שבוע טוב עינת

חיהלה

New member
שבוע טוב עינת

האם יש שיפור כלכלי באופק? שם פרטי: 8 1 5 שם משפחה: 2 2 3 1 5 2 8 5 8 6 תאריך לידה: 27.10.54 תודה, שפע אהבה ואור

estie

New member
הי חיהלה

אם את עוסקת בעניינים הקשורים למחשבים, הוראה, טיפול בילדים ובאנשים פגועים, כל ענייני העידן החדש ורפואה משלימה הרי אם תכירי בזכותך לעושר ארצי ולא תבטלי אותו בדיבור, מבחינת צניעות וכן תהיי יותר מקורקעת הרי כרוב מספרי המאסטר גם את יכולה להרגיש כעת שחרור כלכלי העומד בפתח. ככל מספרי המאסטר, ללא הגשמה או הליכה לכיוון הגשמת יעוד העניינים הופכים די כבדים. מספרי מאסטר הם 11, 22, 33, 44, וכיו´. שבוע טוב אסתיה

חיהלה

New member
אסתיה, האם תוכלי להרחיב?

אכן יש לי נגיעה בכל התחומים שציינת. מדהים:) לא הבנתי כל כך מה עלי לעשות כדי להרגיש את אותו שחרור כלכלי העומד בפתח. הבנתי איזה מספרים הם מספרי מאסטר אבל איך אני אמורה להשתמש בהם לטובתי? אודה לך מאוד אם תרחיבי שבוע טוב מלא אהבה ואור

estie

New member
ההגשמה חייבת להיות 100% החלטתך

חיה לה שלומות להעמיק? בספרי נומרולוגיה לחישוב עצמ (א)י יש עשרות עמודים על מספרי המאסטר. הם יספרו לך על הפוטנציאל ובשנים שונות גם על הדרך לפעולה. בכל זאת כדי שהעבודה תיעשה, במקום מסויים, את אמורה להיפרד מלשאול אנשים אחרים, לשבת בינך לבין עצמך, לעשות רשימת רצונות, רשימת דרכי פעולה אפשריות, רשימת מטרות (בכל רמות קיומך) ורשימה של מה את נכונה להשקיע בכל דבר - כמו כן לזכור שאינך יכולה לנבא את פעולתם ותגובתם של אנשים אחרים ולכן אין כל טעם להכניס את המילה "אים" לרשימותיך. נחישות, כוונה טובה ועשיה לטוב תובלנה אותך בדרך הנכונה (נסי שדרך זו תהיה חופשיה מלבוש וסביבה בצבעי שחור/אפור - לכי רק עם האור והאור ימלא את חייך! שבת שלום אסתיה

עינת

New member
חילה היי ../images/Emo24.gif

השנה את נמצאת בשנה מס"4 שהיא שנת הקפאון. אין בשנה זו התקדמות חמרית ולא מתבצעים בה שינויים קיצוניים. מצטערת אך איני אשת בשורות עבורך במקרה זה
מה שכן יכולה אני להבטיח לך שלא תפלי כלכלית וזו כבר נחמה
שפע ו
עינת

חיהלה

New member
החלפת שנה

אמרת שאני נמצאת בשנה 4. בעוד שבועיים חל יום הולדתי. האם אז אני גם מחליפה שנה? אם כן, מה אומרת שנה מס´ 5 לגבי, מבחינת המצב הכלכלי. וכדי שלא תצטרכי לטרוח... הנה שוב המספרים שלי: שם פרטי: 8 1 5 שם משפחה: 2 2 3 1 5 2 8 5 8 6 תאריך לידה: 27.10.54 היי חזקה, בריאה ומאושרת

עינת

New member
עשיתי את החישוב כאילו ואנחנו כבר

לאחר יום ההולדת שלך. הלואי ויכולתי להיות אשת בשורות
שפע ו
עינת

למעלה