שבוע טוב....

יעלי1114

New member
שבוע טוב....

מאיפה להתחיל? מניחה שמההתחלה....
לפני כחודש וחצי יצא לי לחדש קשר עם בן כיתה שלי לאחר שלא התראינו המון שנים. עד עכשיו אין לו מושג מי הייתי בכיתה...
זה התחיל בפגישה לאחר שהתכתבנו בפייס ולא היה לו מושג מי אני (אין תמונה שלי) וקבענו להפגש.
שנינו גרושים. הוא טרי הרבה יותר (כשנה וחצי בקושי). חי עם מישהי וחמשת ילדיה שחיכתה לו בסבלנות עד שיתגרש.
בפגישה סיפר לי שהיה נוהג לבגוד באישתו לשעבר ללא הפסקה (התחתנו מאוד צעירים, מיד עם סיום התיכון) אך מאז שהוא חי עם הנוכחית, לא בגד אף פעם.
מספר ימים לאחר הפגישה הוא סימס לי שחשב עלי במהלך כל הסופ"ש ושעשיתי לו את זה. הגבתי בנחרצות והבהרתי לו שאין מצב לשמירה על קשר אם זה מה שהוא מתכנן. אחרי חילופי דברים, הבטיח להתנהג כיאות, וכך התחלנו להפגש פחות או יותר על בסיס די קבוע (אני יודעת, זה לא בסדר, אבל למען האמת, כבר נמאס לי לחשוב ולשמור על כולם, ולשם שינוי, בא לי לעשות מה שטוב לי). שמרנו על התנהגות נאותה ואהבתי להתייעץ איתו בכל מיני דברים (בעיקר בנושאים שבינו לבינה בנוגע לדייטים והכרויות שהיו לי, מכיוון שגילה המון ידע ודרך מחשבה גברית שהייתה חסרה לי).
לאט לאט התקרבנו ו.... כפי שאתם בודאי מנחשים, החלה גם משיכה הדדית.
הבחור שיודע את מלאכתו נאמנה - לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון, לעשות את הדבר הנכון בזמן הנכון וכו' וכו', לא חסך במאום: חיזר, טרח, עשה, כירכר, סימס, צלצל, פרחים.... היה המחזר המושלם והמתחשב, הרומנטי והשרמנטי.... בקיצור - התאהבתי.... כן, ממש כך.... הוא טען שהוא מתאהב בי וחושק בי.
יתכן אפילו שיעזוב את חברתו עבורי.....
ביום רביעי האחרון קבענו לצאת לבלות בפאב. לזוגתו סיפר שהוא עובד במשמרת לילה. חיכיתי, התרגשתי, גם הוא....
בפאב... היה כיף, נשיקות, חיבוקים, כמו ילדים בני 18. כמה זמן לא הרגשתי כך....
תפסתי ראש, או לפחות חשבתי שתפסתי ראש. בהמשך גיליתי שאני שתויה. הרגשתי רע. בחילות, סחרחורות...
הבחור הזמין חדר ללילה. כדי שנוכל לישון. הוא לא יכול להגיע לזוגתו באמצע הלילה, הוא הרי "בעבודה". סיכמנו את זה מראש.
הייתי שתויה מכדי לחשוב על משהו אחר. רציתי רק לישון.....
כמובן שהבלתי נמנע קרה....
אני זוכרת שמילמלתי שהוא הבטיח לי שדבר לא יקרה, אך הוא המשיך. היה לילה סוער ומסעיר שבסופו הרגשתי שאני פשוט לא יכולה בלעדיו. רוצה אותו!
כבר בנסיעה הביתה הרגשתי שינוי בהתנהגותו.
כמובן שמאז לא שמעתי ממנו דבר וחצי דבר. לא טלפון, לא סמס, לא וואטצאפ, כלום...
ככל שהזמן עובר כך אני מרגישה יותר מטומטמת ומטופשת. איך האמנתי לו? איך קניתי את כל השקרים שלו? למה חשבתי שאיתי זה יהיה שונה? האם באמת אני רוצה אחד כזה לידי? כן... מכירה את כל השאלות והן לגמרי לא נעימות ולא מחמיאות לי בעליל.
אבל אני מתגעגעת אליו. היה לי כ"כ כיף איתו. הוא בחור כיפי, חתיך, מגניב, זורם, לא כבד, צחוקים (דברים שחסרים לי כ"כ - אני נטולת זוגיות כבר שנתיים וחצי), שרמנטי. רוצה אותו עד כאב. אני לא מעזה ליצור קשר. לא רוצה השפלה יותר גדולה.
כועסת על עצמי שנתתי מעצמי את כל כולי. נחשפתי בפניו נפשית ופיזית. התוודיתי על אהבתי אליו. גם הוא, אך אצלו זה היה שקר, זה היה מכוון מטרה. הכל היה מכוון מטרה - להכניס אותי למיטה וזהו!
לא יודעת אפילו למה מספרת את כל זה, כנראה הייתי חייבת לפרוק את זה איכשהו.
עצוב לי. כשאני לבד והילדים לא רואים, אני בוכה, כן כן, ממש כמו בגיל טיפשעשרה.

Ginger L Honey

New member
בשלב זה או אחר, כולנו התאהבנו

באדם הלא נכון.
&nbsp
קרה מה שקרה, ואין צורך שתשקעי בעצב או בחרטה.
גבר כזה לא משתנה. הוא כבר הודה שהוא בוגד סדרתי. גם בך היה בוגד אילו היה עוזב את חברתו עבורך.
&nbsp
הוא כנראה עוד יצור איתך קשר, כנראה ההתרגשות תגרום לך לפגוש אותו שוב
וכנראה ששוב תמצאי את עצמך בוכה לבדך.
קשה מאוד לשבור מעגל כזה, ולפעמים הסטירה הראשונה בפרצוף אינה מספיקה. לפעמים גם השניה וגם השלישית לא...
&nbsp
אבל יבוא יום, שמצאי מישהו שיהיה האדם הנכון עבורך, ולא תצליחי להבין למה בכלל בכית על האדיוט הזה.
&nbsp
את אינך לבדך בעולם בהרגשה הזו
הזמן ירפא
וזוגיות בריאה תגיע, כשתרגישי שמגיעה לך כזו ולא תתפשרי על אדם שפל ובוגדני.

A לוןA

New member
תאמיני לי

רק עשה לך טובה הבחור. אני במקומך הייתי שולח לו זר פרחים וקופסת שוקולד מובחרת עם פתק "תודה רבה לך שהצלת אותי מעצמי"
נכון שלפעמים זה מעצבן- אבל תראי את הטוב שבעניין-
הראית לעצמך שלמרות הכל, את עדיין יכולה רוצה ומסוגלת להתאהב, להיסחף, להרגיש פרפרים ומשיכה
היתה לך הרפתקת אהבים קצרה וסוחפת, מפרפרת לב, אסורה ועוצרת נשימה
וכל זה בתוך חודש וחצי- ובסוף, בלי סיבוכים מיותרים (למעט כאב הלב) הבחור חתך בעצמו, וחסך לך רומן בן 5 שנים של כאבי לב, הלוך ושוב, עוזב לא עוזב, איתך ובלעדייך, לבד על הגג שבתות וחגים- עד שהיה יוצא מהבית שהוא בו עכשיו, עובר אלייך ובוגד גם בך.
&nbsp
אם כל המחיר שאת צריכה לשלם על העניין הזה הוא קצת כאב לב שיעבור עוד שבוע שבועיים- אני אומר רוצי לקופה, שלמי וצאי. דיל יותר טוב מזה לא תקבלי.
&nbsp
נ.ב.
כל מפגש בחיים הוא שיעור- מה השיעורים שלך מכל זה?

יעלי1114

New member
הוא התקשר עכשיו ולא הספקתי לענות....

מה הלאה? מצד אחד יודעת שטוב לא יצא מזה, מצד שני סקרנית לשמוע את הסיפורים שלו

A לוןA

New member
סקרנית?

את לא סקרנית. את פשוט מונעת משתי תחושות אנושיות מאוד-
1. את רוצה שיהיה משהו שישכנע אותך שהוא דווקא בסדר. שלא טעית בו כל כך. שהכל היה בעצם אי הבנה אחת גדולה והוא דווקא כן מה שחשבת עליו, מה שציפית ממנו, את סינדרלה והוא הנסיך
2. את חושבת שאולי קרה משהו, ועוד טיפ טיפה של מאמץ/השקעה/מחשבה זה לא יקרה שוב וגו'. באמריקאית קוראים לזה- לזרוק כסף טוב אחרי כסף רע.
&nbsp
עכשיו יש לך 2 אפשרויות-
הראשונה- להתקשר (כי לחזור אליו את חייבת)- בהחלטה ברורה מראש שאת את הקשר הזה סיימת, שהוא חרטטן, ויותר גרוע- הוא יודע איך לחרטט אותך, להקשיב לשלל הסיפורים/תירוצים/הצטדקויות/הצהרות אהבה ואושר ניצחי- ופשוט לחתוך, קר וברור ובלי דרמות
השניה- להתקשר כדי להקשיב לו. להאזין, לכעוס, להאשים, לחתוך, לחזור, להצהיר, לחזור מהצהרות, לדרוש, לקלל לקבל ולהשתעל- ובסוף לחזור אליו עד הכאפה הבאה. אבל (וזה אבל גדול)- אני מאוד ממליץ לך לקרוא את ההודעה הקודמת שלי בנושא ולחשוב אם זה מה שאת רוצה לעצמך- כי זה יגמר בבכי.

זה מרתק

איך שאת כותבת את אותה הודעה בדיוק ב4 פורומים שונים
ובכולם את כותבת שהוא בדיוק התקשר ולא הספקת לענות
רק בזמנים שונים
אולי יש לך בעיה של איטיות תגובה?

Berethor

New member
זה באמת משנה הרבה אם הנזק כבר נעשה? לדעתי אין לך מה להפסיד

לדעתי עדיף שתעני לו כדי לנסות לעשות סדר בדברים, מה כבר יכול לקרות שלא קרה, "בקשר" הזה שלכם.

כמהאפשר

New member
אני מצטערת,

בהנחה וזה סיפור אמיתי..
&nbsp
זה לא ברור לך שהוא התקשר כי הוא רוצה סקס וחושב שיש לו סיכוי?

יעלי1114

New member
תודה על התייחסותכם. Aלון....

התחברתי מאוד לתשובות שלך ובחרתי באפשרות מספר 1 שרשמת.
האם לדעתך באמת כדאי שאני אתקשר או לחכות לניסיון התקשרות נוסף שלו (אם בכלל)?
אני גם לוקחת בחשבון את האפשרות שהוא התקשר כדי לחתוך בעצמו את הענין.
פשוט רוצה למנוע מעצמי אי נעימות והשפלה נוספת.
תודה!

1Shir

New member
נשמע לי שלא כדאי שתתקשרי. אני מאוד מזדהה איתך
ו-Aלון

מה שכתבת מאוד נכון

אבל מה עושים במקרה כמו שלי כשההתאהבויות החד-צדדיות האלה גמרו לי את כל הכוח?...

A לוןA

New member
לדעתי, אם הוא התקשר אלייך

את צריכה לחזור אליו. זה עניין של נימוס בסיסי.
חוצמזה, למה לתת לו את התירוץ של "התקשרתי ולא חזרת אלי אז זה בעצם באשמתך"?

יעלי1114

New member
התקשרתי, לא היה יכול לדבר, בעבודה... שלח צרור סמסים על

ששכב חולה בבית עם חום עד אתמול. התגעגע. התקשר ולא עניתי. הכל בסדר?
צריכה לגייס קור רוח לשיחה שעומדת להגיע...

יעלי1114

New member
ובכן....

כמובן שלא התקשר מאוחר יותר....
בכל אופן, החלטתי שאני ממשיכה הלאה. סוף השבוע האחרון רק היה דוגמית לאיך שהיה אמור להיות איזשהו סוג של קשר בינינו (אם בכלל). לא בטוחה שאני מעונינת לשוחח איתו. הבנתי שהוא כבר יצליח להוציא דברים מהקשרם, לסובב דברים ולהוציא את עצמו הכי בסדר שבעולם ואותי היסטרית. לא לכבודי!
תודה לכם על עצותכם ותמיכתכם. אם תהינה חדשות כלשהן בהמשך ותרצו לדעת, אעדכן....

supersonic777

New member
יעלי,תראי,היות שלא היתה לך זוגיות מעל שנתיים...

אפשר להבין את ה"דרור" שנתת לעצמך,זה 1.
2.כמובן שלא משתכרים על הדייט הראשון(את בטח יודעת),מקסימום קפה...
3.אם היה מגע מיני בזמן שאת שיכורה...את צריכה לבדוק את העניין...
&nbsp
&nbsp

kisslali

New member
נמנעתי קודם מלהגיב אבל אם זה כבר נכתב

"תפסתי ראש, או לפחות חשבתי שתפסתי ראש. בהמשך גיליתי שאני שתויה. הרגשתי רע. בחילות, סחרחורות...
הבחור הזמין חדר ללילה. כדי שנוכל לישון. הוא לא יכול להגיע לזוגתו באמצע הלילה, הוא הרי "בעבודה". סיכמנו את זה מראש.
הייתי שתויה מכדי לחשוב על משהו אחר. רציתי רק לישון.....
כמובן שהבלתי נמנע קרה....
אני זוכרת שמילמלתי שהוא הבטיח לי שדבר לא יקרה, אך הוא המשיך. היה לילה סוער ומסעיר שבסופו הרגשתי שאני פשוט לא יכולה בלעדיו."

אני מניחה שיש לך בנות, אם הבת שלך הייתה מספרת לך את זה, מה היית אומרת לה?

ללי

למעלה