שבוע טוב? מרבים בשמחה? אבאאאאא!

שבוע טוב? מרבים בשמחה? אבאאאאא!

אני בוכה אני כבר לא יכול משפחה שלימה הלכה לעולמה בגלל עוד איזה פלסטיני מתועב לא יודע מה איך אפשר עוד ככה, אבא בבקשה בזכות משה רבינו תטפל בהם ביד קשה תכסח תשחית תהרוס תשמיד את כל הקמים עלינו לרעה אבא בבקשה כי בלעדיך אי אפשר רחם עלינו אבא יקר ותנחם את כל העם היושב בציון אמן

עדיין

לא משפחה שלימה...בחסדי ה` נשארו שם 3 נפשות...אבל ברור שזה עצוב וכואב....ה.י.ד.

אוייש

‏ כמה קשקשן כמוך מקשקש כל היום....ילה אתה לא רצוי פה אז או עוף מכאן או סתום ת`פה...פגר!

משלא יהיה

אז לא כמוך שהצהרת פעם שאתה פורש וחזרת על 4 וגם הצהרת השבוע שאתה מנתק את הנט ועדיין פגר כמוך מסתובב חופשי...אתה מבין בשבילי בנאדם כמוך ניקרא קשקשן גדול, אל תצהיר משו אם אתלא מסוגל לעמוד מאחורי זה, זמוציא אותך אפס יותר גדול ממה שכבר אפס כמוך שווה...

חחח...

להוציא אנשים משלוותם אחרי שהביאו את זה על עצמם זה במת אחד הדברים....ילה קישקוש אני עפתי לשחק כדורסל...בנתיים תמשיך לקשקש פה...צ`או במבינו...

חאלאס!!

לא לכזה שירשור התכוון אוריאל בהודעה הראשית שהוא כתב,, לא שאני צדיקה גדולה אבל אחרי כזו טרגדיה לא כאן המקום לוויכוחים כאלה מטופשים! סהכ מה שכתב אדיר זה ש לפחות נשארו 3 ילדים. למרות שביננו.. כרגע רק הם אלא שסובלים. היד` ושלא נדע עוד צער בישראל......

אבלללל

תיפתחו תהודעה הראשית שוב ותיקראו!!!תיראו איזה עצוב בנאדם כותב דבר כזה עצוב ומצער ואתם מנצלים אתזה לריב???תגידו מה ניסגר איתכם?שערבי פוגע זה כואב לכם אבל אתם פוגעים יהודי ביהודי וזה ביכלל לא יותר טוב מי שאין לו מה להגיב או שמשעמם לו ממש לא מצווה להגיב בכל שירשור!אתם לא חושבים שמאחורי כל ניק עומד בנאדם???וזה לא רק על השירשור הזה כל הזמן פוגעים פה אחד בשני תרגיעו!

למעלה