שבוע טוב מתוקים.....

שבוע טוב מתוקים.....

טוב, האמת אני ממש ממהר,מזמן לא יצא לי ממש לכתוב וחשוב לי לעשות את זה עכשיו, כי כנראה שביומיים הקרובים לא ייצא לי לכתוב, אני בהחייבויות צה"ליות, מה שכן אני בטוח אנסה להתעדכן ולעדכן אתכם במה שחדש... אני מקווה שהעברתם את השבת בכיף, ואלה מכם שהולכים לבי"ס! אני מקנא בכם נשבע לכם....אתם לא יודעים כמה זה יחסר לכם...תהנו כמה שאפשר..ותכלס יוצא לכם טוב, כי עוד מעט חגים! משמע חופש! תשקיעו!ובעיקר באנגלית, אני חושב שזה המקצוע הכי חשוב, יותר מהכל..! מניסיון! מחר - יום ראשון יוצא הסינגל "יום אחד איתך" רשמית לתחנות הרדיו (תודה למוטי פרנסיס..), כמו ששמתם לב, הקליפ יצא לפני הסינגל במטרה שהקהל ייחשף אליו בטלוויזיה, וכך הסינגל יתקבל באהדה גדולה יותר. השיר מקסים ומרגש, אני שומע כל הזמן תגובות חמות עליו מחברים ואנשים, ובכלל, כולנו אוהבים את השיר ואת הקליפ המיוחד, לכן באמת חשוב שנצביע החל מהשבוע במצעדים! עשינו את זה עם "פס ליום אחד" ועכשיו זה יקרה (אני בטוח) גם עם "יום אחד איתך", כי מגיע ליוסי ויצירת המופת שלו להיות במקום הראשון! - בטוח שאתם חושבים כמוני. אז זהו, שיהיה לכם שבוע קסום...אל תשכחו להתעדכן בפורום, אני זז אוהב אתכם ומצפה לפגוש אתכם... החייל שלכם... נ.ב - קניתי את האלבום המדהים של שירי מימון, ויש דואט מקסים עם אייל שחר, וכששמעתי את ההתחלה, היה לי פתאום הבזק כזה של "יוסי"...הקול שלו מזכיר, אני מתאר לעצמי שזה יקירה גם לכם..לא להיבהל! חח הרי יוסי יש רק אחד. בי.

mori17

New member
שבוע טוף לך ולכל הפורום ../images/Emo24.gif

שבוע טוף לכל האנשים בפורום הזה
לצערי עדיין לא מצאתי הנאה בבצפר שכל הגדולים אומרים שהיו מחליפים איתי
שמור על עצמך
אני מצביעה כל יום לשיר המהמם הזה
מורי

dror2009

New member
אריאל תודה ענקית על הכל!../images/Emo24.gif

וגם למוטי הזה, אין לע כל כך מושכ מי הוא, אבל אם הוא מקדם את יוסי אז תודה גם לו. ואריאל שמור על עצמך,(אתה יודע מהמים החמים של הקפוצ'ינו!) מת עליל אריאל! :()

ניר86

New member
בקשר לדואט של שירי ואייל שחר...

אריאל כבר אמרתי לך שקניתי את האלבום של שירי וזה בדיוק מה שאני חשבתי פשוט בדיוק!!!!!!!! אני בהלם שגם אתה חשבת את אז זה אומר שלא דמיינתי.. האמת שבהתחלה ממש זה נשמע כמו יוסי אבל אחר כך כבר שומעים שלא כי באמת יוסי יש רק אחד !! "מרחוק את פתאום נראית אחרת לא זה לא המילים שאת אומרת בנינו אין אף אחד ובחוץ עוד לילה ירד טרם נגמר"

בקשר ךלשירי מימון אתה צודק../images/Emo70.gif

בהתחלה ששמו את השיר ברדיו חשבתי שיוסי שר פתאום אומרים אייל שחר
באמת שיר יפה... (גם לי יש את הדיסק
)

למעלה