שבוע טוב. שאלה.

הותיק1

New member
שבוע טוב. שאלה.

האם יש נגן שבו קיימת אפשרות קביעת Delay בין שיר לשיר? או שזה רק רעיון דמיוני? תודה רבה מראש.

יאיר B

New member
בכל הנגנים שאני ראיתי עד היום

(וראיתי מספיק) יש השהייה של 2-3 שניות בין כל שיר. לא ראיתי אפשרות לשלוט בזמן הזה (בדרך כלל אנשים מבקשים לבטל את ההשהיה הזאת...).

RoiRoi88

New member
לא מדוייק... בנגן שלי אין השהייה

בין שיר לשיר. יש לי Creative Zen touch. אני שומע אלבומים (של פינק פלויד למשל) שבהם השרים ממשיכים אחד את השני, ולא מרגישים (כמעט) במעבר בין שיר לשיר. אני אומר כמעט כי אפשר להרגיש בהפסקה (פחות מעשירית השניה) בין השירים, אבל רק אם ממש מתאמצים.

Ronis13

New member
כנ"ל אצלי...

יש לי גם נגן של קרייטיב, (דגם שונה) אך ההשהייה ממש קצרה, בהרבה יותר קצרה מנגנים אחרים ששמעתי בהם מוזיקה. זה יתרון בשבילי, כי אני לא אוהב את ההשהייה שבין שיר לשיר. אולי ככה זה רק אצל קרייטיב, אני לא יודע...

יאיר B

New member
בקריאייטיב זה קצת יותר נמוך. אבל

עדיין יש השהייה וזה מפריע כששומעים אלבומים שאמורים להיות יצירה אחת מתמשכת. אני לא מכיר דרך לשלוט בזמנים הללו.

RoiRoi88

New member
זה מה שאני אומר.. בקראייטיב

לא מרגישים בהשהייה, ולכן זה לא מפריע. (נתתי גם את הדוגמה של פינק פלויד- "הקיר",
כדי להמחיש)

weird dust

New member
יופי של מוזיקה

ודווקא אצלך זה עוזר, אלבומי קונספט צריכים להישמע בהמשכיות ולא בעצירות
טוב לפחות בקונצפט שלהם או בדארק סייד על כל מיני דגמיו שעשו הפרדות שונות ומשונות בשונה מהויניל. אני חושב שיש דרך לשלוט על זה עם פייד אין פייד אווט. צריך לבדוק בספר ובהגדרות. הזמן ה"תיקני" בדיסקים ובתקליטים זה באמת 2 שניות - ככה לדעתי יש זיהוי של שירים במערכת. אם לא תשימו כמה שניות בין שיר לשיר המערכת לא תדע שיש הפסקה בין השירים ותחשוב שהכל אחד. יש פטיפונים שגם עושים את זה ובודקים את החריצים הריקים ולפי זה יכולים ממש להעביר שירים (B&O או SONY חדישים).

למעלה