שבוע טוב.. שבוע טוב שבוע טוב

מאקי

New member
שבוע טוב.. שבוע טוב שבוע טוב

זוכרים פעם היה בגל הקל.. וסבא שלי לעולם לא פספס את פרקי החזנות ועוד בצאת השבת... אז שבוע טוב נעים ויעיל... מפנק וקריר ומה שתבחרו בתנאי שתהא בו רוח טובה ורצון טוב.. WAN מתוקה שבוע נוסף ומדהים נירה.. יהיה בסדר תוכי.. מעין בדרך לכיתה א? לאמא שלה נשאר זמן אינטרנט? אם תראו את רינה.. תגידו לה געגתי... ולכולכן ממני"חיבוק"

תוכי

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב

היום קמנו מוקדם שיחקנו קצת והופ........ שששש......לא להפריע מעיין נרדמה שיהיה אחלה של יום לכולם/ן

wan

New member
שבוע נפלא לך אחותי מההר הירוק

ושבוע נפלא לכולם מכל שאר האזורים. מחכה בכליון לפתיחה לפני שטסה לאזור אחר,,,,,,

r66

New member
שבוע נפלא../images/Emo24.gif האנרגיות גילו לי

שלום עולם
מה שלום כולם
אצלי הכל בסדר ולא חשוב אם לא אמצא תשובה אצלי הכל בסדר היום כבר לא מתים מאהבה אותך אני אוהב ודאי לאורך כל הדרך למרות שאת נסערת כבר ממשהו אחר אותך אני אכאב ודאי יותר עם בוא הערב ואם אשכח הלב תמיד זוכר איתך היו ימי דולקים כאש תמיד בוערת איך לובן צוארך צונח על כתף זרה איתך יקדו שוב אלומיי בלהבה אחרת איך השרפה ההיא רק בי נותרה אצלי הכל בסדר ולא חשוב אם לא אמצא תשובה אצלי הכל בסדר היום כבר לא מתים מאהבה אותך אני אחלום בלילה עם אישה אחרת והכאב ילהיב אותי כמו לפיד בוער אותך אנשום ודאי בכל דקה עוברת ואם אשכח הלב תמיד זוכר אצלי הכל בסדר ולא חשוב אם לא אמצא תשובה אצלי הכל בסדר היום כבר לא מתים מאהבה היום כבר לא מתים מאהבה אותך אני אוהב ודאי לאורך כל הדרך למרות שאת נסערת כבר ממשהו אחר אותך אני אכאב ודאי יותר עם בוא הערב ואם אשכח הלב תמיד זוכר אצלי הכל בסדר ולא חשוב אם לא אמצא תשובה אצלי הכל בסדר היום כבר לא מתים מאהבה אצלי הכל בסדר ולא חשוב אם לא אמצא תשובה אצלי הכל בסדר היום כבר לא מתים מאהבה

מאקי

New member
אני לא מאמינה.. זה שיר שאני שרה

כשאני נוהגת לבד באוטו.. ולא משוחחת בטלפון................. מתה על השיר.. בביצוע של מי את אוהבת?

r66

New member
תאמיני...תאמיני... בלי האמונה

צ'אסקה לא היתה אוכלת אותה
מי עוד מבצע את השיר חוץ מבועז <מבוטא במלרע
>

מאקי

New member
אני צריכה לשאול את ירדן.. היא שמה

באוטו שלי.. אז שיפוש תחזור אשאלנה... וחוץ מזה להאמין זה בסדר.. מסתדר עם מחלקת החלומות שלי..

למעלה