שבוע טוב 🇮🇱❤️

Harrington

Well-known member
מנהל
בשורות טובות
קטע יפה, איך ציפור סורגת בית. מי יתן והחטופים יחזרו לביתם במהרה.
אמן. ונקווה לשלום ובריאות כל גולשות וגולשי הפורום ובני משפחותיהם, שלא יהיו בין נפגעי השחרור הנוכחי של מחבלים ואקט דרבון הטרור שנעשה בכך.

משתפרת1

Well-known member
אמן. ונקווה לשלום ובריאות כל גולשות וגולשי הפורום ובני משפחותיהם, שלא יהיו בין נפגעי השחרור הנוכחי של מחבלים ואקט דרבון הטרור שנעשה בכך.
בעזה יש כרגע משהו כמו 200000 חמאסניקים. תוסיף את אלה שיגיעו לשם? זניח. אגב, אתה בטוח שרק סינואר הניע את החמאס להיות כל כך רצחני? אם לא היו משחררים אותו מישהו אחר מבין המחבלים היה תופס את מקומו ומנהיג את הרוצחים. אישית אני מקווה שהרוצחים עם דם על ידיהם יגורשו לעזה ולא לחו"ל, בעזה יש לנו יכולות לסיכול ממוקד, בחו"ל פחות.

משהו שרציתי להביא לגבי שחרור מחבלים: לפני כשנתיים נרצח חייל מהישוב שלי ששרת בסיירת של חטיבה לוחמת. הרוצח נלכד ונשפט למאסר עולם. באסון 7.10 נחטף לעזה בחור אחר מהישוב. הורי החייל הנרצח אמרו שבנם מת ולא יחזור לחיים, והם מעודדים שחרור של הרוצח כדי לקדם החזרת החטוף.
אני קטונתי, דעתי באמת היא רק מילים באוויר. למשפחת הנרצח דעה משמעותית יותר.

Harrington

Well-known member
מנהל
בעזה יש כרגע משהו כמו 200000 חמאסניקים. תוסיף את אלה שיגיעו לשם? זניח. אגב, אתה בטוח שרק סינואר הניע את החמאס להיות כל כך רצחני? אם לא היו משחררים אותו מישהו אחר מבין המחבלים היה תופס את מקומו ומנהיג את הרוצחים. אישית אני מקווה שהרוצחים עם דם על ידיהם יגורשו לעזה ולא לחו"ל, בעזה יש לנו יכולות לסיכול ממוקד, בחו"ל פחות.
פשוט עובדה סטטיסטית, משוחררי עסקאות כאלה גרמו במו ידיהם לנפגעים ישראלים מטרור. זה לא חסרים מחבלים גם בלעדיהם, אני לא חולק, אבל זה לא משנה את הסטטיסטיקה הזאת. זה עוד בלי לדבר על הדרבון לטרור שנובע מעסקאות כאלו.
משהו שרציתי להביא לגבי שחרור מחבלים: לפני כשנתיים נרצח חייל מהישוב שלי ששרת בסיירת של חטיבה לוחמת. הרוצח נלכד ונשפט למאסר עולם. באסון 7.10 נחטף לעזה בחור אחר מהישוב. הורי החייל הנרצח אמרו שבנם מת ולא יחזור לחיים, והם מעודדים שחרור של הרוצח כדי לקדם החזרת החטוף.
אני קטונתי, דעתי באמת היא רק מילים באוויר. למשפחת הנרצח דעה משמעותית יותר.
אשרי הצדיקים האלו על עמדתם.

בשורה התחתונה, אני מכבד כל דעה ולגיטימי לגמרי לתמוך בעסקה על אף מחיריה. אולם אני לא יכול לכבד הטמנת ראש בחול ומשחקי ׳נדמה לי׳. כאלו שטוענים שאין כאן סיכון מוגבר מובהק ושלכן צריך לבצע את העסקה. אלו אנשים שמשקרים לעצמם ולשומעיהם, אם במתכוון ואם מתוך חולשה מנטלית שלהם.

נכיר בכך שיהיו מחירים לעסקה הזאת, שימותו וייפצעו ישראלים שלפניהם ושמותיהם עדיין לא ידועים לנו היום, נכיר באמת הזאת ומשם שכל אחד יתמוך או יתנגד כהבנתו.

למעלה