שבוע טוב
חודש טוב
והמלצה משבת,

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שבוע טוב
חודש טוב
והמלצה משבת,

אך בלי מתכון, כי רוצה שאמא שלי תביא אותו לפורום.

הכנתי פרגיות בצ'ילי כפי שטעמנו אצלם בסעודת פורים - קליל ומהיר הכנה וטעים טעים - כמעט לא נשאר לאמצע השבוע. אבקש מאמי להקליד השבוע.

ומהפריזר הוצאתי עוגת פירורים ניו יורקית, לדעתי את החצי הראשון הכנתי לשמחת תורה
ושכחתי אז להמליץ. המתכון הוא מספר באנגלית, בע"ה אחרי פסח.

ומקווה שעל הצפתיים לדורותיהם עברה שבת אופרוף/חתן קסומה!

בשורות טובות
 

shiri67

New member
שבוע מבורך וחודש טוב לכולם

גרונות ההודו יצאו טעים ביותר, הכנסתי פנימה קוביות תפוחי אדמה.
החצי אכל אך טען שזו לא מנה אסטטית, כי צריך לאכול עם הידיים.
הבן, שמע שזה גרון וסרב לטעום. הפסיד כיוון שדווקא אוהב שוורמה הודו וזה יותר טעים.
הוצאתי פס שמים מהמקפיא ומתכננת ניסוי עם קמח השמרים פיצה, לעוגה.לא מבינה מה ההבדל בין הקמחים ומה להוסיף כדי להפוך את הקמח רלןןנטי לעוגה, חוץ מסוכר, כמובן.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אנסה את הגרסה שלך לגרונות אחרי פסח בע"ה

לגבי הקמח, אני הייתי מעיזה עם סוכר להפוך לעוגת שמרים או לחלות.
 

חנהפ

Active member
קמח שמרים הוא קמח+שמרים

קחי מתכון של עוגת שמרים שיש לך והוסיפי את כל מה שרשום במתכון לבד משמרים- כי הם כבר בקמח
 

shiri67

New member
תודה רבה. חשבתי שאולי זה מופחת שמרים,

שאולי פיצה צורכת פחות, אבל אנסה ואספר פה.
 
למעלה