שבוע טוב

שבוע טוב

איך עבר הסופ"ש?

אירחתם?

התארחתם?

טיילתם?

הייתם באיזה מקום מעניין ששווה לשתף אותנו?

איך היו הילדים?

rinamlo

New member
סוף שבוע מעניין

יום שישי חגגתי יום הולדת, בבוקר אחרי ששמנו את הילדה בגן התפנקו בארוחת בוקר במסעדה בחוף הים, כשחזרנו אספנו את הילדה מוקדם יותר וכשהגעתי הביתה נכנסתי לשנ"צ שהרבה זמן לא היה 3 שעות ללא הפרעה וזה היה נהדר, בערב הוריי הזמינו take away ממסעדה סינית ואכלנו יחדיו.
רעות אכלה 2 "חרגול" (אגרול).
יום שבת היה יום מאתגר - התכנון היה לסדר את הארונות ולמיין בגדים למסירה, אך היה קצת שינוי הגיעה אלינו אורחת בלתי רצויה - נחמה - אז יש קדימות לאורחת וישר הקפצתי את בעלי לקנות משחה כדי לסלק אותה מהר מאוד (גם אליי היא הגיעה) , אז בבוקר התעסקנו עם האורחת הנכבדת ובצהרים התעסקנו עם הארון אבל סיימתי את המשימות!

קודם כל מזל טוב

שכל משאלותייך יתגשמו...
איזה משחה את משתמשת לנחמות שלכם? גם אצלנו הן ביקרו בשבוע שעבר ולי יש שיער שעובר את הטוסיק אז לסרק אותו במסרק סמיך זה לא תענוג גדול אבל עשיתי טיפול כבר לכולם (חוצ מלקרחים שבינינו...).
בכל מקרה אני משתמשת בחומר שנקרא צ'יק צ'ק, לא קורה אצלנו הרבה שיש אבל כשיש אני מסרקת אחכ עם טונה מרכך כל השבוע, מרתיחה את כל המצעים והמגבות ובכלל באטרף כי אני ממש פוחדת להדבק...

rinamlo

New member
משחה די ותיקה

נקראת "פיורדם" לצערי גם בילדותי ובמשך לימודי הוראה נדבקתי, כך שהמשחה ואני חברים ותיקים מאוד. אתמול לא העברתי הרתחה רק כביסה ב 40 מעלות בדרך כלל אין צורך מעבר לזה, כי הכינים לא חיות במצעים אלא אוהבות רק את הראש. היום קניתי נחמה קר שמפו+מרכך למניעה. יש לחזור על הטיפול 3 פעמים בהפרש 3-5 ימים על מנת לגרשם סופית, נראה לי שלא אמתין על יתר המידה ואעשה מחר שוב.

כשאני נהיית היסטרית

על הכינים כלום לא יעזור.
אני גם מרתיחה כביסה וגם מסרקת כל יום במשך שבוע.
פעם גם הגדלתי לעשות ושאבתי את הספות בסלון כי מישהו אמר לי שכינה יכולה לחיות 72 שעות לא על הראש. בקיצור נכנסתי ללחץ...
עכשיו אני רק מרתיחה ומסרקת שבוע אחרי הטיפול...

למעלה