שבוע טוב! עשיתי את קרם הפטיסייר ביום חמישי

פעמית 1

New member
שבוע טוב! עשיתי את קרם הפטיסייר ביום חמישי

הוספתי אותו לשמנת מתוקה שהקצפתי והקצפתי כמה שניות. מה שקיבלתי זה קרם דמוי מעדן קרלו וניל - הטעם טעים אבל המרקם מאוד דליל ולא ניתן להכניס
אותו לשקית זילוף כי הוא נוזל.......
מה עשיתי לא בסדר??

יום טוב!
 

חנהפ

Active member
הקצפת...

קרם פטיסייאר לא די סמיך?

את הקצפת מקפלים לקרם הקר ולא מקציפים
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ממשיכה את חנהפ - "שברת" את הקצפת כשהקצפת שוב

עם קרם הפטיסייר - בפעם הבאה, קפלי בעדינות.
 
תגובה

שמנת מתוקה מוקצפת לא מוסיפים שהקרם חם אלא רק שהקרם יציב וקר.ואז מקפלים בעדינות את השמנת המוקצפת פנימה.
 
למעלה