אולי עכשיו כשהוציאו הוא יהיה פחות חלאתי מה עוד חדש?
מ ש ה 53 Well-known member מנהל היום ב- 18:43 #2 נכתב ע"י ai27: אולי עכשיו כשהוציאו הוא יהיה פחות חלאתי מה עוד חדש? לחץ כדי להרחיב... בטח תקעת כמה נפיחות כתחליף לתקיעה בשופר. איזו שמחה... וואו.
נכתב ע"י ai27: אולי עכשיו כשהוציאו הוא יהיה פחות חלאתי מה עוד חדש? לחץ כדי להרחיב... בטח תקעת כמה נפיחות כתחליף לתקיעה בשופר. איזו שמחה... וואו.
ai27 Well-known member היום ב- 18:45 #3 נכתב ע"י מ ש ה 53: בטח תקעת כמה נפיחות כתחליף לתקיעה בשופר. איזו שמחה... וואו. לחץ כדי להרחיב... באבוד רשעים רינה? אבל הכי טוב שיפסיק לקחת שוחד ולהיות כזה חלאה עכשיו כשהוא רואה את הסוף.
נכתב ע"י מ ש ה 53: בטח תקעת כמה נפיחות כתחליף לתקיעה בשופר. איזו שמחה... וואו. לחץ כדי להרחיב... באבוד רשעים רינה? אבל הכי טוב שיפסיק לקחת שוחד ולהיות כזה חלאה עכשיו כשהוא רואה את הסוף.
C certified.woke Well-known member היום ב- 18:52 #4 נכתב ע"י ai27: אולי עכשיו כשהוציאו הוא יהיה פחות חלאתי מה עוד חדש? לחץ כדי להרחיב... אני סבור כי יש לאחל ללפיד שיאריכו ימיו בטוב ויזכה להסיך מי-רגליו על מקום מנוחתך האחרון...
נכתב ע"י ai27: אולי עכשיו כשהוציאו הוא יהיה פחות חלאתי מה עוד חדש? לחץ כדי להרחיב... אני סבור כי יש לאחל ללפיד שיאריכו ימיו בטוב ויזכה להסיך מי-רגליו על מקום מנוחתך האחרון...
marabo Well-known member היום ב- 19:00 #5 נכתב ע"י certified.woke: אני סבור כי יש לאחל ללפיד שיאריכו ימיו בטוב ויזכה להסיך מי-רגליו על מקום מנוחתך האחרון... לחץ כדי להרחיב... אתה מדבר על זה שמסר שטח ימי ללבנון תמורת קדחת בצלחת?
נכתב ע"י certified.woke: אני סבור כי יש לאחל ללפיד שיאריכו ימיו בטוב ויזכה להסיך מי-רגליו על מקום מנוחתך האחרון... לחץ כדי להרחיב... אתה מדבר על זה שמסר שטח ימי ללבנון תמורת קדחת בצלחת?
D DANIAVNI Well-known member היום ב- 19:20 #6 נכתב ע"י ai27: אולי עכשיו כשהוציאו הוא יהיה פחות חלאתי מה עוד חדש? לחץ כדי להרחיב... אני הבנתי שלגידול היה לפיד .
נכתב ע"י ai27: אולי עכשיו כשהוציאו הוא יהיה פחות חלאתי מה עוד חדש? לחץ כדי להרחיב... אני הבנתי שלגידול היה לפיד .