת חג חזקה, אבל מסביבי כולם בשגרה ומה פתאום שנה חדשה באמצע ספטמבר
...

בכל מקרה, התקדמתי יפה, בחברה הגבוהה (ולא הטובה כמו שכתבתי בעבר
) אם ימשיך בקצב הזה אולי אסיים אותה עד סוף השבוע. זה לפחות התכנון. התקדמתי גם ברוח הרפאים שלי. תשכח, או לפחות תתעלמו, מכל מה שכתבתי בעבר נראה לי שטעיתי וזאת מתגלה סידרה ממש חמודה. יכול להיות שאשנה שוב את דעתי, אבל בינתיים
. מה שכן, יפנים יקרים שלי, תלמדו מהקוריאנים, הם כבר למדו שאפשר להכין אוכל צמחוני.

באיחור קל, שנה טובה וצום קל לצמים.

cheburasha

New member
ישנוני למדיי

אבל חגים וכאלה, את יודעת...

&nbsp
בכל מקרה, אני ממשיכה לחסל כמויות של סרטים ובכלל בכלל לא היה לי חשק לדרמות. רק הבוקר החלטתי לנסות וראיתי פרק ראשון של She Was Pretty. הראשית קצת מרגיזה עם המראה המזעזע שלה והצרחות. חשבתי שהיא צרחה בקיל מי היל בגלל התפקיד אבל כנראה שזו צורת המשחק שלה וזה לא טוב. אבל בגלל שראשי חמוד והעלילה נראית קלילה וזורמת אני אזרום איתה. ואם יהיה שרשור שבוי אז בכלל מה טוב

nuly123

New member
פעם לא סבלתי את הוואנג ג'ונג אום

אבל בקיל מי היל מי התרגלתי אליה איכשהו, ובסדרה העכשווית אני אפילו מצליחה לחבב אותה ולהרגיש אמפתיה כלפי דמות האנדרדוג שהיא מגלמת. ובאופן כללי, ציפיתי לקומדיה שטותית, ולא שלא היו סצנות כאלה, אבל היו גם רגעים שהתרגשתי קלות, בעיקר בקישור בין העבר להווה.

cheburasha

New member
בסך הכל גם אני לא סובלת ממנה הרבה

והסדרה התחילה ממש טוב לדעתי. מצחיקה בהרבה ויש קטעים מרגשים, כמו שצריך.

סאפירוש

New member
שבוע טוב

גם אני ראיתי את הפרק הראשון - נראה מצחיק וקליל, מתאים לי.
התסרוקות והדמויות קצת מוזרות אבל לא נורא.
העיקר יש את פארק סו ג'ון

cheburasha

New member
אם כבר ראית גם את פרק 2 אז תסכימי ש

צוי שי וון הוא גם נוכחות ששווה צפייה. לא שאני מעריצה שלו אבל הוא מגלם דמות משעשעת ברמות בסדרה! נהנית מכל יציאה שלו.

maayanro123

New member
שבוע טוב

אני עוד לא החלטתי לגבי She Was Pretty, אז נראה, אבל בינתיים יש לי פחות חשק\מוטיבציה לראות דברים באופן כללי

בכל מקרה, התחלתי לראות את Modern Farmer שמצחיקה אותי, ואני ממשיכה עם The Virtual Bride הקלישאתית אבל משעשעת.

אני מצרפת תמונות של שניים מהתושבים בכפר של Modern Farmer, שמצחיקים אותי (למרות שלכולם שם יש יציאות
).

והמלצה מוזיקלית - שיר ה-debut של להקה חדשה בשם DAY6 (שפעם הייתה אמורה להיות 5Live, למי שזה אומר לו משהו..).
אם אהבתם את השיר\סגנון שלהם, אני ממליצה על המיני אלבום שלהם - The Day, כי הוא ממש טוב.

צום קל ומועיל

Larc En Ciel

New member

בשעה טובה סיימתי עם Hidden Identity.

אני ממשיכה עם Shut Up: Flower Boy Band אבל נראה שככל שהפרקים מתקדמים ככה חוק מרפי חייב להתקיים שם על הכל וזה מתחיל להיות ממש מעצבן
.

בגדול החלטתי לנטוש את Priceless היפנית, ו-Death Note נגררת אצלי בתקווה שאני אצליח לסיים אותה באיזשהו שלב כי עברתי את הרבע הראשון.

מבחינת סרטים:
ראיתי את You're My Pet, סרט ממש חמוד
.
ובתוכנית Rurouni Kenshin: The Legend Ends שנמצא אצלי במחשב מתחילת השבוע.

nuly123

New member
אם זה כבר הפך לשרשור צפייה

אז הנה כמה מילים על דברים שראיתי לאחרונה.

סדרות שסיימתי:

Angel Eyes - האמת שהסדרה הזו בכלל לא הייתה על הכוונת שלי, אבל מכיוון שהיא הגיעה לויוה פלוס, החלטתי לנסות אותה (במחשב כמובן... אין לי את הערוץ). הסדרה הזו מאוד טלנובלית, אבל נהניתי ממנה כי היא הייתה די זורמת ולא מעיקה, ואפילו הומוריסטית לפעמים, וגם חיבבתי את השחקנים. הראשיים שגילמו את הדמויות בצעירותן היו מצוינים, וגם הבוגרים היו לא רעים, מה גם שיש לי חולשה לגומות של לי סאנג יון :)

Last - אנסמבל שחקנים מצוין ועלילה חזקה ומעניינת. יש לי כמה השגות קטנטנות, אבל בגדול נהניתי וגם התרגשתי. גם הפסקול נהדר.

סדרות רצות:

She Was Pretty
- כבר כתבתי עליה, אבל בגדול אני מופתעת לטובה ומקווה שימשיך ככה :)

School 2013 - אני בערך בחצי וקצת תקועה איתה. התחלתי לצפות בה כי התחשק לי ברומנס משובח, אבל בינתיים אני די משתעממת, אם כי מדי פעם יש גם רגעים מעניינים יותר. אני לוקחת אותה די לאט.

The Lover - סדרה קטנה וחמודה. יש רגעים מטופשים, אבל גם הרבה רגעים אנושיים ומצחיקים. אני נהנית בסה"כ.

וחוצמזה צפיתי בסרט החמוד My Love שמשלב כמה סיפורי אהבה, ומשתתפים בו שניים מהשחקנים החביבים עליי - אום טה-וונג וג'ונג איל-וו :)

maayanro123

New member
בקשר ל School 2013.. (עם
קטן)
הברומנס מתחזק יותר בחצי השני של הסדרה כי אחת הצלעות בברומאנס (קים וו בין) לא שם מההתחלה.. בקיצור, אל תוותרי עדיין כי יש עוד למה לחכות בגזרה הזאת

בקשר ל The Lover - מה שקנה אותי בסוף זה כל הקטעים היומיומיים שקורים לכולנו ואפשר באמת להזדהות איתם..
נראה שהיה קצת שינוי מאז הפרקים הראשונים ושהם התחילו להתמקד יותר בקטעים רציניים יותר מאשר בקטעים השטותיים שהיו בהתחלה (למרות שהם הופיעו גם בהמשך הסדרה..).
ה OST שלהם קורע ומתאים לסיטואציה

ולשאלה הקבועה - מי הזוג האהוב עלייך בינתיים? (ועל הדרך - באיזה פרק את?)

nuly123

New member
עדיין לא ויתרתי

מקווה שיהיה לי יותר מעניין בחצי השני של הסדרה, כי הפוטנציאל קיים :)

לגבי The Lover - נשארו לי עוד שני פרקים. הזוגות שאני מחבבת הם הנונה והמוזיקאי, וגם שני הבחורים. גם לזוג המבוגר יותר יש את הרגעים הנחמדים שלהם :) אני פחות מתלהבת מהזוג שעומד להתחתן וגם תופס פחות זמן מסך...

maayanro123

New member
הם גם הזוגות האהובים עליי

וכן, הזוג שעומד להתחתן לא מעניין ולא מפתיע שאין לו הרבה זמן מסך.. למדתי לחבב את הזוג היותר מבוגר ככל שהסדרה התקדמה, אבל אני עדיין מחבבת יותר את הנונה והמוזיקאי והבחורים..

הפרקים האחרונים היו.. מעניינים. נדבר כשתסיימי אותם כדי שאני לא אהרוס לך כלום בטעות

nuly123

New member
סיימתי את The Lover

היה בסה"כ סוף נחמד, עם סיום מתאים וראוי לכל אחד מהזוגות.
שמחתי במיוחד לראות את הסיום של הנונה והרוקיסט - שהאהבה שלהם הוכיחה את עצמה למרות הכל. היה נחמד לראות אותו עם התינוקת :)
הזוג האינטרסנטי שלא ממש היה מאוהב נפרד לפני החתונה, כמו שצריך, ועבר הלאה בקלות...
קצת חבל לי שלא ראינו קצת יותר משני הבחורים, אבל בכל זאת, קוריאה...

maayanro123

New member

אני מסכימה בקשר לשני הבחורים, ובאופן כללי ציפיתי ליותר זמן מסך מהם, אבל לפחות הם קיבלו סיום טוב, בערך.. גם אם לא הראו אותם יותר מדי.
אהבתי לראות את התהליך שהם עברו (בעיקר הבחור הקוריאני) עד שהם הגיעו לשם.. זה כנראה לא היה הכי פשוט בשבילו להודות בזה..
אגב שמרנות של קוריאה ולהט"ב, בזמן שהסדרה שודרה, הייתה סדרה אחרת שהראו בה 2 בנות שהתנשקו והם קיבלו על זה קנס ואזהרה והיה עם זה בלאגן שלם

הנונה והמוזיקאי אדירים

היה נחמד לראות איך הוא התבגר מתחילת הסדרה עד הסוף ואיך הוא לקח יותר אחריות ודאג לה (למשל כשהם חשבו שהיא בהיריון כשבעצם היא לא הייתה..)

הפרק האחרון (ואולי גם הפרק שלפניו) היה באווירה של פרידות כמעט כל הפרק, זה די תפס אותי לא מוכנה. (זאת גם הסיבה שאני זוכרת את זה עדיין..), וזה עזר לי להבין כמה נקשרתי לחלקם..

הזוג המאורס היה צריך להיפרד. זאת הפרידה היחידה שהייתה מוצדקת.

nuly123

New member
כן, שמעתי על הסדרה שעשתה רעש

קוריאה עדיין שמרנית מאוד בדברים האלה, לפחות במה שמוצג בטלוויזיה.
כבר יצא לי לראות כמה סדרות שבהן גברים התנשקו, אבל זה לא היה בהקשר רומנטי אלא יותר בצחוק, או כחלק ממשחק/שכרות וכו'.

nely21

New member
" התעוררתי "........ואולי בכלל לא ישנתי ......

היה קשה לישון בשבוע האחרון כשמסביב כל כך הרבה אירועים: דרמות קוריאניות לצפות בהן ,
אירועי ספורט אטרקטיבים אהובים עלי
( תפוז למה אין אייקון לכדורגל???!... היו עוד מקצועות אךגם להם אין אייקונים ) ותחביבים נוספים
וכמובן החג שזימן הזמנות להתארח ואיך אפשר לסרב?....
24 שעות ביממה כבר לא הספיקו במצב שכזה.....אז מתי אפשר לישון?......
כחובבת היסטוריה מושבעת התחלתי פרוייקט גדול ומאתגר והוא צפייה בדרמה קוריאנית משנת 2006 ,
דרמה בת -71 פרקים- seoul 1945 .
דרמה הסובבת סביב חייהם של ארבעה צעירים שגדלו יחד , ומתרחשת בשנות הכיבוש היפני בקוריאה
דרך השיחרור ועד למלחמת שתי קוריאות.
שתי התקופות הסוערות ביותר בהיסטוריה המודרנית של קוריאה.
אהבה,ידידות,נאמנות,נקמה,מצפון מוסרי ואידיאולוגיה מתנגשים לאורך דרכם עד כדי שינוי.
במהלך שידור הדרמה הוגשה תביעה נגד המפיקים ורשת-KBS , ששידרה את הדרמה , להפסיק לאלתר את שידורה בטענה שהדרמה מעוותת את ההיסטוריה ומזלזלת בהישגי הנשיא הראשוןן של קוריאה הדרומית.
בית המשפט דחה את התביעה בטענה שהדרמה מבוססת על סיפור דמיוני
ולא על עובדות היסטוריות ואינה אחראית להשמצה.
יחד עם זאת קבע בית המשפט שיש מסמכים היסטורים התומכים בעובדה
שהנשיא לשעבר היה פרו-יפני ופרו אמריקני
והדרמה אינה באה לעוות עובדות היסטוריות.
http://asianwiki.com/Seoul_1945

מלבד זאת אני צופה בשתי דרמות נוספות המשודרות בימים אלו בקוריאה
לטובתן עזבתי בשלב זה את ' יונג פארי ' אליו אחזור ודאי יותר מאוחר.
twenty again המשודרת בתחנת הכבלים - tvN
http://wiki.d-addicts.com/Twenty_Again

הדרמה - My Daughter Geum Sa-Wol המשודרת ברשת - MBC .
http://asianwiki.com/My_Daughter,_Geum_Sa-Wol
בשתי הדרמות שחקנים מצויינים ומשחק טוב+ .והסיפורים מעניינים.
ממליצה בחום על צפייה בהן.
וחוץ מזה גם לי יש חולשה כבר כמה שנים טובות לשחקן - Lee Sang Yoon
ולא רק בשל גומות החן גם החיוך ממיס....ומשחקו רב גוני.
את Angel Eyes ראיתי כששודרה בקוריאה ומאז צפיתי בה עוד.....3 פעמים
ולא השתעממתי.

למעלה