שבוע טוב שבוע מבורך

פתי בו

New member
שבוע טוב שבוע מבורך ../images/Emo204.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

שבוע חדש בפתח ולמרות שאני ממש לא באיטני עכשיו החלטתי להזיז את עצמי ולכתוב מטרות חדשות לשבוע הבא. זה היה קשה אבל הנה עובדה זה אפשרי.
לסיים את הספר עד הסופ"ש.
להירשם ללימודים.
לבצע משימות מתוך הספר עד יום ג'.
לבצע 100 כפיפות בטן כול יום.
ללכת לשיעור עיצוב 4 פעמים השבוע.
לבצע הליכות לפחות 4 פעמים השבוע.
להתחיל לכתוב במחברת החלומות שלי.
לעשות לעצמי יום כייף השבוע.
לקנות לעצמי חולצה בסופ"ש.
להוציא את השדים שלי ולטפל בהם.

BellA עלמה

New member
יעדים לשבוע הזה

להתארגן לקראת שנת הלימודים להתארגן לקראת מעבר דירה (לקנות כלים שמיחות וכו) להתארגן גם נפשית לכל העיניין לקנות מחשב נייד כדי שיהיה לי להרצאות

יעדים בקטן לחזור לעצמי

החל מסוכות אני חווה עצירה משמעותית בהתקדמות שהייתה לי קודם לכן, למעשה עצירה מוחלטת. זה התחיל בחופשה ובשינוי שגרם לי לא לעמוד ביעדים והמשיך במחלה שלי ושל בתי במהלך סוף שבוע שעבר, ששיתקה אותי לחלוטין. בתי הייתה איתי כל השבוע ואני עברתי מחלה שהתאפיינה בחולשה אדירה חום בערב (וכמו שהגדיר זאת בעלי, הנמצא לצידי כבר כמעט 20 שנה, אני לא זןכר שהיה לך חום מתי שהוא) והחום נמשך מיום שני עד שבת. היה מופיע בערב ונעלם בבוקר אבל מותיר אותי חסרת כוחות. רק היום מתחילה לחזור לעצמי מקווה שאוכל להתקדם ולא להשאר בעצירה. לכן היעד הוא קטן לעשות צעד אחד לכיוון התקדמות

BellA עלמה

New member
תחילת הלימודים זה בערך

שבועיים אבל די דחוסים של התארדנות למעבר לצפון (גליל העליון) התארגנות ללימודים אירגון דברים לדירה וצריכה להתארגן אל מחשב lap top

shirleyrozental

New member
דברים שמתוכננים לי לשבוע הקרוב

הכרתי מישהו חדש בנט. החלטנו להפגש ביום שישי... אני מצד אחד רוצה בכח להכריח את עצמי לצאת לדייטים, להכיר בנים חדשים, להמשיך בחיי ולשכוח מאוגי כמו שהוא שכח ממני. מצד שני אני מרגישה כאילו אני בוגדת בו ושאני עוד לא מוכנה לזה. אבל האם אי פעם אני אהיה מוכנה אני אומרת לי שחייבים להתחיל להמשיך בכח. קארי בראדשו, מ"סקס והעיר הגדולה", אמרה באחד הפרקים ששודרו לאחרונה: "כשאת במע` יחסים זה אומר שאת צריכה לקחת את הסיכון הגדול מכל. לעשות על החיים ועל המוות. יכול להיות שהבחור שאת איתו יפגע בך ותהיי אומללה שוב, אבל יכול להיות מאד גם שהוא לא יפגע, ויאהב אותך בדיוק כמו שתאהבי אותו". אני חייבת לשנן לי את המשפט הזה. אוגי הפסיד אותי. הפסיכולוגית טענה שנפרדנו כי הצבתי מולו מראה והוא לא אהב את מה שהוא ראה, זה פגע בו בנקודה מאד רגישה ולכן הוא החליט פשוט לחתוך אותי מהחיים שלו. זה לא יהפוך אותו לאדם יותר מאושר. הוא אולי ממשיך בחייו בקלות יותר ממה שאני ממשיכה בהם, אבל זה לא יהפוך אותו לאדם מאושר יותר. הוא ימשיך לסבול מאותה בעיה לנצח. הוא לעולם לא יצליח להקשר לאנשים. אבל מה זה עוזר לי?! זה לא מנחם אותי, לא עושה לי להרגיש טוב יותר. אני רוצה שיהיה לו טוב. אני רוצה שיהיה לו טוב איתי. רציתי לתקן, לעזור ולהציל אותו. הפסיכולוגית אומרת שכנראה היה בי משהו אחרת הוא לא היה חוזר, אחרת הוא לא היה יוצא איתי כל כך הרבה זמן. אז היה בי משהו שנעלם, שהוא לא ראה את זה יותר
אני פאקינג מתגעגעת אליו. הוא לא מתגעגע אליי בשית. למה הוא כזה מושלם בעינייי למה אני רואה בו דברים שההרגשה שלי אומרת שאני לעולם לא אמצא את זה באחרים? למה אני כל כך אוחזת בו, כאילו זה מה שיעזור לי לא לטבוע? אני חייבת לחשוב על זה, כי אני באמת לא יודעת.
לסיים את המבחן הזה ב"פסיכולוגיה של המינים" ולעבור את זה. אני אשמח כמובן יותר אם אני אקבל ציון טוב. מצד אחד אני שאננה בגלל הציונים הטובים של העבודות שהגשתי במקצוע, מצד שני אני לא מרגישה שהספקתי לעבור מספיק טוב על החומר והזיכרון שלי קצת מעומעם. פעם ראשונה שאני ניגשת למבחן בלי דף עזר (לרב, באו"פ ניגשים למבחן עם דף עזר). תאחלו לי בהצלחה
אחרי שאני אסיים את המבחן, אני חייבת להתחיל ללמוד את החומר של הקורס של הסמסטר החדש - פסיכופתלוגיה ולהגיש את העבודה הראשונה שלי במקצוע הזה.
להמשיך להנות מהימים הראשונים של הסתיו, מהימים האחרונים של הקיץ. זו התקופה שאני הכי אוהבת בשנה. ובכלל להנות מהדברים הקטנים והגודלים שקיימים בחיים שלי ולשמוח בהם (למשל - העבודה).
לחזור לפעילות הגופנית. להמשיך להתאמן על עיצוב וחיזוק הגוף. אגב אם למישהו יש אתר שיש בו קליפים של תרגילי אירובי, אני אשמח לקבל...
למצוא ציטוטים מעודדים, שירים מעודדים, כל דבר שיעשה לי הרגשה טובה.
התחלתי השבוע לראות ממש כל יום בערוץ "ביפ", בשעה 12 בצהריים, את התוכנית "נותנים בראש", שמופיע בה כל יום סטנדאפיסט אחר וזה גורם לי לחייך.
להפסיק לריב עם ההורים, ובעיקר עם אמא על הצורת חיים שלי. לנסות לתרום יותר בבית.
להכיר מוזיקה, סרטים ותוכניות חדשות. מחר למשל יש הזדמנות להכיר שני סרטים חדשים: "מועדון האקסיות" (ערוץ הוט פאן, 11:55), "הדייט שלי לחתונה" (ערוץ הוט פאן, 20:50)
להזיז את התור שלי לרופאה, לקבוע תור לרופא שיניים, לקבוע תור לקוסמטיקאית - אני דוחה את הדברים האלה כבר יותר מדי זמן...
לתת משמרות לשבוע הבא בעבודה. לשים לב שיהיה לי יום חופש לפחות אחד כדי לעשות בו שופינג לקראת הסתיו.
לעבור על הרשימת פתגמים שקיבלתי מהפורום ולמצוא את אלה שימלאו אותי בתקווה, אופטימיות וטוב. לתלות במקום בולט.

למעלה