שבוע טוב מקווה שכך יהיה..

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

עצם העובדה שזה זכה לכותרת, זה לא עבר לסדר היום...
אבל,
בנצי גובשטיין מעניין רק את אנשי "כהנא חי" ואיש מלבדם
לא מתייחס אליו ואל דעותיו הפרברטיות....
אפילו לדעותיו של איתמר בן גביר אף אחד לא מייחס רצינות...
הוא מייצג אותם בבתי המשפט...

מי שאיננו עבריין, לא יבין זאת.

אחת הדרכים להצליח בחקירת עבירות, היא להיכנס לראש של העבריין ולנחש מה הוא מתכוון לעשות וכו.

אנשים מאוד מתוחכמים בארץ אבל מצד שני טיפשים לאללה. כולנו.
זה היה יותר ממטופש כאשר מישהו שדירתו נפרצה והבידור היחידי שלו היתה הטלויזיה והיא נגנבה, ואז בעל הבית מזדעק:"למה הם עשו את זה? למה ? מה אין להם מצפון?".

אף פעם לא הבנתי את השאלה הזו.
הרי אם היה להם מצפון הם לא היו גנבים.

אותו הדבר הפוליטיקאים, ככל שירבו לשקר לגנוב לרמות את הציבור כן יתקדמו מהר יותר בסולם המנוולים, וככל שיעשקו יותר את הציבור, חלק נכבד מהציבור (בדיוק כמו אצל הערבים) יביט בהם בהערצה - "גבר גבר".....
ועם האוכל בא התיאבון.....

נימה3

New member
סליחה על השאלה שפירא, אם דברת על

העושק של הפוליטיקאים מדוע היה לך דחוף לכהניס גם "בדיוק כמו אצל הערבים"? מה זה תרם לדיון

בהחלט יש קשר

אצלנו כל הזמן מנסים להציג שאנחנו לא כמו הערבים, אבל ההתנהגות היא בדיוק כמו של הערבים , אפילו הנשים בהתנחלויות שרוצות להתלבש כמו בימי התנ"ך, ומתלבשות כמו ערביות חוץ מהצבע השחור.....

ככלל הציבור בארץ מתנהג בדיוק כמו הערבים שאנחנו מנסים לטעון שאנחנו לא כמוהם, ועובדה מי הם רוב מצביעי הליכוד, וככל שמכים בהם יותר בעיקר בדרום, מתגברת ההצבעה שלהם עבור הליכוד.

והעובדה, תשווי את ארדואן לנירונתניהו, גם זה וגם זה מתנהגים בכוחניות וחוסר איכפתיות מהציבור, ושניהם נערצים ע"י מליונים.....
תנסי לשחזר בעיני עצמך את כל ההתנהגויות הפסולות של נירונתניהו, החל מגניבת הציוד מהמשרד והסתרתו במחסן, התנהגות אשתו כלפי העובדים, סיפורי שקרים על ילדותו ועל החשמלאי, ההתנהגות המטורפת שבה הוא טס בממוצע פעם בשבועיים לחו"ל ולוקח את אשתו ולן בבתי המלון היקרים ביותר וכל התנהגותו נהנתנית על חשבוני ועל חשבונך (את קנית לעצמך פעם מיטה בחצי מליון שקלים?), כעת הוא מכניס את הבן שלו לעניינים (לפני שנים רבות הוא כבר התבטא על כך, מכין את התפקיד שלו בירושה לבן...) ודואג לו לאבטחה - ועוד התרחשויות רבות והתנהגויות רעות.

אבל הוא איש טפלון, מהכל הוא מחליק החוצה, ובכל פעם שהוא נתקל בבעיות, הוא מיד מפנה את הזרקורים לבעיה אחרת.
אין מה לעשות, כמו שבני זוג מתחילים להתנהג באופן דומה אחד לשני אחרי שנות נישואין רבות , כך האזרחים מסתגלים להתנהגות השלילית של נירונתניהו, והוא מסתגל לכך שהוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו כי לית דין ולית דיין , בדיוק כמו אצל הערבים - כי ישראל השתלבה במרחב השמי......

יוליקה

Member
מנהל
יש הבדל מהותי אחד

נותני השירותים!!!
סע למרכז המזון בנצרת... תשווה איך מקבלים שירות שם
ואיך מקבלים שירות במרכולים היהודיים....
כמו כן, פרמדיקים, רוקחים ורופאים - עדיפים בעיני על יהודים!!!
ו.... נותני השירותים הגרועים ביותר הם יוצאי חבר העמים!!
אם אתה דובר את שפתם הם ישרתו אותך נאמנה, אם אתה לא!!
יעשו הכל כדי לצאת ידי חובה... ולזרוק לך את מה שאתה מבקש....
אני חשה זאת בכל מקום... במעדניה בסופרים... בסופרפארם...
במרפאה... בבנקים...בקופות... וכד'.
אין ספק שנותני השירותים הטובים ביותר הם הערבים.
הם מנומסים, אדיבים, סבלניים וסובלניים.

לגמרי נכון

אני שמח שמנהל חדר המיון בוולפסון רופא ערבי המון שנים, הרוקחים בסופרפארם ערבים.

משך שנים רבות סבלתי את חוצפתם של נהגי אוטובוסי התיירות שעשו הכל להכשיל את מורה הדרך, אם במקום זה יעשו משהו שירוויחו מזה כמה גרושים.
דבר שאף פעם לא אשכח, כיצד נהג אוטובוס לא המתין שאגיע לנקודת האיסוף, אלא רבע שעה לפני כן עזב ונסע לאסוף את המטיילים.
הזעקתי את אשתי מהמיטה והצלחתי לתפוס אותו בדרך.
לטענתו אני לא הגעתי בזמן אז הוא נסע (בלי מורה דרך?) והתברר לי מהנוסעים שהוא הבטיח להם שלא צריך את כל האתרים הללו אלא יעשו יום קניות בכל המקומות הכיפים.....

למדתי שהנהג הערבי הוא כמו שצריך להיות, משתף פעולה מלא ועוזר למורה הדרך, מעולם נהג ערבי לא ניסה לרמות אותי או להכשיל אותי.

הם בדיוק מזכירים לי את רמת השירות בכרתים.

הדסהש1

New member
אני הייתי מאושפזת השנה פעמיים ופעם בשיקום

והצוות הרוסי ואתיופי הכח עזר עשו עבודתם מעל ומעבר והאחיות הערביות והרוסיות נתנו את הנשמה...כמעט ולא היו ישראליים בצוות..לא ראיתי ישראליות שיעשו את עבודתם
עבודה קשה ...אבל הם עוטשים זאת מכורח הנסיבות..והשכר מינימום...

נימה3

New member
שפירא אני מזדהה עם כל מה שאתה כותב

אבל בכל זאת אני הבינותי מהכתבה הראשונה שאתה מיחס לערבים תכונות שליליות אולי לא הבנתי נכון.

הדסהש1

New member
זה מרגיז-תקציב הישיבות הוכפל..לא מבינה

איך נותנים לדבר כזה להתרחש...

נימה3

New member
אם הבנתי נכון התקציב הזה הוא לבני הישיבות

שבאים מחו"ל.
לפני שנים התארחתי אצל בת דודתי שחזרה בתשובה וגרה בניו יורק אצל השחורים ביותר.התודעתי שם לכמה נשים אחת מהן סיפרה שבתה לא רוצה לנסוע לירושלים ללימודים ולגור עם עוד כמה בנות בחדר . אז מה אפשר לעשות אתה? לחתן אותה. כלומר, בניויורק סתם בחורה שסיימה את בית יעקב אין לה מה לעשות אלא להתחתן.
הבנתי שיש להם מסלול כזה של לימודים בישיבה בירושלים בנים וגם בנות.

למעלה