נים ולא נם
New member
שבוע טוב לקוראי הפורום ../images/Emo13.gif
שבוע לקוראי הפורום
אז שבוע שעבר, קצת שיגעתי אתכם, ב-ים של שאלות, הסיבה העיקרית ששאלתי את השאלות היא כדי להבין את עולמכם הפנימי. קראתי הודעות שעסקו בהתאהבות, ואני לחלוטין מבין איך אפשר להתאהב באדם מבלי להימשך אליו מינית -כי זה גם ככה אצלי .. אני נמשך מינית לגברים. אולם, אני לחלוטין לא נמשך אליהם רגשית- מבחינת אהבה. אני חושב שהרבה מאוד מאנשים המיניים, בוחרים את בן/ת זוגם מתוך משיכה מינית חזקה, שאט אט היא יורדת, וזה חבל , קשר זוגי טוב צריך להיות מבוסס בעיקר על אהבה . אני בתור אדם מיני, חושב שתמיד משיכה מינית כלפי מישהו, נעלמת עם הזמן. לעומת זאת, משיכה רגשית למישהו, מתחזקת עם הזמן. אני חושב שכדי שקשר יצליח עליו להיות בעיקר מבוסס רגשית, ומין בהחלט לא קשור לקשר זוגי. כמו שאדם נפגש עם חבר טוב בשביל לשחק שחמט - וזו הנאה של שניהם, ושניהם נפגשו לאותו מטרה, בשביל להינות ממשחק שחמט- כך סקס צריך להיות, הכוונה שלי: יש קשר זוגי טוב שמבוסס על אהבה, רגש, הבנה, אופי שמתאים אחד לשני/ה. ובן הזוג עושה סקס כל פעם עם מי שטוב לו לעשות סקס , בדיוק כמו שהוא נפגש עם מי שטוב לו לשחק שחמט (וכמו שכבר אמרתי, המושא המיני שאליו נמשכים משתנה במהלך החיים). כלומר: סקס הוא עוד אחד ממכלול התוכנות של האדם, וקשר שלא מבוסס על משיכה מינית, הוא קשר יותר טוב ויותר חזק. אשר אלי , אני מרגיש רגש חזק מאוד ואהבה גדולה , כשאני בקשר עם בת זוג. לעומת זאת אני נהנה מינית מגבר. זה מעמיד אותי מעט בדילמה , אם לחיות בזוגיות עם גבר או אישה. התפיסה המקובלת היא : זוגיות = מין ואהבה. אני חושב שזוגיות=אהבה. החלום שלי, הוא להכיר בחורה ושיהיה בנינו אהבה גדולה, ומין שכל אחד יעשה עם מי שחפץ ליבו. (כי כאמור אני לא מקבל את התיאוריה שמין צריך להיעשות עם בת הזוג בהכרח). זאת דעתי. (ולא נראה לי שהיא תשתנה בקרוב). בכל הפעמים שאמרתי לחברים את הרעיון הזה, נתקלתי בביקרו שלחלוטין לא מסכימה איתי... מעניין אותי מה אתם חושבים על הרעיון? האם אתם מסכימים/מתנגדים?
שבוע לקוראי הפורום