שבוע טוב + סיפור

ע ו פ ר ה

New member
שבוע טוב + סיפור

הסיני והאורז ... אדם אחד הניח פרחים על קבר אשתו, כשפתאום ראה סיני שם צלחת אורז על הקבר הסמוך. שאל האיש את הסיני: "אתה באמת חושב שהמת ייצא מהקבר לאכול את האורז?" ענה לו הסיני: "כן, כשאשתך תצא להריח את הפרחים." מוסר השכל: לכבד את דעותיו של האחר, היא אחת התכונות טובות של האדם. בני אדם שונים זה מזה ולכן מתנהגים וחושבים אחרת. אל תשפוט. חמשת הכללים הפשוטים בדרך אל האושר: · שחרר את לבך משנאה · שחרר את ראשך מדאגות · חייה בפשטות · תן יותר · צפה לפחות להזדקן - זו עובדה, לגדול זאת זכות. באהבה עופרה

zahav2007

New member
בוקר אור עופרה וכולן!../images/Emo140.gif

הסיפור ממש יפה ויש מה ללמוד ממנו! איזה סופ"ש היה לנו........כמה הספק!!! *הרכיבו לנו את הרהיטים מאייס. *ניקינו וסידרנו את הארון הגדול. *סידרנו את חדר העבודה+מחשב *צבעתי את המטבח. *שאבנו את האבק שהצטבר בספות ושמנו כיסויים יפים. ועוד כמה דברים קטנים... זו הרגשה מעולה להספיק המון דברים! אני פשוט אמרתי לעצמי ולבעלי שהשבת אנחנו מספיקים הרבה ויהי מה. כמו כן,יום רביעי אני נפגשת עם אחותי,ואנחנו אמורות לנסוע לירושליים לטייל... הזמנתי אותה גם לישון אצלנו...מקווה שיעבור בשלום בינינו בלי ריבים קטנים ומעצבנים...אני פשוט מנסה להגיד לעצמי שאני אתעלם ויתעלה מעל עצמי כל פעם שהיא תעצבן אותי. שיהיה שבוע נהדר ויום קל באהבה זהב

ע ו פ ר ה

New member
זהב, בוקר טוב

איזה כיף לקרוא אותך. באשר לאחותך יש לי עיצה: ותרי על המחשבות בקשר לעבר ותתמקדי בהווה ובעתיד. דמייני את העתיד כפי שאת רוצה שיהיה. בהצלחה עופרה

zahav2007

New member
היי עופרה../images/Emo24.gif

את יודעת...אני כל כך רוצה שהכל יעבור בשלום ושנעבור חוויה טובה ביחד! ואני ממש חולמת על זה...שנעביר זמן איכות ביחד של שתי אחיות! העניין הוא שאני יודעת שיש לי כמה נקודות רגישות שהיא מנצלת אותן ,ואז השד בתוכי רוצה לצאת...
והכל נהרס! בעלי אמר לי-תשתדלי להעביר אותה...ולא לעשות עניין מכל דבר. אבל את יודעת...קל מאוד להגיד -זה שלא חווה את זה בעצמו! בכל אופן,אני יכולה להבטיח לעצמי שאעשה מאמצים וזה המבחן שלי אם אני מסוגלת או לא. כמובן שיהיה טוב גם אם היא תעשה מאמצים ולא תחזור על אותן טעויות איתי... מה שלומך חוץ מזה? המשך יום נעים זהב

למעלה