שבוע טוב, סקר הכנות לפסח

little baker

New member
שבוע טוב, סקר הכנות לפסח

מה אתם עושים לקראת החג? צובעים? משפצים? רכישת פריטים חדשים לבית?כלים? אביזרים? בגדים חדשים לילדים? לכולם? מתנות למשפחה? למארחים? או שגם לילדי המארחים? ובכלל התארגנות מיוחדת לקראת החג.

אצלנו..

מה אנחנו עושים לקראת החג? צבענו את חדר השינה, לפני כמה ימים. ובעלי מתכנן לצבוע את המטבח. אנחנו רוצים לקנות פינת אוכל למטבח, משהו פשוט בצורת ריבוע עם 8 כיסאות. מצאנו משהו נחמד ב"איקאה"(שולחן) והכיסאות ברחוב הרצל בת"א. נראה.. אנחנו עוד לא יודעים, היכן נעשה את החג (ליל הסדר) מצידי אפשר להישאר בבית. אני תמיד קונה מתנות למארחים ולמתארחים ולכמה חברות טובות שלי. בקשר לניקיונות, לא בא לי לעשות כלום השנה. אם בעלי רוצה, הוא מוזמן לנקות לבד (אני מוכנה לעזור לו קצת) לא אוהבת את פסח. החופשה ארוכה מדי. אני ארשום את הילדים לקייטנה בבית הספר ל-5 ימים.

little baker

New member
ואנחנו

בינתיים עסוקים במחלות, מקווה שנספיק לצבוע את החלקים ה"ציבוריים" בנוגע לקניות, אני אוהבת לחדש כיסויי סלון ואת כל האביזרים המתכלים של האמבטיות והמטבח, בגדיםצ חדשים: אם יוצא לי אני קונה לכולם מתנות אנחנו קונים למארחים ולילדיהם, הזמנתי כרטיסים להצגה לילדים הקטנים (דירה להשכיר) והכי חשוב אני יוצאת לחופשה מערב חג ועד סופו.

פסח

אנחנו צבענו את הבית, נפרדנו לשלום מהסלון הישן וקנינו סלון חדש בביתילי. החלפנו את הדלתות של ארונות המטבח אצל נגר... קנינו כלים יפים לשולחן החג... קנינו ארונית פלסטיק קטנה בהום סנטר שבה סידרנו סופסוף את כל המגבות לפי גדלים וצבעים. קניתי לילדים שני שטיחים מקסימים בשטיחי כרמל במבצע מעולה, בגדים לחג קניתי לילדים אבל לעצמי אני לא קונה... האירגונים האלה מתישים אבל מצד שני כיף להתחדש ברהיטים וכלים חדשים... זה נותן אווירה כייפית של חג ! חג שמח !!!

Jen74

New member
לא

בימים לפני פסח אני אעזור לאמא שלי בנקיונות. אני צריכה לבדוק אם בערב חג יש לנו יום חופש אחרת אני אוכל לעזור לאמא שלי בבישולים רק אחר ההצהריים כשחוזרת מהעבודה

malka3

New member
רגע לפני החג../images/Emo159.gif

זה הזמן להשקיע ולהכין ג'חנון! המון מתכונים, יש גם לפסח
מוזיקה מעולה, וגם! עוזי חיטמן ז"ל ואביהו מדינה בלקט שירי ההגדה. כנסון ותתאהבו!

למעלה