שבוע טוב שאלה וחוות דעת

שבוע טוב שאלה וחוות דעת

הפרסום באתר אינו עובד . אין מספיק מבקרים בסטודיו .נכנסו לאתר 1500 כניסות במשך שנה האם זה הגיוני שמעט אנשים הגיעו דרך האתר ? אני מודעת לכך שלא כולם אוהבים את סגנון האופנה שאני מייצגת . היתכן שמריצים לי את הכניסות באופן מלאכותי ? מבקשת חות דעת על האתר . שיהיה לכולנו שבוע נפלא .

חבל שאין יותר דוגמאות

אפילו בעמוד הראשון, הרי זה מה שאת מוכרת. לגבי הרצת כניסות, אפשר לבדוק את זה עם Adwards, אבל מכיוון שהאתר לא מיועד לקנייה מקוונת, ואינו מעודד פעילות אופרטיבית די ברור שכמות האנשים שיתקשרו אלייך בסופו של דבר לא יהיה רב.

gesus

New member
מה מטרת האתר, לפרסם אותך?

עסקים קטנים בדר"כ משתמשים באתר כדי שיהיה להם מעין כרטיס ביקור. הוא לא גורם משמעותי ביצירת מכירות, אבל הוא על תקן NICE TO HAVE. השאלה היא לאן את רוצה לקחת את האתר שלך, הרי ברור שנק' מכירה הוא לא יכול להיות כי בגדים בעיצוב אישי לא קונים ברשת. מה שנשאר לך זה להפוך אותו למעין תיק עבודות שלך. אני לא הייתי משקיע כסף בקידום שלו (SEO) או בעיצוב שונה, רק משתדל לעדכן אותו בתכנים חדשים וכמובן מפנה לשם לקוחות. אם בכל זאת את רוצה לייצר ממנו משהו את יכולה לפנות לאחת החברות שמציעות דטה בייס של אימיילים ולשלוח קישור אליו.

המטרה שידעו שאני קיימת ויבואו

הרבה נשים זקוקות לבגדים בעי צוב אישי . באיזו דרךאני יכולה לקדם את האתר כדי שנשים שמחפשות בגד לאירוע יגיעו אלי ?

gesus

New member
אם אני מבין נכון

את מחפשת גישה לנשים שמחפשות בגדי מעצבים? אם ככה את צריכה לעשות SEO, כלומר קידום האתר במנועי חיפוש. הבעיה באתר שלך היא שלא התאימו אותו למנועי חיפוש. הוא בנוי באופן טכני בצורה שלא מאפשרת לו דירוג גבוה. זה לא אומר שאי אפשר להגיע איתו לדירוג גבוה, אבל זה מצריך הרבה יותר עבודה מאשר הקמה של אתר חדש. לחילופין את יכולה לקנות שטחי פרסום בגוגל כך שכאשר מישהו יחפש מילות חיפוש מסוימות, נאמר "בגדי מעצבים" לינק למודעה שלך יופיע בראש הדף. אם תצטרכי עזרה שלחי לי מסר. סתם אנקדוטה קטנה, בתור ראשל"צי לשעבר אני זוכר שאמא שלי הייתה קונה אצלך בגדים.

../images/Emo51.gif

ד"ש לאמא שלך המותג שלי קיים שנים אבל סטודיו יש לי רק תקופה קצרה ולא בטוח שהיא יודעת היכן .שלח לי במסר כיצד אתה יכול לעזור .

Itzik RDVC

New member
SEO זה גם פתרון אבל ההשקעה כבדה ולא בטוחה

יכול להיות, שקהל היעד שלך לא כל כך מסתובב ברשת ומחפש את מה שאת מוכרת. לכן הייתי משקיע קצת ב-SEO שזה קידום האתר בחיפושים אבל בלי להגזים. הנה עוד כמה טיפים: 1. לשכור שרותי יחסי ציבור, שידאגו לשים כתבות שלך בעיתונים, אולי להופיע כמה פעמים בתוכניות טלויזיה ועוד. 2. צרי ניוזלטר - כל מי שנכנס לאתר בקשי ממנו להרשם ע"י מתן אימייל. פעם בחודש או חודשיים שלחי להם אימייל עם חידושים, מבצעים וכדומה וכך לאט לאט תצרי אנשים שחוזרים לאתר ולא שוכחים אותך. בהצלחה

איך מגיעם לSEO

כתבות ורכילויות בעיתונים המקומיים יש ...... מאגר לקוחות באינטרנט פועל גולש כתב לי "הבעיה באתר שלך היא שלא התאימו אותו למנועי חיפוש. הוא בנוי באופן טכני בצורה שלא מאפשרת לו דירוג גבוה." האם אפשרי קידום האתר במנועי חיפוש. האם מי שבנה לי את האתר יכול לעשות זאת ? הוא טוען שכן, איך אני יכולה לדעת אני לא מבינה כלום בנושא?

Itzik RDVC

New member
הגולש צודק

מי שעשה לך את האתר הוא ממש לא מבין מהחיים שלו איך מקדמים אתרים או שפשוט לא עניין אותו. את צריכה למצוא חברה שזה מומחיותה. הבעיה היא שיש ים של חברות, חלקן רק מדברות וחלקם מעולות. נסי לבקש בפורומים מעסקים שעושים שימוש ב-SEO להמליץ על חברה טובה. לי אין לצערי מה להמליץ. לגבי בדיקה, את יכולה רק לבדוק אחרי שעשו לך את העבודה, שבחיפושים במילות מפתח שחשובים לך, את מופיע לפחות בדף הראשון של החיפושים. שימי לב, ש-SEO זה לא משהו שעושים פעם אחת וזהו. זה תהליך תמידי בלי סוף, אחרת את עולה לאיזה זמן ויורדת חזרה. לכן את צריכה מישהו ממש טוב וזה עולה כסף ולכן לא בטוח שעסק כמו שלך ההשקעה הזו שווה לו. יתכן ולשים את הכסף בפרסום תמידי במקומון שווה יותר

הדרלינג

New member
קידום אתרים, אדוורדס וכל מה שקשור לגוגל

טוב.. אז אתם עוד לא מכירים אותי כאן כ"כ.. אני הדר, עובדת בחברה שמקדמת אתרים בגוגל.. אני עוסקת בכל נושא הקישורים הממומנים.. אשמח להסביר לכם אם יש לכם איזו שהיא בעיה בכל הנוגע לגוגל..

ד רלינג שאלות :

איך אפשר לקדם אתר כמו שלי ettyjacobson.com "....הבעיה באתר שלך היא שלא התאימו אותו למנועי חיפוש. הוא בנוי באופן טכני בצורה שלא מאפשרת לו דירוג גבוה."... הפתיח שלי הוא בפלאש וגוגול לא קורא פלאש הסיומת שלי היא "com " הדומיין שלי בן שנה במצב טוב יש לך שמות של עסקים שאת עושה להם קידום ויכולים להמליץ עליך ?

הדרלינג

New member
בדיוק..

אז אני רואה שכבר התחלת להתעניין לך בגוגל... גוגל אוהבת מלל, לא אוהבת פלאש.. ברגע שיהיה הרבה מלל באתר, שמין הסתם קשור למה שאת עוסקת בו בפועל, ברגע שבוחרים מילות חיפוש נכונות ושיש לך מישהו שעושה את זה בשבילך שגם מבין בנושא ולא רק מוכר לך הדברים יראו אחרת לגמרי..

על "קולגות."....לא אומרים מילה רעה

כלל ראשון בפרסום . באיז פורומים אני יכולה להגיע לעסקים שעשו קידום ויכולים להמליץ ?

gesus

New member
יש לך את פורום אינטרנט שיווק ופרסום

שם יש אנשים שעוסקים בקידום אתרים. אני מאמין שאתר של בגדי מעצבים לא צריך קידום במנועי חיפוש אלא יחסי ציבור. שיווק מפה לאוזן הוא קלאסי למוצרים כמו שלך.

אני יודעת אבל....

היום היתה אצלי לקוחה שבאה מקרית ביאליק כי ראתה את האתר שלי מהחתימה באחד ה פורומים ( מידה גדולה ). אני לא מעונינת שמליונתאלפים מקדמי אתרים יציפו אותי בהצעות .אני מבקשת ליצור קשר עם עסקים בענף שעשו קידום .הקטע הוא שהקולגות לא כל כך אוהבים לנדב מידע .אין אני מגיעה לסקטור אחר שקידם בהצלחה את עסקיו ?

הדרלינג

New member
קישורים ממומנים

זה מאד פשוט.. אם לצורך העניין אנחנו מדברים על הקישורים הממומנים בגוגל - החוכמה היא לבחור בעצם את מילות החיפוש הרלוונטיות אליך.. אם את רוצה שיגיעו אליך נשים למידות גדולות.. צריך לקחת מילות חיפוש שבחורה גדולת מימדים תרצה לרשום על מנת למצוא אותך.. הדר.

gesus

New member
בסופו של דבר זה עניין של ROI

ROI=RETURN OF INVESTMENT יש לך מספר אופציות, תעשי את החישוב שלך איזו אופציה תתן לך יחס ROI הטוב ביותר.

למעלה