שבוע טוב משתפת אתכם :עשיתי תאונה השבוע

ayaly2

New member
שבוע טוב משתפת אתכם :עשיתי תאונה השבוע../images/Emo10.gif

הייתי בדרכי השבוע לפגישת עבודה בערב ובדרך לת"א הייתי מעורבת בתאונת דרכים ..שרשרת שאני חלק מאותה שרשרת. האוטו הלך טוטאלוס אבל לי שלום
ז"א מכות יבשות וטראומה לגופי הקט...בירכתי את ברכת הגומל. ביטלתי את כל עיסוקי לשבועיים הקרובים ואני עכשיו בזמן מנוחה ע"מ לאגור כוחות כי די כואב לי בגב אז משתדלת לנוח כמה שאפשר.אז שיהיה לנו רק שבוע טוב ובשורות טובות וסעו בזהירות

רפואה שלמה!../images/Emo156.gif

מסכנונה. לא נעים בכלל. הרבה הרבה מנוחה (גם מחשבתית)
ואיחולי החלמה מהירה!

פ י ו ל ה

New member
באסה מוכרת לי היטב אך העיקר שאת בסדר

גם אני עשיתי תאונה וחוויתי את ההלם הזה והכאבים וגם את הבאסה. אני יכולה לנחם אותך שבסוף זה עובר. זה בעיקר שוק כזה לגוף שגורם להרגיש שזה יותר גרוע ממה שזה באמת. תזכרי שאת בסדר וזה מה שחשוב והנה, החיים סידרו לך זמן לנוח :) לי זה גם עשה קצת פרופורציות, מן נבוט בראש כזה על מה שחשוב בחיים. תרגישי טוב ותהיי בריאה!

בהחלט הזדמנות לנוח!../images/Emo140.gif

איילונת, מקווה שאת מתחזקת מיום ליום. נכון, עדיף לנוח מסיבות טובות אלא מה? זה לא קורה!!!! אז לפעמים, "סדרים" לנו קצת מנוחה... קחי את הבל בסבבה והכל יהיה סבבה!

החלמה מהירה, איילה ../images/Emo39.gif

תנצלי את הזמן להתמלאות באנרגיות מחודשות... גם אני הייתי מושבתת לא מזמן במשך חודש בגלל נקע ברגל. בהתחלה בכיתי והצטערתי, ואחרי זה הודיתי לאל שזה קרה לי... הספקתי כ"כ הרבה דברים שדחיתי למתי שפעם יהיה לי זמן... הכל לטובה!

ayaly2

New member
תודה לכלוכם על התמיכה ברוך השם הכל בסדר../images/Emo13.gif

למעלה