שבוע טוב , עזרה בבקשה

מור72

New member
שבוע טוב , עזרה בבקשה

אני ממש מיואש ולא יודע מה לעשות ...

זומנתי ל - 2 מינוים של חיל המודיעין אופק ועובד חקר מודיעין.

אין לי מושג למה ואני ומאוד מופתע (ומאוכזב) מעצמי אך את שניהם לא עברתי, אני באמת נחשב תלמיד מצטיין ושקדן כך שהיו לי ציפיות גבוהות בנוגע למעבר של המיונים.

הקב"א שלי 54 והדפ"ר 70 ואין לי פרופיל קרבי תאריך הגיוס לי 6/8/14 אני בן 18 (נשארתי שנה בגן) ובכיתה י"ב.

החלום שלי והשאיפה הגדולה שלי היא חיל המודיעין. כרגע אני בתחושת כישלון וייאוש ולא יודע לאן עוד אני יכול להתמיין לאיזה תפקיד ולאיזה חיל אשר אוכל לבצע שירות בעל משמעות אשר ישקף את היכולות שלי.

האם נסתם הגולל בנוגע לחיל המודיעין בעבורי או שיש מה לעשות? האם יש תפקידים אחרים מומלצים ואיכותיים שאני יכול לשלוח בקשות להתמיין בשלב הזה ( לא מודיעין)? האמת שלא פנו אלי בכלל חוץ ממודיעין ועתודה, מדוע?

בבקשה אשמח ליעוץ והכוונה.

Double Oxygen

New member
מיונים

בוקר טוב,

קיבלת שני מיונים לחיל מודיעין ולא עברת.
יש לך אפשרות לערער על תוצאות המיונים (הסיכויים מאוד קטנים) או לבקש תפקיד אחר בתוך החיל.
לא ציינת מה אתה לומד בתיכון ואולי יש משהו שיכול לעזור לך במיונים אחרים.
אני מציעה שתנסה לשלוח בקשה אישית לתפקידים נוספים בתוך החיל,כדאי גם לציין תפקידים ספציפיים ולא באופן כללי.
כרגע יש לך עוד זמן עד הגיוס אז יש סיכוי שאולי תצליח לקבל איזה מיון.

בהמשך אתה אמור לקבל שאלון העדפות ולדרג אותו. יכול להיות שתקבל שם תפקידים שידברו אלייך ויכול להיות שלא.

בהצלחה!

Double Oxygen

New member
תגובה

אתה יכול להסתכל באתר של חיל המודיעין,בטוח תמצא שם מסלול אחד לפחות שידבר אלייך. כמו מסלול גאמ"א.

double banana

New member
אם אתה לומד הנדסת תוכנה

אתה יכול לבקש להתמיין לחיל התקשוב, זה הנושא העיקרי שהם מתעסקים בו

למעלה