שבוע טוב מבורך היום יש לי יום

הדסהש1

New member
שבוע טוב מבורך היום יש לי יום

של נסיעה לתל אביב ל מגדל ה 100 לנפרולוגית נראה מה תאמר על הבדיקות. חביף מזל טוב לנכדה שתזכו ממנה נחת..

חביף

New member
בקר יפהפה לכולנו

חגיגה נהדרת עם הקטנהטנה העקשנית. הבנתי שבמסיבה שערכו לה אצל הסבתא השניה היא סרבה לכבות את הנרות או לבצע עוד איזה חלק מהטקס, למה? כי אמרו לה - תעשי, והיא עצמאית הבחורה לגמרי.
גם אנחנו לא התקבלנו בשיא השמחה על ידה. היא שיחקה עם המתנה המדליקה שקנה לה ולאחותה הדוד האהוב שלהן [ בננו ], שילחה חצי חיוך, נתנה רבע חיבוק ונרדמה בזרועות אביה.
ואנחנו התחדשנו במעבד מזון חדש דנדש. היום אני מנקה את המקרר מכל שאריות המזון, מתחילים שנה חדשה

תודה לכן על הברכות המתוקות לנכדתי האהובה והמיוחדת עלמה. בעוד שבוע נכדתי השנייה [ האחות הבכורה, גלי] חוגגת 5 שנים

הדסהש1

New member
חביף אל תתרגש מחוסר ההתיחסות של הנכדה..נכדי הגדולים

בקושי מתיחסים אלי...אני כבר התרגלתי לזה יש להם את העיסוקים שלהם.הייתי אצל הנפרולוגית אני התאזנתי עם לחץ הדם..הוסיפה לי גדור נוסף.
בחזרה הביתב מתך אביבי נתקענו איזה שעה בגלל חסימת דרך השלום ליד עזריאלי.
האוטובוס היה צריך לנסוע ברחובות עוקפים כדי להגיע למקום שאפשר להגיע למסלול נסיעתו הרגילה.מסכנים אלה שנאלצים לחכות לאוטובוס בדרך ואין אפשרות להגיע הביתה.כל זה לקח שעה ושלושת רבעי...לא כועסת עליהם..חבל שלא עושים מאמץ לבוא לקראתם...

חביף

New member
תודה על העידוד

זה קצת מעצבן אותי. אבל אני איש מבוגר, וילדים מבחינתי נקיים מזדון, לכן אוהב ואשיך לאהוב עד סוף הדורות.
יש לי שאלה אלייך, אני פעם בחצי שנה מושיב את רופא המשפחה ובודק יחד אתו את כל הכדורים שאני לוקח, כל מה שמופיע במרשם הקבוע. האם את עושה את זה?!
שמעתי בהרצאה מרופא מקצועי בגרנטולוגיה [ הגיל שלנו ] שחלק גדול מבני גילנו סתם מקבלים כדורים כדי לסתום לנו את הפה. לפעמים כדאי לבוא עם הבת/הבן כדי להבהיר לרופא שלא ננטשנו לחסדיו או לחוסר הזמן שלו.

הדסהש1

New member
אני מתעדכנת יחד עם הרופאה כל כמה חודשים

הבעיה שאני מטופלת אצל מספר רופאים וכל אחד מוסיף לי כדורים..באשפוז האחרון
הוסיפו לי כדורים שאנני יודעת מה הם..מחר אהייה אצל הרופאה ונתעדכן...

חביף

New member
זה בדיוק התפקיד של רופא המשפחה

לא יודע אם כבר סיפרתי כאן איך רופא מסויים כמעט כמעט... מזל שבביצ המרקחת בדקו.

הילדים הקטנים הכי אמיתיים .

ככל שהגיל עולה , כך , יש או אין , השפעה של חינוך. והילדים גם לומדים להעמיד פנים. הקטנים באים עם ההורים , הגדולים , נשארים בבית עם המסך . זה הזמן לשחק איתם לקרוא להם סיפורים ו...................להסניף אותם , עוד שנתיים שלוש כבר לא תוכלו לעשות זאת .
אתמול הלכתי על ההליכון יותר מהרגיל , וגם פיזיוטרפתי קצת יותר מדי . היום היה לי פיזיוטרפיה בקופ"ח, [ מדריכה מעולה ומקסימה ] .כעת אני שבורה , אבל חייבת להמשיך כי אם מפסיקה לכמה ימים יש נסיגה . בנוסף לא מצליחה לעלות במדרגות, לקומה שניה לחדר המחשב , כלומר מצליחה לעלות אבל בעזרת ידים , ולדברי הפיזיוטרפיסטית המקסימה , זה לא נחשב . אז אגיד לכם ערב טוב , וארד לקומת הקרקע ,צורך עלייה. עוד כ5 דקות מתחילה תוכנית מתח בכבלים , אנצל אותה להשתמש בהליכון . בלי t.v. ההליכה מאוד משעממת , באיי , תמר .

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

הרבה, הרבה בריאות ונחת.

ככול שההודעה ארוכה יותר אני נהנית ממנה יותר ויותר. מההודעות שלכם כמובן.

חביף כתבת ש "כאן אין רופא..." אולי לא שמתי לב אך לא הבנתי היכן זה כאן.

בזמן האחרון החלפתי רופאת משפחה ואתם נתתם לי רעיון לחזור ולבדוק איתה איזה תרופה כן ואיזה לא. תודה.

תמר, חשבתי שאת כבר נרפאת לגמרי, מקווה שהיפוי יהיה מהר ותדלגי שתי שתי מדרגות למעלה כדי לכתוב לנו.

חיוכון:
שיחה בין עיוור לצולע:
העיוור: "איך הולך?"
הצולע: "כמו שאתה רואה"...

יעלי

יעלי , לפני הנתוח לא יכולתי ללכת ללא מקל .

כעת הולכת בלי תמיכה , אבל עדין לא הגעתי לאן שאמורה להגיע , כלומר צעידה לתווך ארוך יותר, עליה וירידה במדרגות ללא תמיכה של הידים . וגמישות רבה יותר בברכים , עדין לא עושה צעדים מלאים , אלא גוררת רגלים , מה שיכול לגרום למעידות . הקיצקץ עדין צריכה לעבוד וקשה .

למעלה