שבוע טוב .ציפי טוב שהלכתם לחגוג יום ההולדת שלך

הדסהש1

New member
שבוע טוב .ציפי טוב שהלכתם לחגוג יום ההולדת שלך

זה נותן הרגשה טובה למארחים..בקשר לסידור הניירת אני כבר לא יכולתי לסבול את כמות הניירת של רמי..ואתמול סוף סוף ישב וסידר את המסמכים לפי המחלקות שהיה בטיפול...היו יקנה קלסקים עם חוצצים שהכל יהיה מאורגן..היום הייתי צריכה לנסוע לסדר את הגברת הקול במכשיר השמיעה.אני אדחה זאת אני ממש לא במיטבי.כל הגוף זועק הצילו..לא ישנתי כמעט בלילה..רמי רצה לקחת אותי למיון..אבל שיכנעתי אותו שזה מיותר..הוא נבהל מרמת הכאבים שלי..מה יעשו לי במיון?יתנו לע משהו נגד כאבים .יש לי כדורים מכל הסוגים..יפעת הזמינה אותנו כם עינת להופעה של שולי רנד.ב 22.2 במועדון "הגרי"זה מתנת יום הולדת שהיה לי לפני חודש..

לא רוצה להיות שוברת שביתה , אבל

אם השביתה מתוכננת למה לא מודיעים לכל ה "עובדים" , ואם אינה מתוכננת , אינה חוקית . ובכלל , איפה ירוחם משל כשצריך אותו .

בבוקר טוב, ירוחם משל החזיר לבורא נשמתו

בשנת 2002 מה הטעם להעיר ישנים ממקום משכבם.

הדסהש1

New member
אני לא יודעת מה קורה למחשב.נכנסתי ב 5.30

וכתבי על סידור הניירות שזה חייב סידור.גחינו זאת כל פעם..אני ממש חולה..ללא חום
ללא תיאבון שזה טוב ...כי יש מצבים שאני במצב עצבני מתנפלת על המקרר.
ביום רביעי אגש לרופאה.ביטלתי את הפגישה במכון השמיעה כדי להגביר את מצב השמיה באוזן ימין

יהיי זיכרו של יצחק לבני ברוך

בן 83 במותו, היה בעלה של המשוררת דליה רביקוביץ שהתאבדה.

צהריים טובים

היום נסעתי לביקורת בתל השומר, 3 שבועות אחרי הניתוח באצבעות, הסבלנות
שלי עמדה במבחן, ברח לי אוטובוס, שמשום מה לא עצר בתחנה, חיכיתי
אצל הרופא שעה וחצי סתם, כי התחשק לו לצאת בשעה 9.30 להפסקה ממושכת,
המקום של הניתוח בסדר, עדיין אין תשובה לביופסיה, קיבלתי תור לעוד חודש,
אני לא אסע לשם, אני אצלצל לברר בקשר לביופסיה, קניתי פחזניות ברולדין
וחוץ מהמחיר הגבוה, אין הבדל ביניהן ובין מקום אחר, אותו הטעם, כשהגעתי
לתחנת האוטובוס, בדיוק עבר אוטובוס 69 ו-169, פיספסתי את שניהם, לא
בא לי להמתין חצי שעה, אז עליתי על אוטובוס אחר, שמגיע לכניסה הראשית
של תל השומר ושם בדיוק פספסתי אוטובוס 70, אז המתנתי עם עוד כמאה
חיילים 20 דקות לאוטובוס הבא, בקיצור, יצאתי מהבית ב-7.45 וחזרתי
ב-12.00 בשביל כלום, אני שונאת את תל השומר.
הדסה, תהיי בריאה

תמר, גם לי קשה לפעמים להכנס לפורום ולראות אותו יבש, אבל זה
מה יש,
ניצת, לא הכרתי את יצחק לבני, רק שמעתי עליו,

הדסהש1

New member
ציפי אני מבינה לליבך..זה היה מנת חלקינו בעבר

היינו צריכים 2 אוטובוסים להגיע לתל השומר..היום צמצמו קו אחד ויש קו שמגיע לתל השומר כל שעה.מקווה שהביוטפסיה תהייה בסדר...

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

המון בריאות לכולם. כבר שבוע שאני לא ישנה כמו שצריך בגלל הסי פאפ הזה. C-PUP כפי שסיפרתי אבד לי השנאי עם חוט החשמל ואני פחדתי לישון בלי המכשיר.
היום נסעתי ללוד לדאוג לכבל והשנאי. לפעמים אנחנו לא מאמינים שקיימים אנשים טובים וזו שנתקלתי בה הייתה אחת מאלה. התייחסה אליי כמו אימא, החליפה באותה הזדמנות חלקים שכבר התבלו, נתנה לי פילטרים שבכלל לא ידעתי על קיומם, בקיצור חזרתי הביתה אופטימית, מקווה שהלילה אישן כמו שצריך. אני מתכוונת לשלוח כמה מילות שבח על הבחורה הזו.

הדסה, כתבת היום שהפוסט היה בפורום ואחר כך לא היה, את מוכנה לפרט? אני היום לא הייתי כול היום בבית, היה לי חוגים ואחר כך נסעתי ללוד. למה הכוונה "פוסט" אשמח מאוד על מה מדובר.

בידור, היום בחוג לדרמה פנתה אליי אחת המשתתפות שאצטרף אליה לאילת, טסים הלוך וטסים חזור. מחיר לארבעה ימים עם טיולים במקום וטיסות 1350 ש"ח, אמרתי שאתן לה תשובה בסוף השבוע. מה אתם אומרים, כדאי לנסוע שוב לאילת? אשמח לכול עיצה שלכם.

יעלי

|היי לכולם , הנה אנחנו כבר במחר .

יעלי , כמי שמאוד אוהבת תעסוקה , וטיולים, ומרחוק נראה לי שהפרוטה לא חסרה בכיסה וגם זמן תמיד נמצא בתווך יד , למה שלא תצטרפי לטיול . המחיר נראה מאוד אטרקטיבי . אבל לא ציינת "האם השכנים נאים בעיניך", [עיין ערך דירה להשכיר], כלומר אותה משתתפת שהציעה לך להצטרף , אם לא תסתדרי איתה , את עלולה ליפול חזק . אני משערת שיקחו אותכם גם לכפריס, מפעל ליצור אבני חן /מסחטת כספים . כל התירים , מהארץ ומחו"ל , שמגיעים למלונות באילת ובטבריה , מוזמנים לטיולים אזוריים מאוד אטרקטיביים פיננסית, הממומנים [ממומנים=7 אותיות מתוכן 4 מ ] ברובם ע"י חברת כפריס .שורה אחרונה , מה שתחליטי מקובל עלינו, סתאאאאאאאאאאאאאאם .
ציפי , יש הרבה אנשים טובים באמצע הדרך , אבל , עליהם לא כותבים בעיתון , זה לא סקסי , בשביל מעשים טובים לא קונים עיתון .

למעלה