שבוע טוב מסר

עליזה 63

New member
שבוע טוב מסר

יָשִׂישׂוּ וְיִשְׂמְחוּ בְּךָ כָּל-מְבַקְשֶׁיךָ וְיאמְרוּ תָמִיד יִגְדַּל אֱלֹהִים אהֲבֵי יְשׁוּעָתֶךָ: (פרק ע, פסוק ה) שמחה רבה שמחה רבה כל המבקש אותך יש שמחה בשמים. ותמיד אומרים אלוקים שלי גדול ואוהבת את הישועות שלו. כל פעם שאני לא מוצאת פתרון לבעיה מסוימת ואני הולכת ראש בראש עם הראש שלי והאגו אני שוכחת שיש אלוקים בשמים. שאני כבר לא לבד. והוא שמח ומאושר שאני מבקשת את עזרתו כי גדול השם וישעותו עודיותר גדולה לי. אז קרוב השם לכל קוראיו באמת. שבוע טוב חברי היקרים. שבוע מבורך,שישפתחו לנו שערי פרנסה,בריאות,חמלה ואהבת חינם אמן

פרויז1

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo124.gifישישו וישמחו כל מבקשיך.

מתי אדם הוא בגדר של "מבקשיך" ? זוכרים שדיברנו על : הכל צפוי והרשות נתונה
אמרנו שיסוד הוא בדת היהודית שהרשות נתונה לו לאדם לבחור לו את הגורל הפרטי שלו את הנתיב בו יתנהלו חייו מבין כל הדרכים והגורלות הצפויות לו. הוא בוחר בחירה חופשית. מי בוחר בחירה חופשית של גורלו הפרטי? "..כל מבקשיך"
אז איך אדם הופך להיות ממבקשיו ? פשוט מאוד : הוא בוחר להיות מבקשוֹ. האדם מאמין בו בעצמו ביכולות שלו לבחור את גורלו: להיות עצוב או להיות שמח. להאזין למוסיקה עצובה או למוסיקה שמחה. לראות סרט אימה או סרט עם נופים מרהיבים. כי אז, הוא בוחר כן/לא להיות אדם ש"ישיש וישמח" ! תודה לעליזה!

למעלה