שבוע טוב עם המלצה רותחת לשווארמה הכי קלה וטעימה שתכינו

michalgad

Active member
כמה קל ככה טעים ותשמעו להמלצה לחכות ולחתוך את השווארמה מול עיני האוכלים כי קשה להאמין לפלא שמתגלה
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
כמה קל ככה טעים ותשמעו להמלצה לחכות ולחתוך את השווארמה מול עיני האוכלים כי קשה להאמין לפלא שמתגלה
אוו, נראה טוב!!!!!
 

אילה183

New member
נראה לי שחזה עוף יתייבש הרבה הרבה יותר מהר ובכל מקרה יהיה פחות עסיסי מפרגיות.
הכנתי אתמול מחזה עוף, הוספתי כמעט רבע כוס שמן זית לתערובת התבלינים. אפיתי ב- 190 30-35 דקות. יצא מעולה למי שאוהב חזה עוף ולא אוכל פרגיות.
 

עדיקים

Active member
תודה רבה מיכל, נראה באמת קל ופשוט להכנה, פעם הבאה כשנכין אנסה את המתכון הזה.
אני מכינה במחבת רצועות של פרגית עם תבלינים אבל אז צריך לשמור על התבשיל וכל הזמן לערבב.
 

michalgad

Active member
קשה להסביר כמה קל הסיפור פה. מניחים נתחי פרגית אחד על השני אחרי תיבול קל ממה שיש בבית.מהדקים ,אופים 45 דקות וvoila!
 

shira1960

Active member
תודה מיכל, ראיתי תמונה של זה באיזה קבוצה אחרת ולא הבנתי מה זה וגם לא הספקתי לשאול. נראה טעים מקסים וקל. והבנתי שאפשר להכין גם עם חזה עוף
 

חנהפ

Active member
הי מיכל תודה על ההמלצה, הכנתי לשבת ויצא מושלם
 

קבצים מצורפים

  • שאוורמה פרגיות  3גוש.jpg
    שאוורמה פרגיות 3גוש.jpg
    KB 171.9 · צפיות: 13

עדיקים

Active member
הכנתי לשבת כולם אכלו והיה ממש מוצלח, כלום עבודה ויש ארוחה. הכי כייף
 

michalgad

Active member
השבוע עז תלם הביא מתכון לשווארמה. אני מאד אוהבת גם את המתכונים שלו שהם יסודיים ומוצלחים אבל עם כל הרצון הטוב, ולמרות שאני בטוחה שיוצאת שווארמה מעולה, למי יש כח לחזור למתכון המפורט הזה ,כשיש כזו אלטרנטיבה פשוטה וקלה. במיוחד שהוא מבקש שנאפה את הנתח קודם ואז רק נמשיך. בקיצור ים עבודה וזמן... אני דבקה במתכון הפשוט...
 

אמרלדה

Active member
מיכל, הכנתי פעמיים. יום אחד בשבילנו ולמחרת לבן שאשתו חלתה. אין אין מילים. תודה רבה על הפניה למתכון כל כך קל וכל כך טעים ובעיקר, כל כך מתאים למשפחה. אני גם אוהבת יותר אוכל יבש מאוכל רטוב. היה נפלא. אפילו הנכדה בת השנתיים ביקשה "עוד פרגית, עוד פרגית". נהדר.
 

michalgad

Active member
אמרלדה!! כמה כייף לראות אותך פה, ממש התגעגעתי וקצת אפילו דאגתי...חשבתי עלייך כי הכנתי בשבת עוף ברוטב תפוזים ( ואני זוכרת את ההמלצה שלך לסחוט תפוז כרוטב סלט) וגם אוסובוקו שפעם המלצתי לך...
 

אמרלדה

Active member
אופס. רק היום ראיתי את תשובתך. תודה רבה רבה על המילים החמות. אכן, היתה לי שנה קשה בריאותית בלי קשר לקורונה. מקווה שעכשיו בדרך להחלמה. תודה רבה שחשבת עלי, ואכן, תפוז כרוטב לסלט ירוק - אין עליו. מאחלת לך ולמשפחתך הרבה בריאות.
 
למעלה