שבוע טוב! מקוויקנד^-^

ריהותם

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo79.gifMcWeekend!

למען האמת גם אני באת ילפתוח,ואז ראיתי שפתחת! ולמה זה של ראש השנה?
|תפוח|מצעד הלהיטים של מקפליי:|דבש| Surfer Babe Down By The Lake |תפוח|כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:|דבש| Red Hot Chili Peppers
Owl City-Fireflies Gorillaz System Of A Down |תפוח|הלהקה המגניבה של השבוע:|דבש| כל אלו שלמעלה!D: |תפוח|קליפ שעשה לכן את זה:|דבש| |תפוח|תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:|דבש| |תפוח|משהו שהכעיס אתכם השבוע:|דבש| אנשים בכללי המזג אוויר,חייבים גשם אבל אני פשוט לא סובלת את כל עניין החורף! |תפוח|משהו ששימח:|דבש| דנה הנשמה!
גם יהל ויפתי!
הרבה זמן אצל אבא:) החזרה של רועי,היה מגניב.השיר שלי על הבמות! לא היו מבחנים כל השובעיים וחצי האחרונים!D: |תפוח|משהו שהעציב:|דבש| משבוע הבא מלא מבחנים שוב... |תפוח|ציטוטיה:|דבש| המורה להיסטוריה:"כן אודי אני נורא שמחה לשמוע שבכל השיעורים אתה מתנהג כראוי ורק אצלי אתה עושה קולות של ג'ונגל!" זה עשה לי את השבוע(שעבר
) |תפוח|מתנגן בראש / בפלייליסט:|דבש| |תפוח|המלצת השבוע:|דבש| יאללה פורים!~ סתם,תדברו עם אנשים,אל תשמרו בבטן! |תפוח|התמונה הכי חמה:|דבש| דאגוש!D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifסופ"ש אחד הלך.. נותרו עוד 2../images/Emo9.gif

עוד 3 סופ"שים.. לונדוןןןןןןןןן
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Counting Crows - Big Yellow Taxi Life on Repeat - Party in the U.S.A Owl City – Fireflies Vanessa Carlton - San Francisco One Republic - All The Right Moves Switchfoot - This Is Your Life
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=tvtJPs8IDgU
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אווטאר בלוז לחופש הגדול -
מצאתי את הסרט הישראלי האהוב עלי ולמי שמעוניינת, יש אותו חינם בVOD [אבל אני ראיתי את זה עם הכיתה בשיעור תקשורת, אחלה טיימינג חברי הVOD]- האקס המיתולוגי חייזרים בעלייה הגג
אמריקן איידול GLEE 90210 בריטניה היי פרוייקט מסלול
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי לאנגליתתת. גאדדדדד! טימטום שאין דבר כזה! ברצינות!
משהו ששימח:
הסיפור הערפדי שלי מתקדם טובבבב 8DDDD [אם עדיין יש מישהי שמעוניינת לקרוא אותו ^^]
ציטוטיה:
-מי שלא יודעת, ינשוף זה הדבר הזה של האלכוהול כדי לדעת כמה אלכוהול יש לך בדם, אז חילקו אותם בבית הספר שלי לכל מי שיש לו רשיון- הוא: תגיד, קיבלת ינשוף? דמבלדור שלח!
המלצת השבוע:
ספרות או למות
התמונה הכי חמה:
OMG!@#$%^&* הוא הפך להיות סמל סקס מהלךךךךךךךךךךך סופסוף הוא מתאים את עצמו לגילו

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gif../images/Emo27.gif

הסקריפט [הלהקה למי שלא הבינה] העלתה את התמונה הזאת לטוויטר.. תמונה מגניבולה לגמרי!

Simple Girl 175

New member

הזאת סתם תמונה חמודה ומצחיקה

Simple Girl 175

New member

כלכך מצחיקק וכלכך לא נראה טוב!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

איזו תמונה אדירה!!!! אין דברים כאלה!D:

ריהותם

New member
|פלפל\מעניין אם הם שיחקו את זה בתקופה של

וונדרלנד
אם כן,וואו זה יהיה אגדי!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני יודעת

אני אומרת מעניין אם הם גם שיחקו את זה אז,ואז היו מציירים לטום פיג על הפנים והוא באמת היה נראה ככה כי הוא היה נראה יותר שמן

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifאהה.. עכשיו הבנותתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifג'וו נראה כ"כ טובבבב |ריר

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifהוו גאד! נסטי!@#$%^&*

שנים לא דיברנו OO ואני ~חייבת~ לדבר איתך, יש לי עדיין 30 פוסטרים של ג'ונאס שמחכים לך!

למעלה